در نشست مشترک روسای دانشگاههای کردستان مطرح شد؛
شانس پایین فارغالتحصیلان دکتری برای جذب در مراکز علمی

معاون آموزشی وزارت علوم با بیان اینکه حدود صدهزارنفر دانشجوی دکتری و ۲۴ هزار فارغ التحصیل دکتری در سطح کشور داریم، تصریح کرد: سالانه در بهترین حالت امکان جذب ۳ تا ۵ هزار نفر از این افراد وجود دارد و بقیه این افراد سرنوشت نامعلومی به لحاظ جذب در مراکز آموزشی و پژوهشی خواهند داشت.
به گزارش ایلنا، مجتبی شریعتی نیاسردر حاشیه نشست مشترک روسای دانشگاههای استان کردستان که در دانشگاه پیام نور سقز برگزار شد، درخصوص رتبه بندی دانشگاهها اظهار داشت: این رتبهبندی هم کمی بوده و هم کیفی؛ در بحث کمی بیشتر امکانات و جمعیت دانشجویی و تیپ دانشگاهها بررسی شده و در بحث کیفی نیز دستاوردهای پژوهشی و علمی مدنظر بوده است.
وی افزود: سیاست وزارت علوم بر توسعه دانشگاهها و کیفیسازی آموزش بوده و با تکیه بر آمایش آموزش عالی، آن را ادامه میدهیم.
معاون آموزشی وزارت علوم با بیان اینکه توسعه مراکز دانشگاهی استان کردستان جزو سیاستهای موکد این وزارتخانه است، گفت: باید تصمیم گیریهای منطقهای و استانی در حوزه آموزش عالی جایگزین تصمیمات متمرکز شود و دانشگاه کردستان به عنوان دانشگاه مادر استان در این راستا نقش محوری ایفا نماید.
وی ضمن انتقاد از رشد بی رویه دانشگاهها در دهه ۸۰، گفت: تعداد فارغ التحصیلان حوزه مهندسی در کشور ما بسیار بالاتر از سایر کشورها بوده و بعد از روسیه و امریکا، مقام سوم جهان را داریم.
شریعتی نیاسر خاطرنشان کرد: باید رویه ما در توسعه آموزش عالی و نگاه به مقوله تحصیل تغییر کند و متناسب با نیاز جامعه و بازار کار، آموزشهای عالی را متحول نماییم.