خبرگزاری کار ایران

هشدار پلیس آگاهی ناجا؛

مراقب دام کلاهبرداران تلفنی و پیامکی باشید

مراقب دام کلاهبرداران تلفنی و پیامکی باشید
کد خبر : ۶۶۴۱۱۸

معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی ناجا گفت: افراد فرصت طلب با ارسال پیامک و یا برقراری تماس تلفنی با شهروندان و دادن وعده های پوچ اقدام به کلاهبرداری از آنان می کنند.

به گزارش ایلنا از سرهنگ "محمدرضا اکبری" در تشریح این خبر با بیان اینکه در سال های اخیر شاهدیم برخی شرکت ها و ارگان های مختلف اقدام به ارسال پیامک های تبلیغاتی به شهروندان می کنند، اظهار داشت: کلاهبرداران با سوء استفاده از این فرصت، اقدام به ارسال پیامک و یا برقراری تماس تلفنی با مردم و با دادن وعده های پوچ اقدام به کلاهبرداری از آنان می کنند.

معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی ناجا در این خصوص تصریح کرد: کلاهبرداران اقدام به ارسال پیامکی مبنی بر اینکه " شما برنده مسابقه پیامکی برنامه ....... شده اید لطفا با این شماره تماس بگیرید" می کنند که برخی از شهروندان با شماره های اعلامی تماس و فرد کلاهبردار نیز با چرب زبانی آنها را اغفال و به بهانه های مختلف این افراد را پای دستگاه خودپرداز می کشاند که با انجام مهندسی اجتماعی اقدام به تخلیه حساب آنان می کند.

وی همچنین در خصوص روش دیگر این نوع کلاهبرداری گفت: طی تماس تلفنی با شهروندان اعلام می شود " شما برنده جایزه همراه اول و یا ایرانسل شده اید و یا اینکه برنده کمک هزینه اعزام به عتبات عالیات شده اید" به همین دلیل برای دریافت جایزه نقدی باید به دستگاه خودپرداز مراجعه کنید که در ادامه پس از مراجعه شهروندان به دستگاه خودپرداز آنان را اغفال و موجودی حسابشان را به حساب های خود انتقال می دهند.

سرهنگ اکبری با بیان اینکه این شیوه از کلاهبرداری رو به افزایش است، به شهروندان یادآور شد: به هیچ عنوان به این گونه پیامک ها یا تماس ها اعتنایی نکنید. قطعاً این پیامک ها و تماس ها دامی برای کلاهبرداری و تخلیه حساب بانکی شما است.

وی افزود: اگر قرار است هرگونه وجهی از طریق فردی به حساب شما واریز و یا انتقال یابد، لازم نیست شما به دستگاه خودپرداز مراجعه کنید و قطعا با ارائه شماره کارت و یا حساب و بدون حضور شما این امر صورت خواهد گرفت.

معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی ناجا در پایان خاطرنشان کرد: اطلاعات مربوط به شماره حساب، شماره کارت، کد اعتبار سنجی (CVV2)، رمز اول یا دوم کارت بانکی خود را از طریق تلفن یا پیامک در اختیار هیچ کس قرار ندهید.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز