علیرضا زالی مطرح کرد:
راهکارهای شکست زنجیره بیماری کرونا/ چرخه بیولوژیک نشکند دچار مشکل میشویم
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بر اهمیت پیوستگی حوزه بهداشت و درمان در کنترل انتشار کروناویروس تاکید کرد.
به گزارش ایلنا، علیرضا زالی در جلسه ویدئو کنفرانس با رؤسای شبکههای بهداشت و مراکز پزشکی و بیمارستانهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن تسلیت ضایعه درگذشت حبیبالله پیروی به خانواده آن مرحوم و جامعه پزشکی، این استاد فرهیخته را یکی از موفقترین، پرنشاطترین و کارآمدترین مدیران مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برشمرد که یاد و خاطره اش همواره ماندگار خواهد بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بر ضرورت پیوستگی هرچه بیشتر حوزه بهداشت و درمانی در مقابله با کرونا ویروس تاکید کرد و افزود: اگر چرخه استمرار بیولوژیک بیماری را نشکنیم قطعاً آتی دچار مشکل میشویم. بنابراین با همکاری حوزه بهداشت و درمان و اقدامات پیشگیرانه باید سعی کنیم در این راستا گام برداریم.
زالی با اشاره به ضرورت حمایت از نیروهای بهداشتی و درمانی دانشگاهها که در خط مقدم ارائه خدمت به بیماران کرونایی در کلانشهر تهران خدمترسانی میکنند، خاطرنشان کرد: برای این کارکنان بستههای تشویقی و حمایتی در نظر گرفته میشود.
وی از رؤسای مراکز درمانی و بیمارستانهای تابعه دانشگاه خواست که همکاری لازم را با مراقبان بهداشتی که وضعیت سلامت بیماران بهبودیافته یا افراد مشکوک را پس از ترخیص از بیمارستان پیگیری و رصد میکنند داشته باشند و این اقدام را سبب کاهش بار درمانی و شکست زنجیره بیماری برشمرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، ضمن تقدیر از زحمات شبانهروزی همکاران در ارائه خدمات به بیماران به تفاوت تعطیلات نوروز ۹۹ با سایر سالها اشاره کرد و از رؤسای مراکز خواست برای جلوگیری از فرسودگی جسمی و روحی کادر درمانی مراکز به نحوی برنامهریزی و شیفتبندی شود تا همکاران بتوانند زمانی هر چند کوتاه را کنار خانواده بگذرانند.
به گفته زالی، با مداخلات صورتگرفته شاهد کاهش ۵۴ درصدی تردد وسایل نقلیه درونشهری هستیم اما برای کاهش شیوع بیماری نیاز به همکاری بیشتر مردم وجود دارد که اطلاعرسانی و آگاهسازی مردم در این زمینه با استفاده از ظرفیت فضای مجازی صورت میگیرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بر مواردی نظیر رصد وضعیت سلامت بیماران ترخیص شده، غربالگری و شناسایی بیماران، استفاده از پروتکلهای درمانی واحد، استفاده از ظرفیتهای جدید برای آمادگی بیشتر، تسهیل شرایط استخدامی، تسهیلات رفاهی برای کارکنان تاکید کرد.
زالی، این تلاش را حاکی از مدیر و مبرز بودن همکاران برشمرد که در این روزهای سخت تبلور یافته است و به خاطر این حس انسان دوستانه از تمامی آنان تقدیر کرد.
وی تاکید کرد: اگر امروز میخواهیم بار درمانی کرونا را کاهش دهیم؛ تنها راه کنترل انتشار ویروس است که با پیگیری و رصد بیماران و خانوادههای آنها باید این انتشار را متوقف کنیم و در این مسیر پیوستگی حوزه بهداشت و درمان بسیار اهمیت دارد.
زالی در پایان ضمن خدا قوت به همکارانی که در خط مقدم مقابله با کرونا در حال تلاش هستند و جان خود را برای نجات جان همنوع به خطر میاندازند به آنان توصیه کرد در این اقدام ایثارگرانه با تاکید بر حفاظت شخصی خود گام بردارند تا با سلامتی کامل این مسیر را طی کنند و اظهار امیدواری کرد با همکاری مردم و تلاش همکاران در عرصه مقابله با کرونا شاهد تحولات خوب و پیروزی بر این اپیدمی خواهیم بود.
در این ویدئو کنفرانس معاونان درمان، غذا و دارو و توسعه مدیریت و منابع و همچنین معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به بحث و تبادلنظر با رؤسای مراکز درمانی و بیمارستانها و شبکههای بهداشتی پرداختند.