رئیس رسانه ملی:
مردم از صدا و سیما جدا نمیشوند
ما در زمان پایان دولت اصلاحات نیز مراسم تجلیل برگزار کردیم و امروز نیز خوشحالیم که همانطور که از هنگام ورود رئیس جمهور پشتیبان او بودیم؛ تا خروج او نیز این ارتباط وجود داشته باشد.
ایلنا: عزت اله ضرغامی(رئیس صدا و سیما) معتقد است: دولت احمدینژاد یکی از پرکارترین دولتها و عدالت محورترین دولت در طول بعداز انقلاب بوده است.
به گزارش خبرنگار ایلنا، ضرغامی که در مراسم نکوداشت ۸ سال تلاش جهادی سخن میگفت؛ با اشاره به خدمات دولت نهم و دهم گفت: یکی از ویژگیهای موفقیت وجود رفاقت و صمیمیت در مدیریت همافزایی است. دولت احمدینژاد بر این اساس یک جمع باصفا و پرکار بود که در طول ۸ سال خدمات فراوانی انجام داد که در بعضی حوزهها بینظیر است و رشدی که شاهد بودیم به دلیل یک رنگ بودن و یک دل بودن اعضای دولت است.
وی با کم نظیر دانستن شخصیت محمود احمدینژاد گفت: ایشان به محض آنکه رئیس جمهور شدند به یک شخصیت جهانی تبدیل شدند البته ما دنبال ارزیابی نیستیم زیرا این جلسه، جلسه تجلیل است و ارزیابی در جای خود باید انجام شود اما امروز ما فقط ارزشها را میبینیم.
وی با اشاره به اینکه امروز نظام جمهوری اسلامی تبدیل به یک الگو و یک نظام کارآمد برای جهانیان شده است، گفت: نظام جمهوری اسلامی با دوری از روشهای غربی امروز به یک نظام کارآمد و آرمانی تبدیل شده است. یکی از ویژیهای این نظام این است که شما در انتخابات دیدید وقتی افراد فرصت کردند حرف خود را بزنند از یک آدم ناآشنا به فردی تبدیل شدند که در روزهای نزدیک به انتخابات یک سونامی ایجاد کردند.
ضرغامی ادامه داد: صدا و سیما زمانی که انتخابات برگزار شد و رئیس جمهور انتخاب شد؛ با وی از اول تا آخر کار همراهی میکند و به وظایف خود عمل میکند.
رئیس صدا و سیما؛ همراهی مردم را با این سازمان بسیار مهم دانست و افزود: مردم حتی اگر از امکانات دیگر استفاده کنند باز هم از صدا و سیما جدا نمیشوند و همراه آن هستند و به آن نیاز دارند. در این میان وظیفه ما نیز حمایت از رئیس جمهور است که بسیار وظیفه سنگینی است.
وی ادامه داد: صدا و سیما بازوی نظام و رسانه ملی و زبان مردم است و پلی است که از سوی مردم به مسئولان زده شده است. ما به موقع انتقادات و اشکالات را مطرح میکنیم و از طرف دیگر خدمات را نیز میگوییم زیرا یک نگاه راهبردی داریم و به دنبال آن هستیم که کمک کنیم تا دولتمردان کار را جلو ببرند.
ضرغامی افزود: صدا و سیما و جایگاه آن مستقل از سه قوه است و در راستای مصالح نظام حرکت میکند. نگاه ما ملی است و برای مصالح کشور عمل میکنیم.
وی ادامه داد: ما در زمان پایان دولت اصلاحات نیز چنین مراسم تجلیل برگزار کردیم و امروز نیز خوشحالیم که همانطور که از هنگام ورود رئیس جمهور پشتیبان بودیم تا خروج او این ارتباط وجود داشته باشد.
رئیس رسانه ملی، عدالت محوری را محور دولت احمدینژاد دانست و افزود: عدالت محوری احمدینژاد کاملا برجسته بود و ایشان در عمل نیز پایبند بودند و هم در ظاهر و هم به صورت هدفمند کارهای زیادی کردند.
ضرغامی افزود: اینکه رهبر انقلاب فرمودند همه ما باید گفتمان واقع بینی داشته باشیم یعنی اینکه نقاط ضعف و نقاط منفی را درست ببنیم به طور مثال در بحث هدفمندی یارانهها یکی از مواردی که دیده نشد؛ این بود که اولین نیازهای کشور یعنی اطلاعاتی که به عنوان بستر و دیتای کار مورد نیاز بود؛ در کشور وجود نداشت. به همین دلیل دولت برای اجرای این هدفمندی باید کارهای زیادی میکرد.
وی ادامه داد: امروز نیز میبینیم همه نامزدها بحث هدفمندی را قبول دارند و اصل اجرای آن را یک شجاعت میدانند.
ضرغامی، ویژگی دیگر احمدینژاد را استکبارستیزی دانست و افزود: احمدینژاد بحث استکبارستیزی را از خود به یادگار گذاشت زیرا درست به همان مسیری رفت که رهبری میگفتند. این استکبارستیزی بود که باعث شد در لب مرز رژیم صهیونیستی بدون ترس و با وجود آنکه هلی کوپترهای رژیم صهیونیستی در بالای سر وی پرواز میکرد؛ علیه آنها حرف میزد.
وی ادامه داد: احمدینژاد حلقه سنتی مدیریت را در کشور شکست زیرا در ایران هرچند مدیران باید به هم کمک کنند و مدیریت مانند یک دوی امدادی است؛ اما این حرف با آنکه فقط یک جمع محدودی مدیریت کنند تفاوت دارد زیرا مدیریت یک جمع محدود؛ یک الیگارشی مدیریت به وجود میآورد. امری که رهبر انقلاب با آن به شدت مخالف است به همین دلیل ایشان بارها افراد جوان را منصوب کردهاند تا این حلقه سنتی را بشکنند.
رئیس صدا و سیما ادامه داد: احمدینژاد ذخیره ارزشمندی برای نظام است و همچنین به فرموده مقام معظم رهبری مدیران بالای نظام جزء بیتالمال، گنجها و ذخایر نظام هستند اما هرگاه لازم شد باید ابروی خود را برای نظام بگذارند.
ضرغامی با اشاره به حوادث انتخابات سال ۸۸ و انتخابات سال ۹۲ گفت: بعضیها در موقعی که باید از نظام دفاع میکردند و از حق حمایت میکردند این کار را نکردند و آبروی خود را نگذاشتند و از حق حمایت نکردند.
وی ادامه داد: روزی شبههای ایجاد کردند و گفتند در انتخابات تقلب شده است اما بعد گفتند تقلب نشده بود. ما در انتخابات ۹۲ دیدیم به محض آنکه آرا اعلام شد احمدینژاد به استقبال رئیس جمهور منتخب رفت و به خوبی دیدیدم از درون دولتی دولت دیگری آمد که خطش مخالف دولت قبل بود. ما دست به دست شدن قدرت را به خوبی دیدیدم در این میان گروهی حاضر نشدند از آبروی خود خرج کنند.
ضرغامی ادامه داد: گروهی در انتخابات ۸۸ اختلاف ۱۲ میلیونی را نپذیرفتند و شبه ایجاد کردند اما در انتخابات ۹۲ چند درصد اختلاف آرا پذیرفتند در حالی که اگر در آرا فقط چند رای در صندوقها تغییر کرده بود این آرا نیز تغییر میکرد.
در این مراسم با حضور جمعی از مدیران صدا و سیما؛ لوح تقدیر و هدایایی از سوی عزت اله ضرغامی به و اهدا شد.