خبرگزاری کار ایران

333 تابلوی كوچك به فروش رفت

333 تابلوی كوچك به فروش رفت
کد خبر : ۵۶۴۱۲

دومین نمایشگاه و حراج «تابلوهای کوچک» با فروش ۳۳۳ اثر و رکوردداری هنرمندان پیشکسوت در بخش حراج و پیشتازی هنرمندان جوان در بخش فروش آثار به کار خود پایان داد.

ایلنا: دومین نمایشگاه «تابلوهای کوچک» که با هدف جمع‌آوری مجموعه آثاری که ارزش هنری آن‌ها را اندازه اثر تعیین نمی‌کند، در قالب نقاشی، طراحی، چاپ دستی و تصویرسازی برپا شد و با فروش ۳۳۳ اثر به کار خود پایان داد.
به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی گالری آریا، این نمایشگاه که با استقبال چند هزار نفره علاقمندان روبرو شد، در بخش حراج، اثر استاد محمد ابراهیم جعفری با ۷ پیشنهاد خرید با قیمت ۵۵۰ هزار تومان به فروش رسید و اثر حسین علی ذابحی با ۵ پیشنهاد خرید به قیمت ۴۵۰ هزار تومان فروش رفت. همچنین اثری از علیرضا سعادتمند با چهار پیشنهاد و فروش ۴۰۰ هزار تومانی در رده سوم بخش حراج دومین نمایشگاه «تابلوهای کوچک» قرار گرفت.
همچنین در بخش فروش نمایشگاهی نیز علیرضا سعادتمند با فروش ۴۸ اثر از در صدر و استاد کامبیز درم‌بخش با فروش ۲۲ اثر و رضا هدایت با فروش ۱۳ اثر در رده‌های بعدی قرار گرفتند.
آریا اقبال شکوهی مدیر گالری آریا درباره این نمایشگاه گفت: دومین نمایشگاه «تابلوهای کوچک» با استقبال هنرمندان حوزه تجسمی و مخاطبان روبرو شد و توانست با فروش ۳۳۳ اثر، فضای جدیدی برای هنر رقم زند و این تعداد اثر را نه به گنجینه مجموعه‌داران بلکه به خانه مردم ببرد.
وی ادامه داد: در این نمایشگاه آثار ۳۲۵ هنرمند به نمایش درآمد که از آثار هنرمندانی پیشکسوت و باسابقه‌ای چون کامبیز درم‌بخش، پریوش گنجی، گیزلا وارگاسینایی، سیروس آقاخانی، هوشنگ هاتفی، شاهو بابایی، علیرضا سعاتمند و.... تا هنرمندان جوانی که تاکنون نمایشگاهی نداشته‌اند، را در معرض دید علاقمندان قرار داد.
این هنرمند و گالری‌دار درباره اهداف برپایی این نمایشگاه گفت: چند سالی است که توجه مجموعه‌داران و مدیران برخی از نگارخانه‌ها به دلایل مختلفی به تابلوهایی با ابعاد بزرگ جلب شده و کمتر کسی به این موضوع توجه می‌کند که آیا اصلا می‌توان به طور دایم به هنرمند سفارش تابلوی بزرگ داد یا باید هنرمند را آزاد گذاشت تا با توجه به موضوع و ایده‌اش ابعاد اثر را انتخاب کند. در واقع در هنر هیچ اندازه‌ای به اندازه دیگر برتری ندارد، آنچه اهمیت دارد، موفقیت هنرمند در بیان خلاقیت و پیدا کردن زبان مناسب برای ارایه اثرش است. بنابراین نقاش، خود باید ابعاد کار را با تناسب موضوع و ایده‌اش انتخاب کند.
وی در باره معیار انتخاب آثار نیز گفت: معیار انتخاب طبیعتا چگونگی برخورد هنرمند در بیان، خلاقیت و توانایی تکنیکی بوده است. سبک و شیوه خاصی در نظر ما نبوده و بیشتر توانایی‌های هنرمند برای ما ارزش داشت. ما یک سوم آثار را انتخاب کردیم و به مرور تا روز پایانی به نمایش گذاشتیم، ما هر روز نمایشگاه را از اول چیدمان کردیم. یعنی هر تابلویی که فروش می‌رفت از دیوار برمی داشتیم و به جایش تابلوی دیگری به نمایش در می‌آوردیم.
اقبال شکوهی با اشاره به منافع مالی این نمایشگاه گفت: این نمایشگاه دو بخش داشت؛ یک بخش فروش آزاد و یک بخش حراج تابلو‌ها. تابلو‌ها در بخش آزاد با قیمت ۱۰۰تا ۲۵۰ هزار تومان فروش رفت و بخش حراج، پایه ۲۰۰ هزار تومان داشت که هر بار که خریدار جدیدی آن را می‌خرید، ۵۰ هزار تومان به قیمت آن اضافه می‌شد. با یک حساب کوچک می‌توان فهمید که عواید فروش این نمایشگاه شاید به اندازه یک اثر بزرگ نباشد که در برخی از گالری‌ها فروخته می‌شود. اما آنچه که برای من مهم است این موضوع است که این آثار به خانه مردم راه یافتند و برای همین برپایی این رویداد را به طور سالانه ادامه خواهم داد.
این گالری‌دار در پایان با اشاره به استقبال مخاطبان نیز گفت: استقبال چه در روز اول چه در روزهای دیگر خیلی خوب بود. در روز اول فقط هزاران نفر از نمایشگاه دیدن کردند و فروش نمایشگاه نیز نشانگر استقبال مخاطبان است.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز