خبرگزاری کار ایران

/به‌روزرسانی می‌شود/

افزایش تعداد مصدومان زلزله/ نیاز هزار و ۱۰۰ خانوار به اسکان اضطراری/ اعلام اسامی جان‌باختگان/ پیش‌بینی برودت هوا در مناطق زلزله‌زده/ قطع گاز در یکی از روستاهای آسیب‌دیده

افزایش تعداد مصدومان زلزله/ نیاز هزار و ۱۰۰ خانوار به اسکان اضطراری/ اعلام اسامی جان‌باختگان/ پیش‌بینی برودت هوا در مناطق زلزله‌زده/ قطع گاز در یکی از روستاهای آسیب‌دیده
کد خبر : ۸۳۱۶۰۲

سخنگوی اورژانس کشور با بیان اینکه ۵ نفر بر اثر زمین لرزه ۵.۹ ریشتری در ورزش در استان آذربایجان شرقی جان خود را از دست داده‌اند، از افزایش مصدومان این حادثه خبرداد.

به گزارش ایلنا، زمین‌لرزه‌ای نسبتا شدید تبریز را لرزاند.

قدرت این زمین لرزه حدود ۵.۹ ریشتر گزارش شده است.

بر اساس خبرهای رسیده این زمین لرزه در ساعت ۲:۱۷ در استان گیلان و بخش‌هایی از تهران و اردبیل هم احساس شده است.

۱۸:۴۰

فراهم شدن اسکان اضطراری برای ۱۶۵۰ نفر

مرتضی سلیمی، رییس سازمان امداد و نجات در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره آخرین وضعیت امدادرسانی در مناطق زلزله‌زده آذربایجان شرقی گفت: تاکنون بیش از ۱۱۰ پس‌ لرزه گزارش شده است که بزرگترین آن ۴.۸ ریشتر در ساعت ۱۷:۲۱ به وقوع پیوست.

وی با اشاره به اینکه ۳۴ تیم شامل ۱۱۰ نفر نیروی عملیاتی در منطقه حضور دارند گفت: تاکنون ۵۸۴ نفر مصدوم شده‌اند که ۶۶ نفر بر اثر ریزش آوار و ۵۱۸ نفر بر اثر ترس و اضطراب طبق گزارش سازمان اورژانس کشور مصدوم شده‌اند. همچنین ۵ نفر نیز در این حادثه جان خود را از دست داده‌اند.

رییس سازمان امداد و نجات خاطرنشان کرد: برای ۱۶۵۰ نفر در اردوگاه یا به صورت انفرادی با نصب ۴۵۰ دستگاه چادر اسکان اضطراری فراهم شده است.

به گفته سلیمی ۸۱ روستا ارزیابی شده‌اند.

۱۸:۲۶

اعلام اسامی جان باختگان زمین‌لرزه در آذربایجان شرقی

مجتبی خالدی سخنگوی اورژانس کشور در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا با اشاره به جان باختگان زمین‌لرزه 5.9 ریشتری در استان آذربایجان شرقی گفت: بر اثر زمین‌لرزه‌ای که نیمه شب گذشته به وقوع پیوست متاسفانه 5 نفر جان خود را از دست داده‌اند.

وی ادامه داد: اسامی جان باختگان زمین‌لرزه به شرح زیر است؛

(۱) زهرا عابدی فرزند اصغر متولد ۱۳۸۸

(۲) ریحانه قربانی فرزند غلامرضا متولد ۱۳۸۵

(۳) اسرافیل محمدزاده ورنکش فرزند لطفعلی متولد ۱۳۴۹

(۴) گلی جلیلی فرزند محمد متولد ۱۳۵۱

(۵) خاتون رضازاده فرزند عباسعلی متولد ۱۳۲۰

۱۶:۲۸

پیش‌بینی برودت هوا در مناطق زلزله‌زده

صادق ضیاییان، مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا با اشاره به آخرین وضعیت جوی در مناطق زلزله‌زده گفت: آسمان استان آذربایجان شرقی طی دو روز آینده صاف و غبارآلود با حداقل دمای ۱ و حداکثر دمای ۱۶ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

وی با بیان اینکه غالب روستاهای مناطق زلزله زده روزهای پایانی این هفته آسمانی صاف تا قسمتی ابری خواهند داشت، تصریح کرد: دمای هوا در مناطق زلزله زده آذربایجان شرقی غالبا سرد و زیر صفر پیش بینی می‌شود.

