خبرگزاری کار ایران

معرفی ۶ طرح برتر رویداد ملی ایده بازار خوراک و نوشیدنی

معرفی ۶ طرح برتر رویداد ملی ایده بازار خوراک و نوشیدنی
کد خبر : ۸۷۳۹۸۴

همرمان با برگزاری سومین ایده بازار خوراک و نوشیدنی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر ۶ طرح برگزیده این رویداد معرفی خواهند شد.

به گزارش ایلنا، سومین رویداد ملی ایده‌ بازار خوراک و نوشیدنی با هدف حل چالش‌ها و نیازهای صنایع غذایی کشور از طریق شناسایی و حمایت از فناوری‌های نوآورانه و بهره‌برداری شرکت‌ها و فعالین صنایع غذایی کشور  برگزار خواهد شد.

در این رویداد بیش از ۱۱۶ طرح، اختراع، ایده و محصول نوآورانه از سوی فعالان این صنعت ارسال شد و  پس از غربالگری طرح‌ها، برگزاری کارگاه‌های مشاوره و Coaching و در نهایت داوری‌های تخصصی، ۳۲ طرح در این مرحله انتخاب شد.

از میان این ۳۲ طرح، ۲۴ طرح موفق به شرکت در کارگاه‌های حضوری و آنلاین و در نهایت ۱۸ طرح مجوز ارائه حضوری در روز DemoDay  که در روز ۲۶ بهمن برگزار شد، را دریافت کردند. در این جلسه طرح‌ها پس از ارائه در حضور داوران، ۶ طرح برای ارائه درمقابل سرمایه‌گذاران و بهره‌برداران در روز رویداد نهایی به مرحله بعد راه یافتند.

قرار است طرح های منتخب در روز ۳ اسفند ماه ۹۸ در حضور صاحبان سرمایه ارائه خواهند شد.

این رویداد توسط دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با همکاری سازمان غذا و دارو، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و شرکت ایده‌بازار دانشگاه صنعتی امیرکبیر(به عنوان کارگزار رسمی تبادل فناوری وزارت بهداشت) برگزار می‌شود.

عناوین طرح‌‌های برگزیده به این شرح است:

" نمک فانکشنال؛ در مسیر پیشگیری از افزایش فشار خون"

" تولید پروتئین شیرین مزه مونلین در باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس به روشی سالم جهت مصارف خوراکی"

"شناسایی سریع آفلا توکسین بااستفاده از روش الکتروشیمیایی بر پایه آنتی بادی"

" تولید کمپلکس معلق کننده ذرات در نوشیدنی و دوغ"

" ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی ‌‍و ساختاری و حسی و زنده‌مانی پنیر فتای سین‌بیوتیک با استفاده از بتاگلوکان و بیفیدوباکتریوم طی دوره ماندگاری"

"انواع سوش پروبیوتیک لیوفلیزه شده بومی صنعتی با قابلیت تنظیم و طراحی کانت و زنده مانی مشخص برای نوشیدنی‌های لبنی و داروهای پروبیوتیک"

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز