خبرگزاری کار ایران

ارتقای ظرفیت تولید گوشت مرغ در سیب و سوران به ٣۵٠٠تن در سال

ارتقای ظرفیت تولید گوشت مرغ در سیب و سوران به ٣۵٠٠تن در سال
کد خبر : ۱۰۰۵۵۵۹

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیب سوران از توسعه مرغداری ها در شهرستان خبر داد و گفت: از ابتدای سال تاکنون مجوز ساخت ١٣ واحد جدید پرورش صنعتی طیور گوشتی با ظرفیت ٢٧٠ هزار قطعه صادر شده که از این میزان ۵ واحد با ظرفیت ١٣٠ هزار قطعه با پیشرفت فیزیکی بین ٢٠ تا ٩۵ درصد در حال اجرا است.

به گزارش ایلنا محمدحنیف سپاهی اظهار داشت: تا پایان سال تعداد مرغداری‌های این شهرستان به ١۵ واحد به ظرفیت٣۵٠ هزار  قطعه در هردوره برسد.

مدیر جهاد کشاورزی افزود: ظرفیت تولید مرغ با راه‌اندازی این واحد ها به ٣۵٠٠ تن ارتقا یابد.

او تصریح کرد: به منظور تکمیل زنجیره تولید مجوز یک واحد کشتارگاه صنعتی طیور در شهرستان سیب وسوران صادر شده و بزودی عملیات اجرایی آن نیز آغاز می شود.

سپاهی اذعان داشت: ٢۶٠ میلیارد ریال  جهت احداث وراه اندازی مرغداری‌ها و ١٠٠ میلیارد ریال هم برای احداث کشتارگاه از محل سرمایه شخصی هزینه خواهد  شد.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز