خبرگزاری کار ایران

جهانپور خبر داد:

ابتلای قطعی ۱۳ نفر به کرونا ویروس تا امروز/ ۴ بیمار بستری در تهران به کرونا مبتلا هستند/بستری بیش از ۷۳۵ نفر با علائم شبه آنفلوآنزا

ابتلای قطعی ۱۳ نفر به کرونا ویروس تا امروز/ ۴ بیمار بستری در تهران به کرونا مبتلا هستند/بستری بیش از ۷۳۵ نفر با علائم شبه آنفلوآنزا
کد خبر : ۸۷۴۹۳۹

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت گفت: بر اساس آخرین نتایج آزمایش‌های انجام شده، ابتلای ۱۳ مورد جدید به کرونا ویروس تا امروز قطعی به نظر می‌رسد.

به گزارش ایلنا، کیانوش جهانپور، رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت گفت: با توجه به همزمانی شیوع آنفلوآنزای فصلی و نگرانی های ایجاد شده در بین مردم در مورد کرونا ویروس ظرف روزهای گذشته، هزاران نفر به کلینیک ها و مراکز بهداشتی و درمانی مراجعه کردند که بیش از ۷۳۵ مورد، با علائم شبه آنفلوآنزا تحت نظر قرار گرفته و بستری شدند.

وی اظهار داشت: با بررسی های انجام شده از بین افراد مشکوک، تا کنون ابتلای تعدادی از افراد از نظر ابتلا به ویروس کووید۱۹ بر اساس شواهد آزمایشگاهی، قطعی گزارش شده و بر اساس آخرین نتایج آزمایش های انجام شده، ابتلای ۱۳ مورد جدید تا امروز قطعی به نظر می رسد.

وی افزود: نکته قابل توجه این است که از این ۱۳ مورد، اغلب موارد یا از ساکنین شهر قم هستند و یا در شرح حال، سابقه سفر به شهر قم ظرف روزها و هفته های اخیر داشته اند. از میان ۱۳ مورد شناسایی شده جدید از کووید ۱۹، ۷ مورد مربوط به شهر قم، ۴ مورد از بیماران بستری در شهر تهران و دو مورد نیز در استان گیلان هستند.

رییس کمیته اطلاع رسانی قرارگاه مقابله با کروناویروس وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: دو نفر از موارد شناسایی شده جدید نیز متاسفانه جان خود را از دست داده اند. همچنین دو مورد مشکوک ابتلا به کووید ۱۹، در شهر بابل تحت مراقبت قرار گرفته که ظاهرا سابقه مراجعت از قم داشته اند اما هنوز نتایج آزمایشات انجام شده از این افراد تا این لحظه گزارش نشده است.

جهانپور ادامه داد: در شهر اراک روز گذشته آزمایش یکی از موارد مشکوک نشان دهنده ابتلا به کووید۱۹ بود که در گزارش روز گذشته اعلام شد، ۸ مورد مشکوک دیگر در اراک بر اساس نتایج نهایی آزمایشگاهی، مبتلا به کووید ۱۹ نیستند. حال عمومی فرد مبتلا به کووید ۱۹ در اراک که از همکاران پزشک ما است نسبت به روز گذشته بهتر گزارش شده است.

وی یادآور شد: بنظر می رسد همانند الگوی مشاهده شده در بیماری آنفلوآنزای H۱N۱، موارد شدید و منجر به فوت در کووید۱۹ ، بیشتر در گروه های مسن و یا دارای بیماری های زمینه ای و یا نقص سیستم ایمنی مشاهده می شود و شدت بیماری زایی این ویروس لزوما از آنفلوآنزای H۱N۱ بیشتر نخواهد بود.

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت گفت: توصیه های عمومی مبنی بر رعایت نکات بهداشت فردی و شستشوی مداوم دست ها با آب و صابون مایع، ضد عفونی کردن سطوح تماس، رعایت بهداشت تنفس، پرهیز در استفاده از وسایل مشترک و ضدعفونی کردن آنها قبل از استفاده، پرهیز از استفاده از دخانیات با ادوات مشترک از جمله قلیان در این مورد کمک شایانی به پیشگیری، کاهش شیوع و قطع زنجیره انتقال کرونا ویروس جدید خواهد کرد.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز