شهردار منطقه ۱۷ تهران:
شهرداری برای نوسازی بافتهای فرسوده ریالی دریافت نمیکند
شهردار منطقه 17 تهران با اشاره به آسیبپذیری صددرصدی بافتهای فرسوده نسبت به زلزله گفت: همسایگان در بافتهای فرسوده باید تجمیع شوند تا بتوانند با نوسازی بافتهای فرسوده طبقات بیشتری را در اختیار بگیرند.
به گزارش خبرنگار ایلنا، امیر محسنی پیش از ظهر امروز در حاشیه بازدید از پروژه شهید جعفر قدیانی (تجمیع و نوسازی 26 پلاک با هدف نوسازی در بافت فرسوده) در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه 280 هکتار بافت فرسوده در منطقه 17 وجود دارد، گفت: طبق زمانبندی شهردار تهران ما نوسازی این بافت را در برنامه خود داریم در خیابان شهید قدیانی 26 پلاک ثبتی وجود دارد که قرار است با مشارکت همسایگان و تسهیلگری شهرداری با تخریب آنها سه بلوک متناسب ایجاد شود تا 52 خانواده را در خود جای دهد.
شهردار منطقه 17 ادامه داد: شهرداری به عنوان تسهیلگر، شهروندان را تشویق به نوسازی بافت فرسوده میکند. با جلسات بسیار طولانی شهروندان را ترغیب میکنیم تا با توجه به خطرات زلزله نسبت به همکاری با سازندگان اقدام کنند.288 هکتار از 822 هکتار منطقه 17 دارای بافت فرسوده است و 100 درصد نسبت به زلزله آسیبپذیر است. همچنین ما دارای 50 درصد نفوذپذیری هستیم و خودروهای امدادی در صورت بروز حادثه امکان دسترسی کمتری دارند.
وی در پاسخ به این سوال که آیا در طول یک سال میتوان 52 واحد برای 52 خانواده در حوزه شهید قدیانی ایجاد کرد، تاکید کرد: در حوزههای مشارکتی برای اینکه صاحبان سرمایه سریعتر به پول خود برسند سرعت بیشتری دادیم.
محسنی در ادامه گفت: ما در مجموع 80 هزار خانوار داریم که 30 درصد آنان در بافت فرسوده زندگی میکنند و ما نگرانی زیادی در این رابطه داریم. شهرداری برای نوسازی بافت های فرسوده ریالی دریافت نمیکند و برای طراحی مهندسی نما نیز 200 میلیون ریال در اختیار مالکان قرار میدهد. در هر منطقه شهرداری سازندگان بومی حضور دارند و ما در منطقه 17 دارای 70 سازنده هستیم در گذشته سازندگان بدون محاسبات اقتصادی به کار ورود میکردند و به همین دلیل کار را نصفه کاره رها میکردند اما اکنون سازندگان زیر نظر سازمانها کار میکنند.
محسنی در پایان سخنان خود تاکید کرد: ساخت و ساز یک واحد کاری را از پیش نمیبرد و همسایگان باید تجمیع شوند تا طبقات بیشتری در اختیار بگیرند.