خبرگزاری کار ایران

مدیرکل تدوین ضوابط، نظارت و صدور پروانه شهرداری تهران:

تشخیص و حفظ باغات در کمیسیون ماده ۷ سیستماتیک می‌شود/ صدور ۹۰ پروانه ساخت باغات در سال گذشته

تشخیص و حفظ باغات در کمیسیون ماده ۷ سیستماتیک می‌شود/ صدور ۹۰ پروانه ساخت باغات در سال گذشته
کد خبر : ۶۳۰۹۹۷

مدیرکل تدوین ضوابط، نظارت و صدور پروانه شهرداری تهران از اجرای طرح بررسی پرونده‌‌‌‌های ارجاعی به کمیسیون ماده ۷ به صورت سیستماتیک و در ذیل سامانه صدور پروانه شهرداری تهران خبر داد.

 

 

به گزارش ایلنا، محمد ابراهیم دادسرشت ضمن اعلام این خبر با بیان اینکه کمیسیون ماده ۷ با مسئولیت شورای شهر وضعیت پرونده‌‌‌های ارجاعی را در دو بخش مورد بررسی قرار می‌‌‌دهد، گفت: در بخش نخست، شورای شهر باید در مورد باغ بودن یا نبودن املاکی که مساحت عرصه آنها بیش از ۵۰۰ متر مربع است، مطابق قانون تعیین تکلیف کند. در بخش دوم، کمیسیون ماده ۷ موظف است وضعیت درختان در تمامی املاک را فارغ از مساحت عرصه بررسی کند.

وی با بیان اینکه این بررسی‌‌‌‌ها با مسئولیت شورای شهر و با حضور نمایندگانی از شهرداری تهران انجام می‌‌‌‌‌‌شود، اظهار داشت: فرایند تشخیص باغ و نحوه حفظ و گسترش فضای سبز در کمیسیون ماده ۷ تا سال ۹۶ به صورت دستی انجام می‌‌‌‌شد، اما باتوجه به اینکه این تشخیص در گردش کار صدور پروانه اتفاق می‌‌‌افتد، در ماه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های گذشته تصمیم بر این شد تا این فرایند سیستماتیک شود و به عنوان زیرسیستم سامانه صدور پروانه تعریف شود.

مدیرکل تدوین ضوابط، نظارت و صدور پروانه شهرداری تهران با اشاره به روند جدید ثبت داده‌‌‌ها و اعلام نظر درباره شرایط ملک تصریح کرد: برای تصمیم‌‌‌‌‌گیری درباره ملک دو فرم در سیستم تعریف شده است؛ در فرم «الف» با وارد کردن اطلاعات باغ و انطباق آن با معیارهای معرفی شده در قانون، شورای شهر با همکاری سازمان بوستان‌‌‌ها به عنوان نماینده شهرداری و با حضور شهردار و معاون شهرسازی منطقه درباره باغ بودن ملک تصمیم‌‌‌گیری می‌‌‌کند.

دادسرشت با بیان اینکه در فرم «ب» نیز در مورد نحوه حفظ و گسترش درختان تصمیم‌‌‌‌گیری می‌‌‌شود، خاطرنشان کرد: در واقع، در این بخش در مورد حفظ حداکثری درختان و نحوه جابه‌‌‌جایی آنها در صورت لزوم و الزام مالک برای کاشت چند برابری درختان تصمیم‌‌‌گیری می‌‌‌شود. به طور کلی در این قسمت در مورد وضعیت درختان نسبت به بنایی که قرار است ایجاد شود، اظهارنظر می‌‌‌شود.

به گفته وی، تاکنون ۸۰ درصد از فرایند تهیه فرم «الف» و ۲۰ درصد از فرایند تهیه فرم «ب» انجام شده است و به‌‌زودی بررسی سیستماتیک پرونده‌‌‌های کمیسیون ماده ۷ به طور کامل در گردش کار سامانه شهرسازی آغاز می‌‌‌شود.

مدیرکل تدوین ضوابط، نظارت و صدور پروانه شهرداری تهران با تاکید بر اینکه مسئولیت کمیسیون ماده ۷ تنها حفظ باغات موجود نیست، ابراز داشت: کمیسیون ماده ۷ شورای شهر در کنار باغات موجود، به حفظ درختان و فضای سبز در املاک غیر باغ نیز توجه ویژه‌‌‌ای دارد. در واقع، کمیسیون مسئول گسترش درختان در باغات و اتخاذ تصمیمات راهبردی برای حفظ فضای سبز در املاک غیر باغ است.

دادسرشت مدیرکل تدوین ضوابط، نظارت و صدور پروانه شهرداری تهران در پایان در پاسخ به این سوال که چه تعداد از پرونده‌‌‌هایی که به کمیسیون ماده ۷ ارجاع داده می‌‌شوند به عنوان باغ شناخته می‌‌شوند، بیان کرد: سال گذشته حدود ۱۰ هزار و ۸۰۰ پروانه ساخت صادر شده است که از این تعداد، کمتر از یک درصد یعنی حدود ۹۰ مورد براساس معیارهای قانونی به عنوان باغ پروانه ساخت دریافت کرده‌‌اند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز