خبرگزاری کار ایران

وزیر بهداشت در دیدار با آیت الله علوی گرگانی:

دخالت‌های بی‌جای افراد به نام طب اسلامی، خطرآفرین است

دخالت‌های بی‌جای افراد به نام طب اسلامی، خطرآفرین است
کد خبر : ۶۰۹۶۱۲

وزیر بهداشت گفت: دولت در حوزه بهداشت و درمان اقدامات بسیار مناسبی در کشور و همچنین استان قم انجام داده البته این اقدامات در مناطق مرزی و محروم، بیشتر بود و با کمک دولت و مجلس و علیرغم مشکلات کشور، موانع و هیاهوی سیاسی، رضایتمندی نسبی مردم کسب شده اما هنوز با آنچه در تراز انقلاب و مردم است، فاصله داریم.

به گزارش ایلنا، سید حسن هاشمی در دیدار آیت الله علوی گرگانی از مراجع عظام تقلید، اظهار داشت: متاسفانه تحت تاثیر مجامع، تریبون‌ها و انتخابات مختلف در کشور، انتظارات عمومی بسیار افزایش پیدا کرده و قول و وعده‌هایی داده شده که هر چه تلاش می‌شود اما باز هم بین توقعات ایجاد شده و اقداماتی که انجام می‌گیرد، فاصله زیادی وجود دارد.

وزیر بهداشت وضیعت افسردگی را در کشور مناسب ندانست و گفت: مردم ایران مومن و آشنا به اصول دینی هستند که این می‌تواند موجب آرامش آن‌ها شود اما وقتی دروغ، تهمت، اضطراب، تهمت و غیبت در جامعه وجود داشته باشد، اخلاق آسیب جدی می‌بیند.

هاشمی با بیان اینکه دخالت‌های بیجای برخی افراد در طب با نام طب اسلامی، خطرآفرین است، افزود: دخالت‌های برخی افراد غیرکار‌شناس در امور تشخیصی و درمانی به سلامت مردم آسیب وارد می‌کند و این، سوء استفاده از باورهای آن‌ها است.

وزیر بهداشت تاکید کرد: به طب سنتی اعتقاد داریم و آن را تقویت می‌کنیم و در حال حاضر هزاران نمونه داروی گیاهی در کشور تولید می‌شود، ۱۷ دانشکده طب سنتی در کشور به تربیت نیروی متخصص می‌پردازند و مردم به طب سنتی، اعتقاد ویژه‌ای دارند.

هاشمی از طب سنتی به عنوان طب مکمل یاد کرد و افزود: آیت الله ری شهری می‌فرمودند که در دو جلد کتابی که نوشته‌ام اشاره شده است که بسیاری از روایات در حوزه طب، سندیت متقنی ندارند و آنچه در قالب طب اسلامی گفته شده، توصیه‌های بهداشتی است بنابراین نمی‌توان بیماری‌های صعب العلاج، سرطان و بیماری‌هایی که نیاز به جراحی دارند را با تجویزهای غیرپزشکی درمان کرد و سوء استفاده از نام اسلام در طب برای درمان، کلاهبرداری و موجب وهن کشور و ملت مسلمان ایران است.

وزیر بهداشت با اشاره به پوشش بیمه رایگان برای ۱۱ میلیون نفر از افراد فاقد پوشش بیمه، گفت: موضوع بیمه کردن، مانند یارانه‌ها، با خطا همراه بود چراکه دارا و ندار، تحت پوشش بیمه رایگان قرار گرفتند و اگر به صورت هدفمند فقط افراد بی‌بضاعت به طور رایگان بیمه می‌شدند، تاثیر بیشتری داشت که این فرایند در حال اصلاح شدن است.

هاشمی یادآور شد: دولت و مجلس در حوزه رفاه اجتماعی و حمایت از بیماران صعب العلاج، معلولان و سالخورده‌ها هنوز عقب ماندگی‌هایی دارند.

وزیر بهداشت در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص اقدامات وزارت بهداشت برای حمایت از تولید و کالای ایرانی، گفت: در ۴۰ سال گذشته در جمهوری اسلامی ایران به قدری که در حوزه پزشکی به خودکفایی رسیده‌ایم، در سایر حوزه‌ها نرسیده‌ایم. فراموش نکرده‌ایم که قبل از انقلاب، بیماران ایرانی برای درمان به اسراییل، آمریکا و اروپا سفر می‌کردند و اکثر پزشکان ایران، خارجی بودند اما در شرایط فعلی، روزانه حداقل ۵۰۰ تا ۶۰۰ توریسم سلامت به ایران سفر می‌کنند و بیش از ۲۰ سال است که بیمار ایرانی به خارج از کشور، اعزام نمی‌شوند.

هاشمی با اشاره به سخنان رییس مجلس شورای اسلامی در خصوص وضعیت شاخص‌های حوزه‌های مختلف ایران در سطح جهان، گفت: دکتر لاریجانی در جلسه غیرعلنی مجلس اعلام کرد که وضعیت شاخص‌های بهداشتی و درمانی ایران در منطقه و دنیا نسبت به سایر حوزه‌ها، مناسب است.

وزیر بهداشت در پایان با بیان اینکه ۹۶ درصد از داروی کشور، تولید داخل است، افزود: اگر کیفیت داروهای تولید داخلی، مناسب باشد مردم دیگر علاقه‌ای برای مصرف داروهای خارجی ندارند. ۸۰ درصد از اجناس و تجهیزات بیمارستان شهدا قم که به بهره برداری رسید، تولید داخلی است و در طرح تحول سلامت، در راستای حمایت از تولیدات داخلی و تحقق اقتصاد مقاومتی سه هزار میلیارد تومان از شرکت‌های دانش بنیان، خرید کرده‌ایم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز