نائب رئیس اول کمیسیون اقتصادی در گفتوگو با ایلنا:
دولت به جای مدیریت کلان اقتصاد به معیشت حداقلی مردم میپردازد
۴ یا ۵ نفر معلوم الحال، تمام تصمیمات دولت را میگیرند/ مصائب و مشکلات موجود ناشی از سوء مدیریت همین آقایان است.
نائب رئیس اول کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه مشکلات اقتصادی کشور ناشی از سوءمدیریت است، گفت: موضوع نشست آتی ۱+۵ و مذاکرات احتمالی با آمریکا که عدهای در دولت به سمت آن میدوند، قطعا هیچ بار عمدهای از مشکلات اقتصادی کشور کم نخواهد کرد، چرا مصائب و مشکلات موجود، تحریم نیست بلکه ناشی از سوء مدیریت همین آقایان است.
روح الله بیگی در گفتوگو با ایلنا افزود: موضوع تاثیر پذیری اقتصاد کشور از گسترش تحریمها و یا مذاکره با کشوری مثل آمریکا، آنقدر مهم نیست که برخی چنین با اشتیاق به سمت آن میروند. همه کارشناسان اقتصادی هم اعتقاد دارند که در بیشترین حالت، ۲۰ تا ۳۰ درصد مشکلات فعلی اقتصادکشور، ناشی از تحریم هاست که البته بحث جدیدی هم نیست و از ابتدای انقلاب هم بوده است.
وی با یادآوری شرایط ناگوار جنگ تحمیلی تصریح کرد: مگر ما تجربهٔ ۸ سال جنگ را پشت سر نگذاشتیم؟ در آن دوران کشور چگونه اداره شد؟ آیا این همه مشکلات وجود داشت؟ بعد از جنگ در مقطعی تحریمها گستردهتر شد آیا وضعیت امروز را شاهد بودیم؟
بیگی تصریح کرد: اینکه همه مشکلات فعلی کشور را به گردن تحریمها بیاندازیم و پشت آن قایم شویم، حرف درستی نیست. مگر کشورهایی که مثلا از ابتدا با آمریکا تعامل داشتهاند، همه مسائل اقتصادیشان حل شده و مشکلی ندارند؟ نمیخواهد راه دوری برویم در همین اطراف خودمان مثلا عراق با آمریکا تعامل دارد. وضعش چگونه است؟ افغانستان، پاکستان و یا هر کشور اسلامی و غیر اسلامی که دوست آمریکا هستند آیا مشکلات اقتصادی ندارند؟ اتفاقا چه بسا مسائل حادتری در آنجا مطرح نباشد؟ پس موضوع امیدواری به مذاکرات و چشم انداز آن عملا امری موهوم و غیر عقلانی است. آمریکا اگر نفعی دارد، قطعا تا حالا به دوستان خود و همین کشورهای هسایهٔ ما رسانده بود و و بقول فرمایش جاودانه حضرت امام (ره) که فرمود: آمریکا بدنبال نفع خود و نفت ماست، واقعا باید دید که برخیها چه دورنمایی از مذاکره با این کشور متصور شدهاند؟
نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در ادامه خاطر نشان کرد: به جای این حرفها و خیالات، اگر آقایان درست عمل میکردند، بسیاری از مشکلات پیش نمیآمد و این در حالیست که اسما و رسما ۴ یا ۵ نفر معلوم الحال، تمام تصمیمات دولت را میگیرند و کار کشور را به اینجا رساندهاند. تمام فکر و ذکر آقای احمدینژاد شده اجرای منویات آقای مشائی و همه دیدند که با آن مدح و ثنای معروف كه او را تا یک قدمی امام زمان میبرد و بعید نیست همینطور اگر پیش بروند فردا پناه بر خدا بگویند امام زمان همین آقای مشایی است...!
بیگی افزود: اگر کسی تفکر مهدوی داشته باشد باید به تمامه و کماله با جان و دل فرامین نایب امام عصر و تدابیر حکیمانه و پیامبر گونهٔ مقام معظم رهبری را بشنود و در عمل اجرا کند. این همه هزینهای که دولت روی دست نظام گذاشت عملا از همین خود محوریها و سوء تدبیرها نشات گرفته است و آثار آن هنوز خواهد بود.
نماینده مردم میاندوآب، تکاب و شاهین دژ در مجلس شورای اسلامی در تحلیل دستاوردهای دوران ۸ ساله احمدینژاد گفت: دیگر جای تعارف نیست ۲ سال اول دولت نهم که عملا به کوبیدن و از صحنه بدر کردن رقبا گذشت و و هم و غم آقایان نفی گذشته بود و هزینه کفن و دفن رقبای ایشان روی دست نظام ماند. انشاءالله اگر در ۲ سال دوم دولت نهم کار کرده باشند، میشود همین موضوع هدفمندی و کنترل سوخت و... که آثارش را تقریبا همه میبینیم. اینطرف ماجرا هم که ۴ سال دوم دولت است و ماجراهایی که دل همه را سوزاند. در جریان فتنه خود همین آقایان یکسوی میدان بودند و متاسفانه میدان داری کردند و بسیاری از آن التهابات پیش آمد و اگر تدابیر حکیمانه و دلسوزانه رهبری معظم نبود، قطعا این مسائل به این راحتیها جمع نمیشد و ۲ سال آخر را نیز که باید بگویم واویلاست.
بیگی با اشاره به وضعیت اقتصادی امروز کشور گفت: در بسیاری از جاها میبینیم که دولت به جای مدیریت کلان اقتصاد و راهبری حکیمانه در موضوع توسعه، عملا به مدیریت معیشت روزمره و حداقلی مردم میپردازد و متاسفانه مشخص است که چقدر در این بخش نیز ناموفق بوده است.
وی با ابراز اطمینان از اینکه کارنامهٔ دولت، جای هیچ اما و اگری باقی نگذاشته است، گفت: مردم دیگر به چنین افرادی رای نخواهند داد و بسیار بعید است که گفتمان این آقایان ادامه داشته باشد.
به گفتهٔ این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، مردم در انتخابات پیش رو به یک برنامهٔ قوی و یک تیم کارآمد و عملیاتی رای خواهند داد، تا با اطمینان امور اجرایی کشور را بر عهده گیرد.