سرپرست معاونت جهاد کشاورزی استان:
500 هزار تن فرآورده های دامی در قزوین تولید شد
سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: ۵۸۵ هزار و ۸۲۶ تن انواع فرآورده های دامی شامل شیر، گوشت سفید و قرمز و تخممرغ در ۹ ماهه امسال در استان قزوین تولید شده است.
به گزارش خبرنگار ایلنا از قزوین، حمیدرضا عزتی اظهار کرد: از این میزان ۴۶۷ هزار و ۸۴۵ تن شامل شیر و ۵۵ هزار تن نیز شامل تخم مرغ بوده است.
سرپرست معاونت تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان افزود: میانگین تولید گوشت سفید و قرمز در مدت یاد شده نیز به ترتیب ۴۱ هزار تن و ۲۱ هزار و ۹۸۱ تن بوده است.
عزتی ادامه داد: پیش بینی می شود تا پایان سال جاری تولید محصولات دامی استان قزوین به ۷۹۸ هزار تن افزایش یابد.
وی یادآور شد: در سال گذشته ۷۳۶ هزار تن انواع محصولات دامی در استان قزوین به تولید رسیده بود.
این مسئول با اشاره به مشکلاتی که امسال در مورد تامین نهاده های مورد نیاز صنعت مرغداری وجود داشت، گفت: با این وجود نهاده های مورد نیاز مرغداران استان تامین و در اختیار آنان قرار گرفت و به این ترتیب وقفه ای در تولید مرغ و تخم مرغ در استان ایجاد نشده است.
سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان بیان کرد: قزوین در تولید برخی محصولات دامی مانند شیر و تخم مرغ و حتی مرغ دارای نقش ملی است و مازاد مصرف استان بخشی از نیازهای کشور در مورد این محصولات را تامین می کند.
استان قزوین رتبه پنجم تولید شیر و رتبه ششم تولید تخم مرغ در کشور را داراست.