مدیر کل کمیته امداد استان تهران به ایلنا خبر داد:
اجرای طرح اطعام مهدوی از ابتدای ماه رمضان
مدیر کل کمیته امداد استان تهران گفت: تاکنون حدود 115 هزار خانوار نیازمند شناسایی شدند و از این تعداد هم اکنون 74 هزار خانوار تحت پوشش ما هستند. مابقی آنها نیز خانوادههای غیرنیازمندی هستند که به علت کرونا آسیب دیدند و ما به دنبال این هستیم که به کمک خیرین به این خانوادهها کمک کنیم.
سید ابوالفضل پرپنچی مدیر کل کمیته امداد استان تهران در حاشیه بازدید از چند کارگاه جهادی تولید ماسک و اقلام بهداشتی در گفتوگو با خبرنگار ایلنا با اشاره به خدمات کمیته امداد به مردم گفت : ما از روز اولی که کرونا بوجود آمد و در کشور مشاهده شد تلاش کردیم نیازمندیهای خانوادههای نیازمند را در اختیار آنها قرار دهیم.
وی ادامه داد: امکاناتی همچون ماسک، دستکش، ضدعفونی کننده را برای مددجویان در قالب یک بسته بهداشتی برای آنها آماده کردیم و تاکنون حدود 6 میلیارد تومان در این زمینه هزینه شده است و 5 هزار خانوار را تا امروز در تهران پوشش دادیم.
پرپنجی افزود: تاکنون حدود 115 هزار خانوار شناسایی شدند که نیاز به کمک دارند و از این میزان هم اکنون 74 هزار خانوار تحت پوشش ما هستند. مابقی آنها نیز خانوادههای غیرنیازمندی هستند که به علت کرونا آسیب دیدند و ما به دنبال این هستیم که به کمک خیرین به این خانوادهها کمک کنیم.
وی از اجرای دو طرح بخشش ایرانیان و همسفره در ماه رمضان سال 99 خبر داد و افزود: قصد داریم از طریق این دو طرح، اطعام مهدوی را اجرا کنیم این طرح از ابتدای ماه رمضان اجرا میشود و 313 آشپزخانه در کل کشور فعال میشوند و روز یکشنبه 31 فروردین این طرح آغاز می شود و بصورت نمادین 5 هزار عدد غذا در 5 نقطه تهران بین نیازمندان توزیع میشود البته این 5 هزار غذا در 5 آشپزخانه جداگانه پخت میشود.
وی ادامه داد: این کار به مدت 30 شب ادامه پیدا میکند و حدود 250 هزار نفر تحت پوشش این طرح قرار میگیرند.
پرپنجی با تشکر از فعالیتهای گروههای جهادی همچون الکفیل،حیدریون و عهده آسمانی گفت: همه کارهایی که ما نیاز داشتیم توسط گروههای جهادی انجام شده و کاملا به ما کمک کردند و هر چه در توان داشتند در طبق اخلاص گذاشتند و 27 کارگاه تولید ماسک با همکاری گروههای جهادی در حال تولید ملزومات مورد نیاز است و 40 کارگاه نیز آماده راهاندازی است که اگر مواد اولیه برسد، فعالیت خود را شروع میکنند.
وی با اشاره به اهمیت اشتغالزایی گفت: برخی مددجویان که پیش از این کارگاههای تولیدی داشتند اما به دلیل کرونا آسیب دیدند کارگاه خود را تبدیل به تولید ماسک کردند و هزینه آنها از طریق خیرین و با همکاری کمیته امداد تامین میشود و به این شکل اشتغالزایی را نیز تقویت کردهایم.
وی ادامه داد: امروز حدود 270 مرکز نیکوکاری در استان تهران فعال هستند و هر کدا م از این مراکز نیز به صورت خودجوش خیرین را پای کار آوردند که تولید ماسک و گان میکنند.
پرپنجی با اشاره به اهمیت همکاری و همیاری مردم با کمیته امداد گفت شعار ما در ماه رمضان این است که هیچ روزهدار نیازمندی در ماه رمضان گرسنه نماند. عموم مردم میتوانند کد ستاره 8877 ستاره 1 مربع را با تلفن همراه شمارهگیری کنند و کمکهای خود را واریز کنند. همچنین تلفن 7355 نیز پاسخگو است و میتوانند از طریق واحد مشارکتهای مردمی کمکهای خود را ارائه کنند.