مقابل فرمانداری صورت گرفت؛
اعتراض كارگران فارسیت دورود به تعویق 6 ماه دستمزد
پیشنهاد شده است که سهام این کارخانه، توسط یکی از شرکتهای سیمان خریداری شود، تا اندکی از مشکلات شما برطرف شود که این مسئله در دست بررسی و کارشناسی است.
ایلنا: كارگران کارخانه فارسیت دورود برای دومین بار، طی یك ماه اخیر در اعتراض به تعویق 6 ماهه پرداخت حقوق خود، مقابل فرمانداری این شهر حاضر شدند.
به گزارش خبرنگار ایلنا از دورود، در یك ماه اخیر، مشکلات کارخانه نیمه ورشکسته فارسیت دورود بیش از پیش خودنمایی میکند، چرا كه علاوه بر کمبود و گاه فقدان مواد اولیه تولید، قطع آب، برق و گاز کارخانه نیز به مشکلات این واحد تولیدی افزوده شده است.
برپایه این گزارش، کارگران این کارخانه، امروز برای دومین بار در ماه اخیر در اعتراض به عدم دریافت مطالبات و حقوق شش ماهه خود در مقابل فرمانداری شهرستان دورود حاضر شدند.
طبق مشاهدات خبرنگار ایلنا، یکی از صحنههای بسیار تأمل برانگیز این تجمع، حضور تعدادی از کارگران به همراه کودکان خردسال خود بود که خطاب به مسئولان اظهار میداشتند: چه کسی جوابگوی کودکان ماست؟
پس از کش و قوسهای فراوان سرپرست فرمانداری دورود، رئیس کارخانه فارسیت و همچنین رئیس اداره کار شهرستان دورود در میان کارگران حاضر شدند و مشکلات کارگران این کارخانه را شنیدند.
سرپرست فرمانداری دورود پس از شنیدن مشکلات کارگران کارخانه فارسیت در جمع آنها گفت: مشکلات فارسیت مربوط به این یکی دو سال گذشته نبوده و «خیلیها» در این رابطه کم کاری کردهاند.
حسن احمدی افزود: از 25 سال پیش، بحث حذف آزبست از خط تولید مطرح بوده است که حتی مدارک و اخطارهای کتبی آن موجود است، اما متأسفانه این امر صورت نگرفته است.
احمدی اظهار کرد: کارخانه فارسیت باید چند سال پیش، اعلام ورشکستگی میکرد، ولی بعضیها این کارخانه را با چنگ و دندان برای شما کارگران نگه داشتند.
سرپرست فرمانداری دورود خاطرنشان کرد: واقعیت آن است که کارخانه فارسیت ورشکسته است و یکی از افرادی که این ضربه مهلک را به این کارخانه وارد کرد، شرکت [...] بود.
احمدی در خصوص راه برون رفت از این مشکل افزود: پیشنهاد شده است که سهام این کارخانه، توسط یکی از شرکتهای سیمان خریداری شود، تا اندکی از مشکلات شما برطرف شود که این مسئله در دست بررسی و کارشناسی است.
کارگران معترض یکی از مهمترین مشکلات خود را مشخص نبودن وضعیت شغلیشان بیان کردند و به عدم پاسخگویی مدیرعامل کارخانه اعتراض كردند.