سرعت و پیشرفت کشور به عملکرد و توسعه نیروی انسانی بستگی دارد
رییس دانشگاه شهید بهشتی گفت: بحث نیروی انسانی و توسعه سرمایه انسانی موضوع مهمی است که به ویژه در جهان امروز مورد نیاز است.
به گزارش خبرنگار ایلنا، کنفرانس ملی توسعه سرمایه انسانی و بزرگترین رویداد علمی و تخصصی آموزش و منابع انسانی صبح امروز با حضور منصور غلامی وزیر علوم تحقیقات و فناوری، محمدنقی نظر پور معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، سعدالله نصیری قیداری رییس دانشگاه شهید بهشتی در محل سالن همایشهای بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.
سعدالله نصیری قیداری رییس دانشگاه شهید بهشتی در ادمه این مراسم با بیان تسلیت شهادت سردار سلیمانی و در گذشت هموطنان در کرمان و سانحه هواپیمای اوکراینی عنوان کرد: تلاش میشود در این گونه مراسمها نهایت استفاده را از ظرفیت سرمایههای انسانی ببریم. بحث نیروی انسانی و توسعه سرمایه انسانی موضوع مهمی است که به ویژه در جهان امروز مورد نیاز است.
وی ادامه داد: در جهان امروز سرعت و پیشرفت به عملکرد نیروی انسانی و توسعه انسانی بستگی دارد. امروز در این کنفرانس بحث شاخصهای نیروی انسانی کارآمد و مدیریت شایسته بررسی خواهد شد. امروزه نهادهای اجرایی به ویژه دانشگاهها با توجه به مضایقی که وجود دارد و با وجود تحریمها تلاش میکنند به شکل آبرومند کارها را پیش ببرند.
نصیری قیداری افزود: ما به عنوان نهاد دانشگاه تلاش میکنیم با تربیت نیروی انسانی کار آمد مشکلات و معظلات را پشت سر بگذاریم.
شرح اهداف کنفرانس ملی توسعه سرمایه انسانی
نظرپور معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم در ادامه با اشاره به اهداف این وکنفرانس بیان کرد: اولین هدف ایجاد هماهنگی راهبردی بین معاونان و مدیران، متخصصان سرمایه انسانی، ایجاد ارتباط مستقیم و نظام پایدار است. همچنین تلاش نیروی انسانی خلاق برای ایجاد فضای یاد دهنده و یادگیرنده در تحکیم آموزش و پژوهش، زمینه سازی برای اشتغال در بستر ملی و بین مللی، ایده پردازی در سازمانها، توجه به دستاورهای بین المللی برای توسعه سرمایه انسانی مطلوب از جمله اهداف ما در این کنفرانس است.
وی در ادامه بیان کرد: از دیگر اهداف کنفرانس ملی توسعه سرمایه انسانی اجرایی کردن برنامههای توسعه و تحول در نظام اداری و اجرایی کشور با تربیت نیروی هوشمند و توانمند، ایجاد رابطه موثر بین دانشگاهها و پارکهای علم و فناوری، به اشتراک گذاشتن تجربیات و بهره گیری از تجارب برتر داخلی و خارجی با ایجاد ارتباط سازنده از طریق فدارسیونهای بینالمللی و دانشگاهی، زمینهسازی برای استفاده از تجارب و دستاورها در راستای اقتصاد مقاومتی، تقدیر از دستگاههای اجرایی برتر در زمینه تربیت نیروی انسانی، ایجاد فضای علمی برای ایده پردازی ایرانیان به منطور تثبیت جایگاه تمدنی و ایرانی و اسلامی، تاکید به جایگاه دانشگاهها در حل مسایل دانشگاهها و تنوع بخشی به منابع آموزش عالی، ارتقا کیفیت توسعه کالبدی با تاکید بر رعایت مقررارت ملی ساختمان.
وی افزود: امیدواریم در این دو روز که در کنار صاحب اندیشهها و صاحب نظران هستیم بتوانیم حداکثر استفاده از ظرفیتها را ببریم.
دانشگاههای ما باید بتوانند کل کشور را اداره کنند
مجید قاسمی رییس دانشگاه خاتم در این نشست درباره چالشهای سرمایه انسانی بیان کرد: حوزه مدیریت مهمترین حوزه برای مبارزه با تحجر است و حوزه اقتصاد نیز در این زمینه قرار دارد. این حوزه بیشتر به نقش دانشگاه برای تربیت سرمایه انسانی برمیگردد. ما در بانک پاسارگاد معتقدیم که هزاره سوم است و تکنولوژی به سرعت جلو میرویم.
وی افزود: در عرصه فرابشریت زمان فعالیت انسانی افزایش میابد. ما در سالهای آتی مدیران ورزیدهای خواهیم داشت زیرا الان نوجوانان ما از سن دبیرستان سطوح مختلف مدیریتی را میآموزند.
رییس دانشگاه خاتم گفت: دانشگاههای ما باید بتوانند کل کشور را اداره کنند، به عنوان مثال اگر برای وزارتخانهای وزیر میخواهیم میتوانیم از دانشگاهها کمک بگیریم. از طرفی ما یک سری فارغ التحصیل داریم که گمان میکنند در هر رشتهای که تحصیل کردهاند باید در هر جایگاهی که میخواهند بنشینند و این درست نیست.