وجود عوامل خطرزای میکروبی در نانهای بدون شناسنامه
کارشناس اداره کل نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از مردم خواست از خرید نان های بدون شناسنامه در سوپرمارکت ها پرهیز کنند ؛ چرا که احتمال وجود عوامل خطر زای میکروبی مانند کپک و مخمر در این نان ها وجود دارد.
به گزارش ایلنا از سازمان غذا و دارو، زهره پوراحمد تاکید کرد: لازم است تمام نان های عرضه شده در سوپرمارکت ها و فروشگاه ها دارای مجوزهای بهداشتی باشند.
وی خاطرنشان کرد: محصولات دارای مجوزهای بهداشتی از جمله پروانه ساخت از وزارت بهداشت یا شناسه نظارت بهداشتی کارگاهی، امکان کنترل، پایش و بازرسی را از سوی کارشناسان سازمان غذا و دارو دارند.
وی اضافه کرد: اینگونه محصولات در سازمان غذا و دارو ثبت شده اند و فرمولاسیون مشخصی دارند.
پوراحمد تصریح کرد: نان هایی که بدون مجوزهای بهداشتی لازم ، تهیه می شوند و در سوپرمارکت ها به فروش می رسند، محل تهیه آنها مشخص نیست بنابراین بازرسی، پایش و کنترل محصول از سوی کارشناسان غذا و دارو انجام نمی شود.