خبرگزاری کار ایران

سالار آملی در کارگروه پروژه‌های تحقیقاتی مشترک ایران و آلمان خبر داد؛

تصویب ۲۴۳ پروژه مشترک تحقیقاتی میان دانشگاه‌های ایران و۷ کشور جهان

تصویب ۲۴۳ پروژه مشترک تحقیقاتی میان دانشگاه‌های ایران و۷ کشور جهان
کد خبر : ۵۴۸۵۶۵

قائم مقام وزیرعلوم در امور بین الملل اعلام کرد: در حال حاضر تعداد ۲۴۳طرح مطالعاتی مشترک میان دانشمندان و اعضای هیات علمی دانشگاه‌های ایران و دانشگاه‌هایی از کشورهای استرالیا، فرانسه، آلمان، ایتالیا، هند، پاکستان و آفریقای جنوبی تصویب و مورد تایید طرفین قرار گرفته است.

به گزارش ایلنا، حسین سالار آملی روز چهارشنبه در کارگروه مشترک ایران و فدرال آلمان در زمینه «فعالیت‌های علمی، پژوهشی با اعتبار مشترک» که در محل وزارت علوم برگزارشد، گفت: انجام پروژه‌های تحقیقاتی مشترک با دانشگاه‌های خارجی گام مهمی در بین‌المللی شدن دانشگاه‌های کشور است.

رئیس مرکز همکاری‌های علمی بین المللی وزارت علوم اظهار داشت: هدف از برگزاری این نشست پیدا کردن حامیان مالی پروژهای مشترک بین دانشگاه‌های ایران و آلمان است که این اقدام به تقویت همکاری‌های علمی دو کشور کمک شایانی می‌کند.

وی تاکید کرد: بین‌المللی شدن دانشگاه‌ها از اولویت‌های اصلی وزارت علوم است و یکی از محورهای بین‌المللی شدن دانشگاه‌ها، داشتن پروژه‌های تحقیقاتی مشترک دانشگاه‌های کشورمان با دانشگاه‌های سایر کشورهاست.

سالار آملی به پروژه مشترک جندی شاپور بین دانشگاه‌های ایران و فرانسه اشاره کرد که زمینه حمایت از تحقیقات مشترک بین محققان و اعضای هیات علمی ایران و فرانسه را مهیا کرده است و سالانه ۱۵ پروژه تحت عنوان این برنامه تحقیقاتی مشترک تعریف می‌شود.

رئیس مرکز همکاری‌های علمی و بین‌المللی وزارت علوم افزود: ایران برای همکاری‌های علمی و بین‌المللی، کشورهایی را با عنوان کشورهای هدف انتخاب کرده است که در قاره اروپا کشورهای آلمان، ایتالیا، فرانسه از کشورهای هدف هستند و آلمان در این میان اهمیت خاصی دارد.

در ادامه این نشست،؛ نمایندگان وزارت آموزش و تحقیقات جمهوری فدرال آلمان و بنیادهای تحقیقاتی آن کشور با شرکت کنندگان حاضر در جلسه؛ با هدف دستیابی به یک درک مشترک برای توسعه همکاری‌های دو کشور در زمینه تامین اعتبارات پژوهشی به بحث و تبادل نظر پرداختند.

این‌ کارگاه، در چارچوب بیانیه امضا شده بین وزارت خانه های ایزان و آلمان، در تاریخ ۹ سپتامبر ۲۰۱۶ (شهریور ماه ۱۳۹۵) در تهران و نیز اولین نشست کمیته مشترک علوم و فناوری میان دو کشور در ماه مه ۲۰۱۷ (اردیبهشت ماه ۱۳۹۶) در بن تشکیل شده است. تا شرکت کنندگان در این کارگاه؛ به درک بهتری از مسئولیت ها و مشترکات علمی خود در قبال همکاری های آتی دست یابند و از تفاوت های موجود میان نظام اعتبارات و سرمایه گذاری برای اجرای پروژه‌های پژوهشی دو کشور مطلع شوند.

این کارگاه همچنین فرصتی برای بحث و مناظره مشترک میان اعضای شرکت کننده در ارتباط با موازین و مقررات مرتبط با اعتبارات مشترک و نحوه اجرای آن با سایر کشورها را نیز فراهم می کند.

کارگاه یک روزه جمهوری اسلامی ایران و جمهوری فدرال آلمان در زمینه تامین اعتبار مشترک برای اجرای پروژه های پژوهشی در دو بخش سیاست گذاری و بخش فنی و تخصصی برگزار می شود.

قرار است بخش دوم این کارگاه که به مباحث فنی و تخصصی نحوه تامین اعتبارات پژوهشی در دو کشور می پردازد عصر چهارشنبه (امروز) در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز