رئیس جمعیت هلال احمر خبر داد:
کمک ۲۳۰ میلیارد ریالی مردم به هلالاحمر
رئیس جمعیت هلال احمر در جلسه مشترک با موسسات خیریه اعلام کرد: جمعیت هلال احمر موسسات خیریه و عام المنفعه را نه یک رقیب بلکه یک همکار و همراه خود می داند و تلاش میکند تا با هم افزایی و برنامه ریزی مشترک، عدالت بیشتری در دسترس آسیب دیدگان به کمکها ایجاد شود.
به گزارش ایلنا، کریم همتی در نشست مشترک جمعیت هلال احمر با برخی موسسات خیریه فعال در بحران کروناکه صبح امروز یکشنبه ۳۱ فرودین ۹۹ در ساختمان صلح این جمعیت برگزار شد، ضمن تقدیر و تشکر از زحمات موسسات خیریه و رئیس سازمان داوطلبان برای جمع آوری کمک های مردمی، گفت: موسسات خیریه ای که با هلال احمر همکاری می کنند، پلی میان هلال احمر و مردم نیازمند هستند. همه خیرین از اموال خود و هر آنچه که در توان دارند با تمام وجود تقدیم مردم می کنند.
وی افزود: جمعیت هلال احمر و موسسات عام المنفعه هر دو هدف مشترکی دارند.افرادی که به صورت داوطلبانه فعالیت میکنند نوع دوستی و بشر دوستی را سرلوحه کار خود قرار داده؛ حتی داوطلبان هلال احمر جان خود را در راه کمک به مردم و فعالیت های داوطلبانه ایثار میکنند.
رئیس جمعیت هلال احمر وجه اشتراک میان هلال احمر و مردم خیر را انسان دوستی و بشر دوستی دانست و گفت: همه خیرین هم مثل هلال احمر بدون توجه به نژاد، مذهب و دین به همه انسانهای نیازمندکمک میکنند.
جلب اعتماد مردم با شفافیت عملکرد هلال احمر
همتی شرط اعتماد مردم به هلال احمر را شفافیت امور انجام شده عنوان کرد و گفت: در زلزله بم مردم به نهادهای عمومی کمک می کردند و هر آنچه داشتند در طبق اخلاص تقدیم به هلال احمر برای توزیع میان مردم کردند. اما در زلزله کرمانشاه مردم بیشتر تمایل داشتند تا کمک های جمع آوری شده را شخصا به دست زلزله زدگان برسانند.
وی گفت: از زمان شیوع بیماری کووید ۱۹همدلی هموطنان را به صورت چشمگیر مشاهده کردیم. مردمی که بیش از یک ماه از کار دور بوده و به شدت تحت فشار بودند، اما از یاد هموطنان خود غافل نشدند و کمک های خوبی به هلال احمر داشتند و مبلغ ۴۱۰ میلیارد ریال کمک غیرنقدی و بیش از ۲۳۰ میلیارد ریال کمک نقدی از سوی مردم به هلال احمر شد.
رئیس جمعیت هلال احمر تاکید کرد: همه تلاش هلال احمری ها این است که اگر بانویی گوشواره یا النگوی خود را به جمعیت هلال احمر اهدا کرده ما باید واضح توضیح دهیم که این گوشواره را در چه راهی هزینه کردیم و به دست چه کسی رسیده استبه همین دلیل، همه آمار کمک ها و اطلاعات مربوط به آن از سوی رسانه ها اعلام می شود.
توزیع ۱۵۰ هزار بسته بهداشتی میان افراد محروم
همتی با اعلام بر توزیع ۱۵۰ هزار بسته بهداشتی در مناطق محروم، نقاهتگاه ها، حاشیه شهرها و زندان ها، گفت: مردم ما حین اینکه گرفتار بیماری بودند، معیشتشان هم دچار مشکل شد و طبق فرمایشات مقام معظم رهبری بسیاری از سازمانها برای حل این مشکل ورود پیدا کردند. جمعیت هلال احمر هم از همان ابتدا پای کار بود و توانست با غربالگری افراد در ورودی و خروجی شهرها و توزیع بیش از ۱۵۰ هزار بسته بهداشتی میان افراد محروم، کم بضاعت، حاشیه شهرها، نقاهتگاه ها و زندان ها قدم های بزرگی برداشته است.
