برای حضور در جشنواره «تكنفره» نیاوران؛
حسین محب اهری با نمایش «تردید مكن» روی صحنه میآید
محب اهری: برای پیگیری ادامه درمان نیاز بود آزمایشی با دستگاه padاسكن انجام دهم كه قبلا باید با صرف 70میلیون تومان در آمریكا انجام شود اما به تازگی وارد ایران شده و هزینه آن 5میلیون تومان است كه باز كم نیست و متاسفانه گویا بیمه فعلا درمورد آن نگرفته است.
ایلنا: حسین محب اهری بازیگر باسابقه تئاتر، سینما و تلویزیون كشور از پیگیریهای خو برای ادامه درمان بیماری و همچنین از آماده شدن نمایش «تردید مكن» برای اجرا در جشنواره تكنفره فرهنگسرای نیاوران خبرداد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، این هنرمند در رابطه با پیگیریهای درمانی خود، گفت: كلیه آزمایشهایی كه به دستور پزشكان لازم بود انجام شده به جز یك مورد كه باید با دستگاه padاسكن انجام میشد اما این داستگاه در ایران وجود نداشت كه ظاهرا بیمارستان مسیح دانشوری به تازگی این دستگاه را وارد ایران كرده و گویا از اردیبهشت ماه كار خود را آغاز میكند.
وی با اشاره به هزینههای بالای درمان و تعداد زیاد بیماران در نوبت اسكن، ادامه داد: مدت زیادی باید انتطار بكشم تا نوبت به من برسد ولی به هرحال خدا را شكر یك عدد از این دستگاه در ایران وجود دارد، اگر نبود ناچار میشدم برای انجام این آزمایش به آمریكا سفر كنم كه هزینههای انجام آزمایش padاسكن آنجا حدود هفتاد میلیون تومان میشد. اما همین هزینه آزمایش در ایران 5میلیون تومان میشود كه به هرحال باز هم كم نیست و متاسفانه گویا بیمه هم هنوز در این رابطه تصمیمی نگرفته است.
اهری در رابطه با فعالیتهای هنری خود در حوزه تئاتر و تلویزیون اظهار كرد: سال گذشته با ایفای نقش در نمایش «رام كردن زن سركش» به كارگردانی مریم كاظمی در سی و یكمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر حضور داشتم كه امیدوار هستم در سال جدید امكان اجرای عمومی آن فراهم شود.
وی افزود: به تازگی هم نمایش «تردید مكن» نوشته عباس اقسامی را برای اجرا در جشنواره تكنفره فرهنگسرای نیاوران آماده میكنم. این نمایش در گونه آثار آیینی سنتی ایرانی جای میگیرد و داستان آن درباره فردی است كه در اجرای تعذیه شمرخوانی میكرده اما دیگر از این كار خسته شده است. همچنین مدتی است برای بازی در سریال «معمای شاه» مقابل دوربین آقای محمدرضا ورزی رفتهام به طور كل فعال هستم.
حسین محب اهری اوایل دهه 80 به سرطان لنف مبتلا شد كه با مقاومت و تحت نظارت پزشكان موفق به شكست این بیماری شد اما مراحل طول درمان تا به امروز ادامه پیدا كرده است.