۱۶:۰۵

برقراری امنیت کامل در مناطق زلزله زده/ پرهیز از ترددهای غیر ضروری به مناطق آسیب دیده

سردار حسین عبدی در تشریح این خبر، اظهارداشت: در همان ساعات اولیه وقوع زلزله، ماموران یگان‌های انتظامی بلافاصله  در مناطق حادثه دیده حضور پیدا کردند.

وی ادامه داد: برقراری نظم و امنیت، محافظت از اموال مردم، اماکن و تاسیسات و همچنین ساماندهی تردد خودروها در مناطق زلزله زده از اقدامات پلیس در این  مناطق به شمار می آید.

این مقام ارشد انتظامی از برقراری امنیت کامل در مناطق آسیب دیده از زلزله خبرداد و گفت: تردد در محورهای این مناطق با حضور موثر ماموران پلیس راهور به صورت روان انجام می شود.

فرمانده انتظامی استان آذربایجان شرقی از شهروندان خواست برای سهولت و سرعت در امدادرسانی به مناطق زلزله زده، از تردد غیرضروری پرهیز کنند.

به گزارش سایت پلیس، سردار عبدی در خاتمه گفت: پلیس تا آخرین لحظه و عادی شدن وضعیت با تمام توان در مناطق زلزله زده حضور خواهد داشت.

لازم به ذکر است، زلزله‌ای به بزرگی ۵.۹ دهم در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) ساعت ۲ و ۱۷ دقیقه و ۳ ثانیه بامداد امروز (جمعه) حوالی ترک در استان آذربایجان شرقی را لرزاند.

مرکز لرزه نگاری دانشگاه تهران اعلام کرد: این زلزله در عمق ۸ کیلومتری زمین به وقوع پیوست؛ کانون این زلزله در موقعیت ۴۷.۶۴ عرض شمالی و ۳۷.۷۶ طول شرقی ثبت شده است.

۱۵:۱۵

افزایش مصدومان زمین‌لرزه به ۵۸۴ نفر

مجتبی خالدی، سخنگوی اورژانس کشور در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره آخرین وضعیت مصدومان زمین‌لرزه ۵.۹ ریشتری در استان آذربایجان شرقی گفت: تاکنون ۵۸۴ نفر بر اثر زمین‌لرزه مصدوم شده‌ و ۵ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

وی ادامه داد: ۵۴۸ نفر نیز ترخیص شده‌اند.

افزایش تعداد مصدومان زلزله/ نیاز هزار و ۱۰۰ خانوار به اسکان اضطراری/ اعلام اسامی جان‌باختگان/ پیش‌بینی برودت هوا در مناطق زلزله‌زده/ قطع گاز در یکی از روستاهای آسیب‌دیده

۱۵:۰۹

قطع گاز در یکی از روستاهای مناطق زلزله‌زده/وقوع  ۹۵ پس‌لرزه تاکنون

اسماعیل نجار، رییس سازمان مدیریت بحران کشور در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره آخرین وضعیت امدادرسانی در مناطق زلزله‌زده گفت: بر اثر این حادثه تاکنون حدود ۳۵۰ نفر به مراکز درمانی مراجعه کرده‌اند. در حال حاضر نیز ۱۷ نفر در بیمارستان بستری هستند.

وی ادامه داد: حدود ۵۰۰ واحد مسکونی در مناطق زلزله‌زده بین ۳۰ تا ۱۰۰ درصد تخریب شده‌اند. همچنین در روستای ورنکش که کانون زلزله بود حدود ۳۰ واحد مسکونی به طور کامل تخریب شده است. آب، برق، گاز در منطقه به جز یک روستا وصل است و فقط در حال حاضر یک روستا با قطعی گاز مواجه است.

رییس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه نیروهای امداد و نجات و اورژانس از ابتدای حادثه در مناطق زلزله‌زده حضور دارند، خاطرنشان کرد: واحدهای ارزیابی نیز در منطقه حضور دارند و اقلام زیستی و بسته‌های مواد غذایی در مناطق زلزله‌زده در حال توزیع است. همچنین با حضور استاندار جلسات مدیریت بحران تشکیل و تصمیمات لازم درخصوص امدادرسانی و اسکان‌ اضطراری اتخاذ شده است.

نجار خاطرنشان کرد: تاکنون ۹۵ پس‌لرزه در این منطقه گزارش شده است. همچنین از ابتدای صبح دو فروند بالگرد در منطقه مستقر شده است. نیروهای مسلح و تمام دستگاه‌های اجرایی در محل حضور دارند و با هم همکاری می‌کنند.

