تدوین سرفصلهای چهارگانه سلامت، توانبخشی، آموزش و سرمایهگذاری برای سیستان و بلوچستان
دبیر همایش تشکلهای اجتماعی فعال در سیستان و بلوچستان از تدوین سرفصلهای چهارگانه سلامت، توانبخشی، آموزش و سرمایهگذاری برای سیستان و بلوچستان خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، محسن علی گلشنی (دبیر همایش تشکلهای اجتماعی فعال در سیستان و بلوچستان) گفت: اهداف ما در برگزاری این اجلاس شامل چهار کارگروه فعال است. یعنی چهار موضوع بحث با خیرین در این اجلاس مورد بررسی قرار میگیرد که عبارتند از آموزش، توانمندسازی، سرمایهگذاری و سلامت.
گلشنی افزود: از چند ماه قبل اقدامات مربوط به فعالیتهای مشترک با انجمنها آغاز شده است و بعد از انجام اقدامات زیربنایی، جلسات منسجم با کارشناسی بالا و پیگیری هماهنگیها طی روزهای آینده همایش را برگزار میکنیم. در این همایش به مشکلات استان سیستان و بلوچستان و راهکارهای آن خواهیم پرداخت.
وی بیان کرد: برای هر کدام از اهداف یک سند طراحی میشود. سند آموزش برای استان آماده است و برای اهداف سلامت، سرمایهگذاری و توانبخشی نیز اسنادی آماده خواهد شد. این اسناد از آن جهت لازم است که کمکهای سمنها متناسب با جغرافیا و نیازهای منطقه باشد و از موازیکاری جلوگیری شود. با کمک سازمان برنامه و بودجه میخواهیم به سندی برسیم که بتوانند مشکلات سیستان و بلوچستان را حل کنند.
گلشنی گفت: سیستان و بلوچستان برای سرمایهگذاری از ظرفیت بالایی برخوردار است. این ظرفیت در حوزه گردشگری، پتروشیمی، معادن، فرش، گردشگری و نساجی وجود دارد. در پایان همایش تمام این موارد جمعبندی خواهد شد و باید بگویم که تمام وزارتخانهها ما را در این مهم یاری خواهند کرد که البته بزرگترین کمک در این زمینه از سمت استانداری سیستان و بلوچستان صورت گرفت.
وی افزود: این همایش با حضور هزار نفر در ساختمان وزارت کار برگزار خواهد شد. نکته مهم دیگر این همایش این است که از جنوبیترین تا شمالیترین و از دهک های مختلف اقشار استان در آن به صورت داوطلبانه و با هزینه خودشان حضور دارند. بیشتر سخنرانیهای این اجلاس به سمنها تعلق دارد و سهم کمتری به افراد دولتی اختصاص مییابد، زیرا که تاکید بر مردمی بودن آن برای ما مهم است.