وی افزود: جمعیت هلال احمر برای ۵۰۰ هزار بیمار مبتلا به سرطان، خاص، صعب العلاج و بیمار نادر بسته های بهداشتی آماده کرده است و بسیاری از این بسته ها توزیع شده و مقادیری از آن هم تا آغاز ماه مبارک رمضان توزیع میشود.
رئیس جمعیت هلال احمر درباره تهیه بسته های معیشتی برای ۱۰۰ هزار خانواری که منبع درآمدی نداشته و تحت پوشش هیچ سازمان و ارگانی نیستند، گفت: با کمک خیرین امکان افزایش بسته های معیشتی تا ۲۰۰ هزار خانوار هم وجود دارد و در این زمینه نیازمند همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی هستیم تا جامعه هدف را برای توزیع بسته ها به ما معرفی کنند تا بسته های معیشتی به دست نیازمندان برسد.
شناسنامه دار شدن موسسات خیریه همکار
همتی درباره شناسنامه دار شدن موسسات خیریه ای که با جمعیت هلال احمر همکاری دارند، گفت: موسسات خیریه در جمع آوری کمک ها و خدماتی که به مردم ارائه میکنند باید هماهنگ عمل کنند و شناسنامه دار شوند تا انجام امور هدفمند شود.
۱۶ میلیارد تومان برای ونتیلاتور
رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به فعالیت فوق العاده خیرین در تامین ونتیلاتور های مورد نیاز بیمارستان ها، گفت: خیرین بیش از ۱۶۰ میلیارد ریال را برای تهیه ونتیلاتور در اختیار هلال احمر قرار دادند که با این مبلغ، ۱۰۰ دستگاه ونتیلاتور تهیه و براساس نظر خیر و نیاز وزارت بهداشت توزیع شد.
به گفته وی، از یک هزار دستگاه مورد نیاز ۱۰۰ دستگاه را خیرین هلال احمر تهیه کردند و این نشان می دهد که اگر با هم همفکری و همکاری کنیم کارها با سرعت بسیار خوبی انجام می شود.به عنوان رئیس بزرگترن نهاد عام المنفعه کشور این اطمینان را به خیرین می دهم که جمعیت هلال احمر امانتدار خوبی برای نیت خیرین و کمک به نیازمندان خواهد بود و همه امانات را به خوبی به دست نیازمندان می رسانیم.
فشار پاندمی کووید ۱۹ بر کشورهای ثروتمند
رئیس جمعیت هلال احمر درباره شیوع بیماری کرونا، گفت: بیماری کووید ۱۹ به صورت پاندمی در همه جای دنیا شیوع پیدا کرده و حتی کشورهای ثروتمند هم از فشار این بیماری به زانو در آمدند، اما در کشور ما به واسطه همدلی هموطنان با وجود مشکلات اجتماعی و تحریم ها دچار مشکل جدی نشد و دولت هر آنچه در توان داشت برای کنترل اوضاع هزینه کرد.
وی در پایان تاکید کرد: کار را هدفمند جلو می بریم تا مردم منتفع شوند. یکی از وظایف هلال احمر انجام کار داوطلبانه است و ما میخواهیم مردم با دیدن لباس هلال احمر احساس آرامش کنند.
تلاش برای اعتلای کارهای خیر و بشردوستانه
همتی با اشاره به زحمات هلال احمری ها در بخش های مختلف از جمله امداد و نجات و داوطلبان بدون چشمداشت گفت: در مدت که در هلال احمر بودم در مناطق بسیاری حاضر شدم؛ مردم با همه نیازمندی و تهی دستی شان وقتی لباس هلال احمر را می بینند احساس آرامش می کنند و شک نکنید که همواره قدردان این نودوستی هستند.
وی گفت: در هلال احمر دنبال هیچ چیزی نیستم. تمام تلاش ما این است که آبروی هلال حفظ شود و در جهت اعتلای کارهای خیر و بشر دوستانه حرکت خواهیم کرد. قبل از بعد از ما هم افراد بسیاری آمدند و می آیند و تنها همان نام نیکی است که می بینید.
رئیس جمعیت هلال احمر با تاکید بر اینکه هلال احمر امانتدار خوبی خواهد بود افزود: اگر مردم مطمن باشند که چیزی که به هلال احمر می دهند به دست فرد مورد نظر می رسد قطعا همواره اعتماد می کنند و اطمینان به هلال احمر یک سرمایه اجتماعی است ما باید حافظ آن باشیم.