 

۱۳:۵۰

تمام افراد در مراکز بهزیستی در سلامت هستند/ آماده‌باش تیم‌های حمایتی- روانی و اورژانس برای مددجویان زلزله‌زده

محسن‌ ارشد‌زاده (مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی) در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، در رابطه با شرایط مددجویان بهزیستی در مناطق زلزله‌زده گفت: به‌رغم اینکه شدت و وسعت زلزله بالا بوده است و با توجه به اینکه کانون زلزله در روستاها بوده است، در جامعه هدف بهزیستی مشکلات جدی نداشته‌ایم، البته جامعه هدف ما در استان پراکنده است. 

وی در ادامه افزود: ما در حال حاضر در منطقه هستیم. شهرستان میانه در کانون زلزله بود و بیشتر درگیر است.  شهرستان سراب و هشترود در جوار کانون زلزله بوده‌‌اند و شماری افراد در این مناطق دچار مصدومیت شده‌اند.

ارشد‌زاده گفت: ما در شهرستان میانه چهار مرکز تجمعی داریم که شامل دو مرکز شبانه‌روزی، یک مرکز سالمندان و یک مرکز معلولین می‌شود. همچنین دو خانه برای کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست داریم. خوشبختانه این مراکز هیچ آسیبی ندیده‌اند و تمام افراد در مراکز بهزیستی در سلامت به سر می‌برند. 

مدیرکل سازمان بهزیستی استان آذربایجان شرقی گفت:  اما ممکن است برای مددجویانی که در روستاها هستند مشکلاتی پیش‌آمده باشد. این صدمات شامل تلفات جانی یا آسیب‌ جدی نمی‌شود. احتمال آسیب‌دیدن منازل مسکونی یا خسارات مالی وجود دارد. همکاران ما در حال جمع‌آوری آمار و اطلاعات مددجویان بهزیستی هستند. 

وی گفت: سازمان بهزیستی از ما خواسته‌ است آمار خسارت‌دیدگان را اعلام کنیم تا کمک‌های بهزیستی کشور برای تلفات مالی فرستاده شود. در حال حاضر ستاد مدیریت بحران با ریاست استاندار ایجاد شده است. همچنین وزیر صنعت، معدن و تجارت هم حضور داشتند. مدیریت بحران بهزیستی استان نیز از صبح امروز تشکیل شده‌است. 

ارشدزاده در پایان گفت: تیم‌های حمایتی- روانی و اورژانس بهزیستی آماده‌باش هستند. از فردا تیم‌های کامل سازمان وارد عمل می‌شوند. این تیم‌ها به افرادی که دچار خسارات مالی شده‌اند، دچار ترس یا ضربه روحی سانحه هستند و عزیزانشان فوت کرده یا مجروح شده‌‌اند، خدمت‌رسانی می‌کنند. 

۱۳:۱۹

ارزیابی ۸۰ روستای زلزله‌زده تاکنون/نیاز هزار و ۱۰۰ خانوار به اسکان اضطراری

علی‌اصغر پیوندی، رییس جمعیت هلال احمر درباره آخرین وضعیت امدادرسانی در مناطق زلزله زده گفت: به دنبال زلزله ۵.۹ ریشتری ۳۴ تیم عملیات امداد و نجات و آواربرداری در ساعات اولیه اعزام شدند. تاکنون نیز عملیات امداد و نجات و آواربرداری در حال انجام است.

وی ادامه داد: در اولین ساعات صبح امروز ۲ فروند بالگرد به منطقه زلزله زده اعزام شده است. متاسفانه ۵ نفر فوت شده‌اند و ۳۴۸ نفر مصدوم شده‌اند که بیشتر مصدومان به دلیل ترس ناشی از زلزله و در هنگام فرار دچار مصدومیت شده‌اند.

رییس جمعیت هلال احمر با بیان اینکه زلزله در ۶ شهر و ۱۴۵ روستا احساس شده‌است، تصریح کرد: تاکنون ۶۰ درصد عملیات اسکان در روستاهایی که خسارت بیشتری دیده‌اند، انجام شده است و چادر در بین خانوارها توزیع شده است. البته هزار و ۱۰۰ خانوار نیاز به اسکان دارند و با توجه به پس‌لرزه‌ها خانواده‌ها باید در چادر‌ها اسکان داشته باشند.

