عضو هیئت رییسه مجلس شورای اسلامی:
فروش احشام زلزله زدگان به نفع کشاورزان منطقه نیست
2هزار میلیارد ریال برای ایجاد سرپناه دامی در مناطق زلزله زده اعتبار نیاز است
احداث کانالهای ویژه عابران پیاده در شبکه معابر غرب تهران
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه ۵ از احداث جزایر ایمنی و کانالهای ویژه عابران پیاده در بزرگراهها و معابر غرب تهران خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۵ ولی نجاتی، معاون حمل و نقل و ترافیک منطقه با اعلام این خبر گفت: به منظور ارتقای ایمنی تردد عابران پیاده همزمان با اجرای طرحهای اصلاح هندسی ایجاد محل امن جهت توقف و تردد عابرین در شبکه معابر در دستور کار قرار دارد.
به گفته نجاتی جزایر ایمنی با نصب المانهای ترافیکی مشخص شده است که مانع از برخورد خودروهای عبوری با عابران میگردد.
معاون شهردار منطقه در ادامه از اجرای ۲۸ هتبریز - ایلنا: عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی از لزوم ساخت یک میلیون مترمربع اماکن دامی در مناطق زلزله زده آذربایجان شرقی خبر داد.
به گزارش ایلنا از تبریز، دکتر محمدحسین فرهنگی در جلسه کارگروه خشکسالی، سرمازدگی و مخاطرات کشاورزی آذربایجان شرقی بر اتمام ساخت خانهها و اماکن دامی زلزله زدگان تا دو ماه آینده تاکید کرد.
وی با بیان اینکه موضوع اصلی و مهم زلزله زدگان که این روزها در حال رسیدگی است بحث اسکان دائم زلزله زدگان است و معتقدیم دولت و مسئولین ذیربط باید از تمام ظرفیتهای موجود برای تأمین حداقلهای مورد نیاز اقدام کنند افزود: در جلسات مختلف توجه جدی به بخش کشاورزی مناطق زلزله زده را مورد تاکید قرار داد و با توجه به اهمیت بالای اماکن دامی از اماکن مسکونی در نظر روستائیان، شایسته است اقدام درخوری در این باب صورت پذیرد.
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در خصوص بازسازی مناطق زلزله زده در طی دو ماه آینده تاکید کرد: بازسازی مناطق زلزله زده از نظر ما عملی است اما با استفاده از همه ظرفیتها، نه با نگاه اداری و روشهای متمرکز که در گذشته هیچگاه جواب نداده و با توجه به مدت کوتاه باقیمانده قطعاً جواب نخواهد داد و در این خصوص در جلسات هشدارهایی دادهایم و با پیشنهادهایی که روزهای اخیر در جلسات به مسئولین ذیربط در استان ارائه شده امیدواریم این اتفاق به زودی رخ دهد و شاهد آغاز کار به صورت جدی باشیم.
دکتر فرهنگی با بیان اینکه ما در بطن مناطق زلزله زده برای حدود ۷۰۰ هزار احشام به سرپناه نیاز داریم ادامه داد: در مناطق زلزله زده شهرستان ورزقان، ۲۱ هزار گاو و ۱۸۰ هزار گوسفند، در شهرستان هریس، ۳۷ هزار گاو و ۱۸۴ هزار گوسفند، در شهرستان اهر، ۵۰ هزار گاو و ۲۰۲ هزار گوسفند و همچنین در شهرستان تبریز، ۴ هزار گاو و ۳۰ هزار گوسفند بدون سرپناه هستند که بایستی با ساخت سریع اماکن، از هرگونه گزند سرما و حیوانات وحشی در امان قرار گیرند.
وی با بیان اینکه این کار در صورتی که اتفاق بیافتد میتوان امیدوار بود زمستان شاهد اتفاقات ناخوشایند در مناطق زلزله زده نباشیم افزود: برای این کار ۲هزار میلیارد ریال اعتبار برای ایجاد سرپناه دامی در مناطق زلزله زده مورد نیاز میباشد که با ۷۵۰ میلیارد ریال تسهیلات مصوب دولت، لازم است ۱۲۵۰ میلیارد ریال دیگر نیز از محل صندوق توسعه ملی برای این امر اختصاص یابد.
دکتر فرهنگی با بیان اینکه ۵۰ میلیون ریال تسهیلات مصوب دولت تنها برای واحدهای دامی کوچک کافی میباشد افزود: برای واحدهای دامی بزرگتر نیز بایستی از محلهای دیگر تأمین اعتبار کرد.
وی با بیان اینکه از وزارت جهاد کشاورزی برای تاسیس صندوق توسعه (ملی) کشاورزی در سه شهرستان زلزله زده درخواست صدور جواز نمودهایم افزود: امیدوارم این امر به واسطه شرایط حاد و فوقالعاده منطقه هرچه زودتر عملی شود.
دکتر فرهنگی با بیان اینکه فروش احشام زلزله زدگان به نفع کشاورزان منطقه نیست افزود: مطرح ساختن اینگونه موارد نه تنها از بار مشکلات زلزله زدگان منطقه نمیکاهد بلکه اسباب مهاجرت آنان به شهرها را فراهم میسازد. زار متر خط کشی محوری در معابر خبر داد و گفت: ۶۲۴ متر طول خط کشی بلوک عابر پیاده ۳۶۵ عدد خط کشی باکسی و نصب یکهزار متر طول گارد ریل از دیگر اقدامات ترافیکی است که در راستای ایمن سازی معابر اجرا شده است.
نجاتی در پایان به نصب ۴۱۸ عدد تابلو هشدار دهنده و همچنین تابلوهای شناسایی و تعیین مسیر جهت راهنمایی رانندگان اشاره کرد.