استاندار خراسان رضوی مطرح کرد:
سیاست دولت تثبیت جمعیت روستایی است/ تشدید کرونا باعث نارضایتی اجتماعی میشود
استاندار خراسان رضوی گفت: سیاست دولت، تثبیت جمعیت روستایی است لذا باید هم در حوزه اشتغال و هم در حوزه زیرساختهای روستایی تمرکز کرد چرا که علیرغم توسعه عمرانی، همچنان شاهد مهاجرت از روستاها هستیم.
به گزارش خبرنگار ایلنا، محمدصادق معتمدیان در جمع مسئولان اداری شهرستان کاشمر افزود: با توجه به شرایط حساس فشار اقتصادی و اجتماعی و تشدید کرونا ممکن است نارضایتی های اجتماعی افزایش یابد لذا باید مسئولان با احصای نارضایتیها، مطالبات به حق مردم را شناسایی و در جهت حل آنها کمک کنند و اجازه ندهند مشکلات صنفی و اجتماعی، امنیتی و مطالبات انباشته شود.
وی ادامه داد: اقلیم خراسان رضوی خشک است و در مشهد و برخی شهرها از جمله کاشمر حاشیه نشینی داریم و شاهد مهاجرت روستاییان هستیم که البته با تدابیر دولت طی ۲ سال اخیر شاهد شکل گیری مهاجرت معکوس به روستاها هستیم.
استاندار خراسان رضوی گفت: سیاست دولت، تثبیت جمعیت روستایی است لذا باید هم در حوزه اشتغال و هم در حوزه زیرساختهای روستایی تمرکز کرد چرا که علیرغم توسعه عمرانی، همچنان شاهد مهاجرت از روستاها هستیم چرا که به اشتغال و توانمندسازی توجه نکرده ایم.
معتمدیان افزود:علیرغم همه مشکلات کشور، منطقه کاشمر و ترشیز پتانسیل بالایی دارد اما بخشی از مشکلات به دلیل بحران تصمیم گیری است و ما تلاش کردیم تیمهای کارشناسی در حوزه های مختلف حضور یابند و مشکلات از زبان مسوولان و مردم شناسایی و جمع بندی و نظرات اخذ شود و به اجماع برسیم زیرا مدیریت نارضایتی اجتماعی وظیفه ماست.
وی هدف از سفر خود را شناسایی ظرفیتها و مشکلات و تلاش برای رفع مشکلات و ارتقای توانمندیها عنوان کرد و افزود: تلاش می شود پروژههای نیمه تمام با سرعت در این شهرستان تکمیل شود.
او اضافه کرد: توجه به گردشگری مذهبی با توجه به وجود مزار امامزادگان سید حمزه و سید مرتضی و نیز مزار شهید مدرس و جاذبه های طبیعی در این شهرستان لازم است اما در بخش زیرساختها مشکلاتی وجود دارد که باید رفع شود از جمله باید برای احداث مراکز بومگردی با سرعت و با تخصیص تسهیلات ارزان قیمت اقدام کرد.
استاندار خراسان رضوی گفت: ظرفیتهای معدنی خوبی از جمله کروم، سنگ آهن، مس و طلا در کاشمر وجود دارد که باید بر اکتشاف آنها تمرکز کرد زیرا معدن پیشران توسعه استان است و باید روی ذخایر قطعی و شناسایی شده مطالعه کرد و از ظرفیت سازمان زمین شناسی و ردیفهای مطالعاتی ایمیدرو و هلدینگهای معدنی کمک به توسعه سرمایه گذاری معدنی یاری گرفت.