عضو هیئت مدیره اتحادیه کارگران قراردادی کشور طرح کرد:
نگرانی کارگران قرادادی از اخراج در روزهای پایانی شهریور
چکیده: «در وضعیت نامناسب موجود واحدهای تولیدی، اولین راهکاری که کارفرمایان برای فرار از بحران در پیش میگیرند عدم تمدید قرارداد و به تبع اخراج کارگران قراردادی است و کارگران با آگاهی از این نوع روش مدیریت هیچگاه در طول سال حتی با وجود داشتن قرارداد کاری امنیت شغلی را حس نمیکنند.»
عضو هیئت مدیره اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی کشور از افزایش تهدید امنیت شغلی کارگران با نزدیک شدن به پایان شهریورماه خبر داد.
«مهدی نجفپور» با اشاره به اینکه قرارداد بخش اعظم جامعه کارگری در روزهای پایانی نیمه نخست سال خاتمه مییابد، به ایلنا گفت: دلیل نگرانی کارگران قرارداد موقت و پیمانی در این فصل از سال تمدید نشدن قرارداد کاریشان برای شش ماهه دوم سال و تامین نشدن هزینههای زندگی و تحصیل خانوادهشان است.
او افزود: در وضعیت نامناسب موجود در واحدهای تولیدی، اولین راهکاری که کارفرمایان برای فرار از بحران در پیش میگیرند عدم تمدید قرارداد و به تبع اخراج کارگران قراردادی است و کارگران با آگاهی از این نوع روش مدیریت هیچگاه در طول سال حتی با وجود داشتن قرارداد کاری امنیت شغلی را حس نمیکنند.
به گفته این فعال کارگری، با توجه به نزدیک شدن به آغاز سال تحصیلی، کارگران علاوه بر اضطراب اخراج، فشار روانی تأمین هزینههای تحصیلی فرزندانشان را نیز تحمل میکنند.
عضو هیئت مدیره اتحادیه کارگران قراردادی کشور در ادامه اظهار داشت: تعیین رقم ناچیز برای حقوق و عقد قراردادهای موقت کار برای مشاغلی که جنبه استمراری دارند همواره یکی از مهمترین حربههای کارفرمایان برای بهرهکشی بیضابطه از کارگران بوده که این دو مسئله امنیت شغلی کارگران را به شدت مورد تهدید قرار داده است.
این فعال کارگری با تاکید بر اینکه نباید اجازه داد کارفرمایان با بروز کوچکترین بحران اقدام به تعدیل نیروی کار کنند، اضافه کرد: نیروهای کار سرمایه اصلی هر واحد تولیدی محسوب میشوند و اخراج آنان به معنی اتلاف سرمایه ملی است.