خبرگزاری کار ایران

ستاری مطرح کرد:

«استقبال جامعه» برگ برنده شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها

«استقبال جامعه» برگ برنده شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها
کد خبر : ۸۸۰۷۴۵

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور با تاکید بر این که صنعت میزبان و کاهنده ریسک ایده‌های نوآور باشد، گفت: استقبال جامعه برگ برنده شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌هاست.

به گزارش ایلنا، سونا ستاری در بازدید از یکی از شرکت‌های فعال در زمینه اتوماسیون صنعتی از زمینه‌سازی صنایع بزرگ برای به میدان آمدن شرکت‌های دانش‌بنیان، استارتاپ‌ها و دیگر فعالان زیست‌بوم نوآوری به عنوان یک ضرورت مهم یاد کرد و افزود: زیرساخت‌هایی که در این شرکت وجود دارد، زمینه را برای توسعه استارتاپ‌ها فراهم کرده است. صنعت باید عادت کند کار را به دست کسب‌وکارهای دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها بسپارد و بخش خصوصی را عهده‌دار ورود نوآوری به صنعت کند.

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور تصریح کرد: بخش خصوصی به خوبی نیازها را می‌شناسد و می‌تواند با سوار کردن نوآوری بر زیرساخت صنایع، محصول یا خدمت کیفی، رقابتی و نوآورانه را پیشکش جامعه کند.

وی این‌که جامعه از محصولات یا خدمات با کیفیت، رقابتی و قابل اعتماد استقبال می‌کند را برگ برنده‌ای برای استارتاپ‌ها دانست و گفت: این ویژگی‌ها، برگ برنده کسب و کارهای دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها در برابر کسب و کارهای سنتی یا خدماتی است که پیش از این، بدون در نظر گرفتن نیاز جامعه ارائه می‌شدند. نمونه موفق استارتاپ‌های خدماتی که اکنون با استقبال چشمگیر جامعه مواجهند، گواهی بر این مدعاست.

بازار بسیار گسترده و نهفته در حوزه مدیریت ساختمان‌ها و منازل، تاسیسات، مدیریت هوشمند، مصرف انرژی از شاخص‌ترین زمینه‌هایی بود که معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور به عنوان زیرساخت‌های بالقوه این شرکت برای فعالان دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها نام برد و ادامه داد: آماده هستیم در صورتی که یک زیرساخت مناسب برای توسعه خدمات با حمایت از استارتاپ‌ها تعریف شود، هر حمایتی انجام دهیم تا این بازار در تعامل با صنعت و زیست بوم نوآوری شکوفا شود.

وی خاطرنشان کرد: ایده‌های نوآورانه استارتاپ‌ها با استفاده از زیرساخت‌ها و ظرفیت شرکتها می‌تواند به اصلاح الگوی مصرف انرژی و هوشمند شدن شهروندی منجر شود.

ستاری با اشاره به نقش دولت به عنوان تسهیل‌گر و زمینه‌ساز ورود بخش خصوصی به حوزه سرمایه‌گذاری روی ایده‌های نوآورانه، افزود: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری زیرساختی است که از توسعه فناوری‌ها حمایت می‌کند و مستقیما سفارش دهنده یا صاحب پروژه‌ها نمی‌شود.

وی تصریح کرد: دولت باید به جای نقش‌آفرینی در پروژه‌ها و ایده‌های نوآورانه یا پژوهش‌های کاربردی، بخشی از ریسک سرمایه‌گذاری این پروژه‌ها را تقبل و بستری فراهم کند تا بخش خصوصی به میدان سرمایه‌گذاری روی این ایده‌ها پای بگذارد.

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور به انتشار کتاب‌های ایده‌های موفق استارتاپ‌ها اشاره کرد و گفت: نمونه‌های خارجی و موفق هزاران ایده استارتاپی که در دنیا پیاده‌سازی شده توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری منتشر شده است که هر کدام این ظرفیت را دارند تا به شکلی بومی، به کسب و کار بدل شوند. آماده‌ایم از مدل‌های سازگار با کشورمان در این حوزه‌ها حمایت کنیم.

بر اساس اعلام روابط عمومی معاونت علمی، ستاری با بیان این‌که شهرداری با کمک فعالان زیست‌بوم نوآوری صاحب شهر می‌شود، گفت: تهران بستری مستعد و بالقوه برای تبدیل شدن به شهر هوشمند است؛ این مهم اما نه توسط شهرداری بلکه با نقش آفرینی استارتاپ‌ها رنگ واقعیت می‌گیرد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز