خبرگزاری کار ایران

ثبت ۲۰ هزار حریق در شهر تهران در ۹ ماهه سال جاری

ثبت ۲۰ هزار حریق در شهر تهران در ۹ ماهه سال جاری
کد خبر : ۸۶۲۷۹۱

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران از ثبت ۲۰ هزار حریق در شهر تهران در ۹ ماهه سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، نشست خبری رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران ظهر امروز برگزار شد.

زهرا صدراعظم نوری در ابتدای سخنانش با اشاره به دیداری که با خانواده‌های شهدای حادثه سقوط هواپیمای اوکراینی داشتند، گفت: بعد از آنکه مصوبه‌ای در آبان ماه به تصویب رسید و بر مبنای آن مقرر شد تا از اعضای خانواده‌های قربانیان حوادث آبان ماه دیدار و دلجویی شود، این اقدام را برای خانواده‌های جانباختگان هواپیمای اوکراینی نیز انجام دادیم.

نوری در ادامه درباره اقدامات کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری اظهار داشت: این کمیسیون اقدامات خوبی را انجام داد که یکی از آنها توجه جدی به خدمات سازمان آتش‌نشانی و ایمنی بوده است. در 9 ماهه سال 98 بیش از 20 هزار حریق در شهر تهران گزارش شده که لزوم پیشرفت قویتر و سریعتر آتش‌نشانی را می‌طلبد.

وی با تاکید بر اینکه پشتیبانی و حمایت‌های موثر از سازمان آتش‌نشانی منجر به این شده است که این سازمان از تجهیزات خوبی برخوردار باشد، ادامه داد: تراکنش ایستگاه‌های آتش‌نشانی منطقی است و تا پایان سال نیز چند ایستگاه دیگر افتتاح خواهد شد.

وی همچنین به همکاری بیشتر مدیریت شهری تهران با اورژانس کشور اشاره کرد و گفت: امروز شاهد استقرار موتورلانس‌ها و آمبولانس‌های اورژانس در کنار ایستگاه‌های آتش‌نشانی هستیم.

نوری همچنین با بیان اینکه ساختمان‌های در حال ساخت موظف به اخذ تاییدیه‌های آتش‌نشانی و ایمنی هستند، ادامه داد: مقرر شده است که اخذ تاییدیه درباره ساختمان‌های کمتر از شش طبقه برعهده دفاتر خدمات الکترونیک و بیشتر از شش طبقه برعهده سازمان آتش‌نشانی باشد. دفاتر خدمات الکترونیک نسبت به سنجش ایمنی این ساختمان‌ها اقدام می‌کنند و در این پروسه آتش‌نشانی نیز به صورت رندمی بررسی‌های موردی را انجام خواهد داد.

وی درباره پاسخ به سوالی مبنی بر منشأ بوی نامطبوع شهر تهران اظهار داشت: باید ابتدا منبع آلودگی شناسایی و سپس نسبت به رفع آن اقدام گردد. در حالی که بوی نامطبوع سال گذشته یک بار در سطح شهر تهران منتشر شد اما امسال شاهد انتشار چندین باره بو بودیم و بوی نامطبوع زمانی منتشر می‌شود که با وارونگی هوا و رطوبت مواجه هستیم.

نوری افزود: مطالعاتی در این حوزه با حضور گروه‌های دانشگاهی انجام گرفت و بیش از 20 سناریو بررسی شد و مسئله وجود گاوداری‌های متعدد یا کارخانه‌های تولیدکننده سولفور و نیروگاه‌هایی که از سوخت مازوت استفاده می‌کنند نیز مورد بررسی قرار گرفت. البته یکی از عوامل انتشار بو آرادکوه شناخته می‌شود البته آرادکوه فعالیت خود را از سالهای بسیار دورتر آغاز کرده و بوی نامطبوع تنها دو سال است که متصاعد می‌شود.

وی با اشاره به اینکه مقرر شد تا شهرداری نسبت به خرید دستگاه سنجش بو اقدام کند، افزود: اما اکنون نمی‌توان درباره علت آن نظر قطعی داد.

نوری درباره رسیدگی به پرونده پلاک‌های ثبتی باغات اظهار داشت: یکی از اقدامات مهم شورای پنجم مسئله شفافیت بوده و اتفاقات همین موضوع باغات این مسئله تجلی داشته است چراکه تا پیش از این جلسات کمیسیون باغات در صحن شورا و به صورت علنی مطرح نمی‌شد.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته حدود 30 هزار پرونده باغات مورد بررسی قرار گرفت، اظهار داشت: در این حوزه تلاش شده است تا نظرات کارشناسی مختلف اخذ و در کمیسیون ماده 7 مورد بررسی قرار بگیرد. این کمیسیون شامل کارشناسانی از شورای شهر و شهرداری است که با تعهد کار بررسی‌ها را انجام می‌دهند و از نظر من درصد بالایی از پرونده‌ها یعنی در حدود 99 درصد به صورت اصولی بررسی می‌شود و اگر برای یک درصد هم آراء درستی صادر نشده به این دلیل است که در صحن شورای شهر براساس تشخیص اعضا رأی‌گیری می‌شود.

نوری تاکید کرد: تمام اعضای شورای شهر تهران نسبت به حقوق مردم و حفظ باغات مصمم هستند.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با اشاره به ارسال 800 پرونده تخلف از سازمان بازرسی کل کشور به قوه قضائیه اظهار داشت: ما شنیده‌ایم 800 پرونده تخلف از سازمان بازرسی به قوه قضائیه رسیده اما بسیاری از متخلفان تبرئه شدند.

او همچنین درباره ساخت گورستان‌های جدید در پایتخت نیز گفت: بهشت زهرا (س) در سالهای آینده پر می‌شود و باید به دنبال مکان‌های دیگری باشیم. البته اقداماتی برای شناسایی یک مکان جدید آغاز شده که پس از تصویب شورا حتما این موضوع عملیاتی خواهد شد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز