عضو شورای اسلامی شهر تبریز:
هدف ما تبدیل کردن شهر تبریز به شهری با اقتصاد نوین است
یکی از مهمترین راهکارهای شهر داری تبریز برای جذب درآمدهای پایدار توجه به بخش خصوصی است.
ایلنا: عضو شورای اسلامی شهر تبریز گفت: هدف ما تبدیل کردن شهر تبریز به شهری با اقتصاد نوین است.
به گزارش خبرنگار ایلنا شهرام دبیری که در آیین گشایش همایش فرصتهای سرمایه گذاری آذربایجان شرقی، سخن میگفت با اشاره به اینکه تبریز به عنوان شهر اولینها پیش گامی بسیاری از فعالیتها در زمینههای فرهنگی، هنری، مدنی و کشاورزی را داشته است گفت: شهر تبریز دو سال است که از سوی سازمان ملل متحد به عنوان توسعه یافتهترین شهر ایران انتخاب و از طرف سازمان بهداشت جهانی به عنوان سالمتریم شهر ایران برگزیده شده است.
وی افزود: یکی از مهمترین راهکارهای شهر داری تبریز برای جذب درآمدهای پایدار توجه به بخش خصوصی است.
وی با تاکید بر حمایت مسئولین از سرمایه گذاران گفت: شهرداری و شورای شهر تبریز در سال ۸۶ با تشکیل هیات عالی سرمایه گذاری اقدامات موثری را در این زمینه انجام دادهاند.
دبیری ارائه خدمات باکیفیت بالا، رضایتمندی مشتریان، کارآفرینی را از موارد مهم در سرمایه گذاری عنوان کرد. افزود: کاهش دادن بوروکراسی اداری، کاهش زمان مجوزگیری، عدم دریافت هزینه بابت زمینهای سرمایه گذاران، افزایش سود سرمایه گذار و کاهش سهم شهرداری از اقدامات مهم شهرداری و شورای شهر تبریز در جهت جذب سرمایه گذارای بوده است.
عضو شورای اسلامی شهر تبریز خاطرنشان کرد: در شهرداری تبریز با حذف هزینههای دریافتی شهرداری از سرمایهگذاران سعی شده در کنار سرمایهگذاران برای عمران و آبادی شهر تبریز گامهای مهمی را بردارد.
وی با بیان اینکه شهرداری تبریز طی چند سال گذشته در زمینه جذب سرمایههای بخش خصوصی در بین شهرداریهای کل کشور موفق به کسب مقام اول شده است افزود: طبق قوانین شهرداری در آغاز کار پولی از سرمایهگذار دریافت نمیشود.
دبیری میزان طرحهای سرمایه گذاری شهرداری تبریز را برای ارائه در این همایش ۹۵ مورد نام برد و گفت: سرمایه مورد نیاز این طرحها ۳۰۰ تریلیون ریال پیش بینی شده است که بیشتر این طرحها در زمینه عمران شهری، مجموعههای ورزشی، مجتمعهای تجاری، شهربازی و صنایع پایین دستی پسماند و کشتارگاه است.
دبیری افزود: طی پنج سالی که ما در حوزه سرمایهگذاری در شهرداری تبریز فعالیت داشتیم، حدودا ۱۷۲ قرار داد سرمایهگذاری با مشارکت بخش خصوصی با ارزش ۶۲ هزار میلیارد ریال منعقد شده و که اشتغالزایی برای ۲۴ هزار نفر را در برخواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه طی پنج سال گذشته ۳۰ درصد پروژهها اجرایی شده گفت: با بهره برداری از این طرحها برای بیش از هشت هزار شغل ایجاد شده است.
لازم به ذکر است چهارمین همایش بینالمللی فرصتهای سرمایهگذاری آذربایجان شرقی با حضور بیش از ۴۰۰ سرمایه گذار داخلی و خارجی در تبریز گشایش یافت.
در این همایش که به مدت دو روز در هتل شهریار تبریز و منطقه آزاد ارس برگزار میشود، ۴۰۸ طرح سرمایهگذاری به ارزش بیش از ۱۵ میلیارد یورو جهت ارایه به سرمایهگذاران شرکت کننده آماده شده است.
نشستهای تخصصی این همایش در پانلهای صنعت و معدن، کشاورزی و صنایع تبدیلی، گردشگری و خدمات، زیربنایی و انرژی، عمران و توسعه شهری و مناطق آزاد و ویژه اقتصادی امروز و فردا با حضور صاحبان سرمایه و مدیران دستگاههای اجرایی برگزار میشود.
شرکتکنندگان در همایش همچنین در روز دوم همایش، از قابلیتهای اقتصادی و صنعتی منطقه آزاد تجاری صنعتی ارس در شهرستان جلفا بازدید خواهند کرد.