پیوندی با بیان اینکه تاکنون ۸۰ روستا مورد ارزیابی قرار گرفته‌اند گفت: امیدواریم بتوانیم سریعتر دیگر روستاها را نیز مورد ارزیابی قرار داده و بسته غذایی و اقلام امدادی در بین آسیب دیدگان توزیع کنیم.

 

۱۲:۳۸

آماده‌باش تمامی پرسنل اورژانس و مراکز درمانی در مناطق زلزله‌زده

 سعید نمکی ( وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی) در صفحه توییتر شخصی خود نوشت: ضمن عرض تسلیت به خانواده‌‌های داغدار، برای تمامی مصدومان حادثه تلخ زلزله آرزوی سلامتی و بهبودی دارم. از ساعات اولیه امروز تمامی پرسنل اورژانس و مراکز درمانی در مناطق زلزله‌زده در آماده‌باش کامل هستند.

وی در ادامه افزود: وزارت بهداشت با تمامی امکانات تا آخرین لحظه در کنار مردم شریف این منطقه خواهد بود.

۱۲:۳۶

آسیب‌دیدگی ۴۰۰ الی ۵۰۰ واحد مسکونی بر اثر زلزله

اسماعیل نجار، رییس سازمان مدیریت بحران کشور در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره آخرین وضعیت در مناطق زلزله‌زده گفت: آقای روحانی پس از اخذ گزارش استاندار، دستور بسیج تمامی امکانات برای امداد رسانی موثر و سریع به مناطق زلزله زده و رفع نیازهای فوری و ضروری زلزله‌زدگان را صادر کرده‌است.

وی با اشاره به دستور وزیر کشور مبنی بر رسیدگی سریع به وضع زلزله زدگان، ادامه داد: نیروهای ارزیاب هم به منطقه اعزام شدند و با توجه به گزارشات اعلام شده ۴۰۰ الی ۵۰۰ واحد مسکونی آسیب دیده‌اند و تعدادی از دام‌ها نیز دچار آسیب شده‌اند.

رییس سازمان مدیریت بحران کشور خاطرنشان کرد: تمام محورهای مواصلاتی اصلی استان‌های زلزله‌زده باز است.

نجار با اشاره به توزیع اقلام امدادی و زیستی در مناطق زلزله‌زده گفت: اقلام زیستی شامل چادر، ‌پتو،‌ چراغ والور با توجه به سرمای منطقه، سبدهای غذایی ۷۲ ساعته به منطقه اعزام شد و با آغاز اسکان اضطراری، بقیه مواد غذایی میان آسیب دیدگان توزیع می‌شود.

 

۱۲:۰۶

ربیعی در توئیتر اعلام کرد: تلاش دولت برای بازگشت زندگی عادی به مناطق زلزله‌زده در آذربایجان

علی ربیعی ( سخنگوی دولت) در صفحه شخصی توییتر خود نوشت: متاسفانه باز هم زلزله، زندگی هموطنان ما را لرزاند. از ساعت وقوع، رئیس‌جمهور و معاون اول رئیس‌جمهور( اسحاق جهانگیری) دستورات متعددی به دستگاه‌های مسئول، جهت رسیدگی به مردم زلزله‌زده ابلاغ کرده‌اند.

وی در ادامه افزود: دولت تمامی اهتمام خود را به کار خواهد بست تا زندگی عادی به منطقه برگردد. تمام تلاش خود را می‌کنیم تا تنِ زلزله‌زدگان، بارِ دیگر با سرمای زمستان نلرزد.

افزایش تعداد مصدومان زلزله/ نیاز هزار و ۱۰۰ خانوار به اسکان اضطراری/ اعلام اسامی جان‌باختگان/ پیش‌بینی برودت هوا در مناطق زلزله‌زده/ قطع گاز در یکی از روستاهای آسیب‌دیده

 

 

۱۱:۵۱

 

افزایش مصدومان زلزله/ ۱۷ مصدوم بستری هستند

پیرحسین کولیوند، رییس سازمان اورژانس کشور در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره آخرین وضعیت مصدومان در زلزله ۵.۹ ریشتری در استان آذربایجان شرقی گفت: تاکنون ۳۴۸ نفر بر اثر زلزله مصدوم شده‌اند که از این تعداد ۳۳۱ نفر ترخیص شده‌اند  همچنین ۵ نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند.

وی ادامه داد: ۶۵ نفر از مصدومان بر اثر ریزش آوار دچار مصدومیت شده‌اند. همچنین در حال حاضر تنها ۱۷ مصدوم بستری هستند.

رییس سازمان اورژانس کشور تصریح کرد: طبق آخرین آمار در استان آذربایجان شرقی، در شهرستان میانه ۱۸۲ نفر مصدوم، در شهرستان سراب ۱۱۳ نفر و هشترود ۳۰ نفر مصدوم شدند. همچنین ۲۱ نفر نیز از مصدومان در استان اردبیل خدمات درمانی دریافت کرده‌اند.

کولیوند تأکید کرد: عموم مصدومین به دلیل ترس، با سانحه مواجه شدند و توصیه می‌شود در صورت بروز هر گونه پس لرزه مردم آرامش خود را حفظ کنند.

 

افزایش تعداد مصدومان زلزله/ نیاز هزار و ۱۰۰ خانوار به اسکان اضطراری/ اعلام اسامی جان‌باختگان/ پیش‌بینی برودت هوا در مناطق زلزله‌زده/ قطع گاز در یکی از روستاهای آسیب‌دیده

۱۱:۴۹

وقوع ۸۰ پس‌لرزه در منطقه زلزله‌زده در آذربایجان شرقی/تغییراتی در دیگر گسل‌ها نداشتیم

علی مرادی رییس مرکز لرزه‌نگاری کشور در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره زمین‌لرزه بامداد امروز در استان آذربایجان شرقی گفت: تا ساعت ۱۰ امروز ۸۲ زمین‌لرزه در بین شهرهای میانه و سراب حوالی شهر ترک ثبت شده‌ است. با توجه به بزرگی زمین‌لرزه، لرزش‌‌ها در استان‌های همجوار مانند اردبیل، آذربایجان غربی، گیلان نیز احساس شده است.

وی با بیان اینکه بزرگ‌ترین زلزله در این منطقه به بزرگی ۵.۹ ریشتر بوده است، ادامه داد: این زمین‌لرزه در ساعت ۲:۱۷ بامداد امروز رخ داده است و کمترین زمین‌لرزه پایین‌تر از ۳ ریشتر بوده است. همچنین دو زمین‌لرزه به بزرگی ۴ و ۵ ریشتر رخ داده است.

رییس مرکز لرزه‌نگاری کشور خاطرنشان کرد: با توجه به بزرگی زمین‌لرزه قطعا شاهد وقوع پس‌لرزه‌هایی خواهیم بود که تا مدت‌ها ادامه خواهد داشت البته به مرور از تعداد این پس‌لرزه‌ها کاسته خواهد شد.

مرادی در پاسخ به این سوال که آیا این زمین‌لرزه باتوجه به اینکه در دیگر مناطق در استان‌های دیگر احساس شده است آیا باعث فعال شدن دیگر گسل‌ها شده است، تصریح کرد: اگر گسلی در یک منطقه فعال شود گسل‌های نزدیک به آن ممکن است فعالیت کنند البته در همان ساعات اولیه خود را نشان خواهند داد.

وی ادامه داد: از ساعت ۲:۱۷ بامداد ما در حال پایش منطقه هستیم و چنانچه تغییراتی مشاهده شود حتما گزارش خواهیم کرد در حال حاضر تغییراتی در دیگر گسل‌ها نداشتیم و تنها در همین ناحیه که معروف به بزقوش است فعالیت‌هایی دیده شده که باعث بروز پس‌لرزه‌هایی شده است.

 

 

۱۱:۳۳

تشکیل ستاد بحران در بهزیستی استان گیلان

 

در پی وقوع زلزله شب گذشته در استان گیلان درآغازین ساعت صبح امروز (۱۷ آبان ماه) جهت پیگیری وضعیت مددجویان و خسارات احتمالی منازل آن‌ها همچنین وضعیت مراکز تحت پوشش بهزیستی و مددجویان مقیم درمراکز شبانه‌روزی استان، ستاد بحران دربهزیستی تمام شهرستان‌ها تشکیل و تمامی مرخصی ها لغو شده است.

رصد و گزارش دهی روسای شهرستان‌ها کماکان ادامه دارد.

 

۱۰:۴۸

ارزیابی ۶۵ روستای زلزله‌زده در میانه/ شروع اسکان اضطراری در ورنکش

رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر اعلام کرد: از بامداد امروز ۳۰ تیم عملیاتی در مناطق زلزله‌زده آذربایجان شرقی مشغول امداد رسانی به هم‌وطنان هستند.

مرتضی سلیمی در این باره گفت: در پی زلزله ۵.۹ ریشتری در بامداد امروز در آذربایجان شرقی، ۳۰ تیم عملیاتی در منطقه مشغول امدادرسانی هستند. دو بالگرد در منطقه آماده به کار هستند تا ارزیابی بیشتری را داشته باشند.

وی با بیان اینکه تاکنون ۶۵ روستا ارزیابی شده است، ادامه داد: ۷ روستا بیشترین خسارت را داشته‌اند. مطابق ارزیابی‌ها بیشترین تخریب در ورنکش با ۳۰ واحد تخریبی گزارش شده است.

رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر گفت: اسکان اضطراری در ورنکش شروع شده است؛ همچنین تغذیه اضطراری همزمان با اسکان اضطراری شروع می‌شود. اقلام زیستی شامل چادر، ‌پتو،‌ چراغ والور با توجه به سرمای منطقه، سبدهای غذایی ۷۲ ساعته به منطقه اعزام شده و با آغاز اسکان اضطراری، بقیه مواد غذایی میان آسیب دیدگان توزیع می‌شود.

بر اساس گزارش سایت هلال احمر، وی افزود: دراین زمین لرزه، ۶ شهر و ۱۴۵ روستا تحت تاثیر بوده اند. غیر از ورنکش، آسیب‌دیدگی‌ها در بقیه مناطق ترک‌خوردگی سقف و دیوارها بوده است.

 

۱۰:۳۲

تمام محورهای مواصلاتی اصلی در مناطق زلزله‌زده باز است

سرهنگ نادر رحمانی، رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا در گفت‌وگو با ایلنا، با اشاره به وقوع زلزله در بامداد روز جاری در برخی استان‌های شمالی کشور، اظهار کرد: خوشبختانه تاکنون گزارشی از بسته شدن محورهای مواصلاتی اصلی استان‌های زلزله‌زده نداشته‌ایم و تمامی محورها باز هستند و امکان تردد وجود دارد.

وی ادامه داد:  در سه مقطع به دلیل زلزله ریزش کوه داشتیم که محورها بازگشایی شد.

 

۱۰:۱۶

آماده‌باش نیروهای اورژانس در مناطق زلزله‌زده/وقوع ۵۷ پس لرزه

مجتبی خالدی، سخنگوی سازمان اورژانس کشور در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره آخرین وضعیت مصدومان در زمین‌لرزه آذربایجان شرقی گفت: خوشبختانه آمار جان‌باختگان همچنان ۵ نفر است و افزایش نداشته‌ایم.

وی ادامه داد: ۳۳۲ نفر مصدوم شده‌اند که اثر مصدومان به صورت سرپایی درمان شده‌اند و تنها ۲۲ نفر در بیمارستان بستری شده‌اند.

سخنگوی سازمان اورژانس کشور تصریح کرد: تاکنون ۵۷ مورد پس لرزه در این منطقه گزارش شده است از همین‌رو نیروهای اورژانس در این مناطق به حالت آماده باش هستند.

۰۹:۵۸ 

۵کشته و ۳۳۲ مصدوم براثر زمین لرزه/ تخریب صددرصدی ۴۰ واحد مسکونی

مرتضی سلیمی، رییس سازمان امداد و نجات در گفتگو با خبرنگار ایلنا درباره آخرین وضعیت امدادرسانی در مناطق زلزله‌زده در استان آذربایجان شرقی گفت: تاکنون ۳۳۲ نفر مصدوم شده اند که از این تعداد ۶۵ نفر براثر ریزش آوار دچار مصدومیت شده اند و همچنین ۲۷۴ نفر بر اثر ترس و هنگام فرار مصدوم شده‌اند.

وی ادامه‌داد: همچنین ۶ نفر براثر زمین لرزه فوت شده‌اند.

رییس سازمان امداد و نجات خاطرنشان کرد: ۴۰ باب منزل مسکونی ورنکش، ترکمنچای و شهر ترک صددرصد تخریب شده اند همچنین در ۱۴ روستا شاهد ترک خوردگی دیوارها و ریزش برخی اماکن هستیم.

۰۹:۳۰ 

تلف شدن ۲۰۰ دام سبک در یک واحد دامی/ ادامه ارزیابی مناطق زلزله‌زده

اسماعیل نجار رییس سازمان مدیریت بحران کشور در گفتگو با خبرنگار ایلنا درباره آخرین وضعیت امداد رسانی در مناطق زلزله‌زده در آذربایجان شرقی گفت: این زمین لرزه در ساعت ۲:۱۷ بامداد در حوالی سراب_ میانه، شهر ترک در استان آذربایجان شرقی اتفاق افتاده است.

وی با بیان اینکه نیروهای ارزیاب در حال ارزیابی منطقه هستند، ادامه داد: طبق دستور وزیر کشور از همان دقایق اولیه حادثه تمامی دستگاهها در حال امدادرسانی هستند.

رییس سازمان مدیریت بحران کشور خاطرنشان کرد: بیشترین خسارت به روستای ورنکش وارد شده است و تیمهای ارزیاب همچنان در حال ارزیابی منطقه هستند. 

به گفته نجار پس از برآورد دقیق خسارت‌های ناشی از زلزله بلافاصله کار بازسازی آغاز خواهد شد.

وی همچنین با اشاره به تلفات دامی براثر زمین لرزه در این منطقه گفت: براساس گزارش‌ها خساراتی نیز به واحد‌های دامی وارد شده و تنها در یک واحد ۲۰۰ راس دام سبک تلف شده‌اند.

۰۸:۰۳ 

ارزیابی ۶۳ روستا/توزیع بسته‌های غذایی در بین زلزله‌زدگان

مرتضی سلیمی، رییس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر در گفتگو با خبرنگار ایلنا درباره آخرین وضعیت مناطق زلزله زده در آذربایجان شرقی گفت: تاکنون ۶۳ روستا در مناطق زلزله‌زده مورد ارزیابی قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه ۳۱۲ نفر مصدوم شده ‌اند، ادامه داد: ۷ روستا از جمله روستاهای ورزقان و ورنکش به شدت آسیب دیده‌اند.

رییس سازمان امداد و نجات خاطرنشان کرد: در روستای ورنکش ۱۷ نفر مصدوم و ۳۰ منزل نیز تخریب شده است.

سلیمی با بیان اینکه ۳۰ تیم ارزیاب در منطقه زلزله‌زده حضور دارند، تصریح کرد: چادر و بسته‌های غذایی نیز آماده و در حال توزیع بین زلزله زدگان است.

وی همچنین از آماده باش نیروهای هلال احمر در استانهای زنجان، آذربایجان غربی، اردبیل و گیلان خبر داد.

۰۷:۳۰

افزایش آمار مصدومان به ۳۱۲ نفر

پیرحسین کولیوند، رییس سازمان اورژانس کشور در گفتگو با خبرنگار ایلنا از افزایش آمار مصدومان زمین‌لرزه در آذربایجان شرقی خبرداد.

وی ادامه داد: تاکنون براثر این زمین لرزه ۳۱۲ نفر مصدوم شده اند.

به گفته رییس سازمان اورژانس کشور از این تعداد ۱۳ نفر در بیمارستان بستری و مابقی مرخص شده‌اند.

۷:۲۹ 

تخریب ۶۰ واحد مسکونی براثر زلزله 

سعید کنعانی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان آذربایجان شرقی در گفتگو با خبرنگار ایلنا از تخریب ۶۰ منزل مسکونی بر اثر زمین لرزه در این استان خبر داد.

به گفته وی بیشتر خسارت های ناشی از زلزله در روستاهای ورزقان و ورنکش در این استان بوده است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان آذربایجان شرقی همچنین از وقوع ۴۲ پس لرزه تاکنون خبرداد.

۰۷:۰۰

افزایش مصدومان به ۲۵۱ نفر

فرزاد رحمانی، رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی تبریز در گفتگو با خبرنگار ایلنا درباره آخرین وضعیت مصدومان حادثه زمین لرزه در این استان گفت: تا ساعت ۶:۴۵صبح آمار مصدومین در شهرستانهای میانه ،سراب و هشترود آمار ۲۵۱نفر می باشد و پنج نفر نیز فوتی ثبت شده است.

رحمانی خاطرنشان کرد: از این تعداد ۱۳مصدوم  بستری و بقیه تحت مراقبت‌های درمانی سرپائی قرار گرفتند .

وی خاطر نشان شد: عمده این افراد دچار حملات عصبی و ترس شده اند.

۰۶:۴۸

افزایش مصدومان زلزله در آذربایجان شرقی

مجتبی خالدی، سخنگوی اورژانس کشور در گفتگو با خبرنگار ایلنا با اعلام افزایش مصدومان زلزله به ۱۲۹ نفر گفت: ۲۴ دستگاه آمبولانس، ۲دستگاه اتوبوس آمبولانس و دو بیمارستان صحرایی به منطقه آسیب دیده اعزام شده اند.

وی ادامه داد: خوشبختانه همه چیز تحت کنترل است.

به گفته سخنگوی اورژانس کشور به محض درخواست دانشگاه علوم پزشکی تبریز ۴فروند بالگرد آمادگی پرواز به منطقه را دارند. 

خالدی تاکید کرد: امیدوارم روند مراجعه بیماران به مراکز درمانی کاهش پیدا کند. 

وی ادامه داد: تاکنون ۳۰ پس لرزه در منطقه آذربایجان شرقی به وقوع پیوسته است.

۰۶:۱۱

افزایش تعداد مصدومان زلزله به ۱۲۸ نفر

مجتبی خالدی سخنگوی اورژانس کشور در گفتگو با خبرنگار ایلنا درباره آخرین وضعیت مصدومان زلزله در استان آذربایجان شرقی گفت: بر اثر این زمین لرزه تاکنون ۲۵ پس لرزه گزارش شده است.

وی ادامه داد: همچنین ۱۲۸ نفر مصدوم شده اند که از این تعداد  ۳۱ نفر براثر آوار دچار مصدومیت شده اند و ۹۷ نفر بر اثر ناشی از ترس و هنگام فرار دچار مصدومیت شده اند.

به گفته سخنگوی اورژانس کشور تاکنون نیز ۵ نفر جان خود را از دست داده اند.

۰۵:۲۲

تعداد جان‌باختگان زلزله میانه به ۵ نفر رسید/ ۲۰ نفر زخمی شدند

پیرحسین کولیوند درباره جزئیات این زمین‌لرزه گفت: گزارش‌ تیم‌های ارزیاب و نیروهای امدادی حاکی از کشته شدن یک نفر در روستای ورنکش و مصدومیت ۱۵ نفر در دیگر مناطق بوده که البته با اعزام نیروهای اورژانس اقدامات درمانی برای مصدومان انجام شده است. چند اتوبوس آمبولانس هم به این مناطق اعزام شده‌اند تا در امدادرسانی کمک حال نیروهای امدادی باشند.

همچنین بنابراعلام خالدی سخنگوی اورژانس کشور تعداد کشته شدگان در زلزله به سه نفر رسیده و ۲۰ نفر هم زخمی تاکنون گزارش شده است.

همچنین فرزاد رحمانی رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان آذربایجان‌شرقی درباره آخرین جزئیات این زمین‌لرزه گفت: تعداد کشته‌شدگان زلزله در شهر ترکمنچای از توابع شهرستان میانه به ۵ نفر  رسیده است.

گفتنی است، زمین‌لرزه ای به بزرگی ۵.۹ ریشتر ساعت ۲:۱۷ بامداد امروز حوالی ترک در استان آذربایجان شرقی را لرزاند. تیم‌های امدادی در این استان به حالت آماده باش قرار گرفته اند.

۰۵:۱۲

دستور وزیر کشور برای رسیدگی سریع به وضعیت زلزله‌زدگان

عبدالرضا رحمانی فضلی در دستوری به رئیس سازمان مدیریت بحران با تاکید بر اینکه امدادرسانی به سانحه دیدگان باید در اولویت قرار گیرد، گفت: تمامی واحدها و سازمان‌ها و ارگان‌های امداد رسان موظف به ارائه سریع و به موقع خدمات به زلزله زدگان می باشند و در صورت نیاز با هماهنگی استانداران مناطق زلزله زده، امکانات و توانمندی‌های لازم در این خصوص به کار گرفته شود.

وزیر کشور از هموطنان خواست ضمن حفظ آرامش و خونسردی با نیروهای امداد و نجات همکاری لازم را داشته باشند و اخبار و اطلاعات خود را صرفا از مراجع رسمی دریافت کنند

۰۲:۵۷

اعزام تیم‌های ارزیاب اورژانس به مناطق زلزله‌زده سراب ، بستان آباد و میانه

سخنگوی اورژانس استان آذربایجان شرقی با اشاره به زمین‌لرزه ۵.۹ ریشتری در استان آذربایجان شرقی گفت: تیم‌های ارزیاب اورژانس در حال ارزیابی از مناطق سراب ، بستان آباد و میانه هستند.

وی افزود: هشت گروه ارزیاب اورژانس در حال فعالیت هستند. تاکنون مصدومی گزارش نشده است

این خبر در حال تکمیل است...

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز