وزیر بهداشت:
وزارت دادگستری و سازمان ثبت اسناد در راهاندازی دفاتر مالکیت فکری همکاری میکنند
وزیر بهداشت گفت: امروز شاهد تقویت و توسعه شرکتهای دانش بنیان و تحولات حوزه پژوهش و تولید با اتکا به جوانان و دانشمندان جوان هستیم.
به گزارش ایلنا، سعید نمکی در حاشیه راهاندازی همزمان دفاتر و واحدهای مالکیت فکری در دانشگاههای علوم پزشکی که در رصدخانه سلامت وزارت بهداشت برگزار شد، اظهار داشت: خوشبختانه دستاوردهای ارزشمندی در حوزه پیوند دانشگاهها به مراکز پژوهشی و شرکتهای دانشبنیان داشتهایم و این دستاوردها میتواند مشکلات زیادی را در نظام سلامت کاهش دهد.
وی افزود: مخترعان، مبتکران و محققان باید اطمینان داشته باشند که تولیدات و اختراعات آنها بر اساس ضوابط خاص و مشخصی قابل ثبت و ضبط است و برای دیگران قابلیت دستاندازی نخواهد داشت.
وزیر بهداشت با اشاره به همکاری وزارت دادگستری و سازمان ثبت اسناد در راهاندازی دفاتر مالکیت فکری در دانشگاههای علوم پزشکی کشور، خاطرنشان کرد: امروز در همه کلان مناطق آمایشی کشور این دفاتر راهاندازی شد تا روند ثبت فکری و اختراعات محققان و دانشمندان تسهیل شود و موجب اطمینان خاطر آنها شود.
نمکی در بخش دیگری از سخنان خود از بیماری هپاتیت C به عنوان یکی از بیماریهای نسبتا شایع در گروههای آسیبپذیر از جمله معتادان تزریقی و زندانیان یاد کرد و گفت: خوشبختانه هپاتیت C با مصرف دارو، قابل درمان است اما این بیماری، مقاربتی است و حدود ۳۰ سال پیش، واکسیناسیون هپاتیت B را به برنامه واکسیناسیون کشوری اضافه کردیم چون شیوع این بیماری بالا بود و با اجرای برنامه واکسیناسیون هپاتیت B، امروز شیوع این بیماری و سرطان های اولیه کبد که عامل آن ابتلا به هپاتیت B است را کمتر مشاهده میکنیم.
وی خاطرنشان کرد: امروز گام دیگری در حذف هپاتیت C را در کشور از شهر رفسنجان با کمک و مشارکت پژوهشکده بیماریهای گوارش و کبد و خیرین سلامت آغاز کردیم و برنامه حذف این بیماری را در کشور آغاز کردیم و در آینده، سایر شهرها و دانشگاههای علوم پزشکی به این برنامه میپیوندند و امیدواریم که در یک برنامه زمانی دو ساله بتوانیم شاهد حذف هپاتیت C نیز در کشور باشیم.