خبرگزاری کار ایران

سه واحد سردخانه نگهداری سیر استان همدان 40 درصد پیشرفت فیزیکی دارد

سه واحد سردخانه نگهداری سیر استان همدان 40 درصد پیشرفت فیزیکی دارد
کد خبر : ۱۰۱۴۹۶۱

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان از احداث سه واحد سردخانه نگهداری سیر در استان با پیشرفت فیزیکی ۴۰ درصد در راستای کاهش ضایعات این محصول خبر داد.

به گزارش ایلنا از همدان- ظاهر پورمجاهد در سی و سومین نشست اعضای شورای گفت‎وگوی دولت و بخش خصوصی استان افزود: در حال حاضر ۹۲ واحد دارای پروانه بهره برداری در زمینه فرآوری سیر در شهرستان های بهار، ملایر و همدان فعال هستند.

وی ادامه داد: صدور ۱۰ فقره موافقت اولیه با توان جذب ۳۳ هزار و ۳۰۰ تن در زمینه فرآوری سیر از اقدامات اثر بخش در این زمینه است. 

پورمجاهد افزود: در راستای عمل به شعار جهش تولید و با هدف جلوگیری از خام‌فروشی، کاهش ضایعات و افزایش درآمد اقتصادی بهره‌برداران، فرآوری سیر در استان با روند مطلوبی پیش می‌رود.

وی خاطر نشان کرد: روند پیشرفت این طرحها مناسب است اما باید در خیلی گزینه های کلیدی از جمله در حوزه تامین منابع بانکی به طور کلی در ارتباط با واحدهای کسب و کار بتوانیم پیشرفت بیشتری داشته باشیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان گفت: با احداث سردخانه ها می‌توانیم کشاورزان زیادی که تولید سیب زمینی یا سیر دارند کمک کنیم که درآمد آنها افزایش پیدا کند و این می تواند به نوعی سطح درآمد را در استان افزایش دهد و مسیر توسعه را تسریع کند. 

پورمجاهد با تاکید بر تسهیل و تسریع در صدور مجوزها خاطرنشان کرد: در خصوص احداث سردخانه برای نگه داری سیب زمینی اقدامات چشمگیری انجام شده است که باید سریعتر به بهره برداری برسد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان افزود: حضور ثابت اتاق بازرگانی به عنوان نماینده بخش خصوصی در نشست‌های اقتصادی استان همدان، موجب اتخاذ تصمیم‌ها و مصوبه های کلیدی برای بهبود وضعیت اقتصادی استان شده است.

 

 

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز