خبرگزاری کار ایران

رئیس کمیته اجتماعی شورای شهر تهران:

معتادان جمع‌آوری شده پس از ترک در خیابان‌‌ رها می‌شوند

 معتادان جمع‌آوری شده پس از ترک در خیابان‌‌ رها می‌شوند
کد خبر : ۳۵۹۰۳۸

رئیس کمیته اجتماعی شورای شهر تهران از رهاشدن معتادان جمع‌آوری شده در خیابان‌‌ پس از ترک اعتیاد انتقاد کرد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، فاطمه دانشور در جلسه امروز شورای شهر تهران گفت: قرار بود؛ معتاددان جمع‌آوری شده از جمله زنان پس از ترک به مجتمع‌های بهاران ارجاع داده شوند.

وی با یادآوری اینکه بار‌ها نسبت به عدم هماهنگی در این زمینه به سازمان‌های ذی‌ربط تذکر داده‌ایم، تاکید کرد: این کار نیاز به آسیب‌شناسی دارد و با اقدام عجولانه کار پیش نمی‌رود.

دانشور با بیان اینکه شهرداری کمپ شفق را تجهیز و در اختیار ستاد مبارزه با موادمخدر قرار داده است، خاطرنشان کرد: متاسفانه طی اقدامی نسنجیده پیمانکار اشتباه انتخاب شد.

رئیس کمیته اجتماعی شورای شهر با اشاره به بازدید خود از این کمپ ادامه داد: در آن زمان تعدادی از مردان با ما به کمپ وارد شدند و زمانی که با زنان حاضر در کمپ مواجه شدیم آن‌ها حجاب نداشتند و آنهایی که مقید‌تر بودند نیز ملافه به سر می‌انداختند و در کل این زنان از شرایط خوبی برخوردار نبودند.

وی یادآور شد: من بار‌ها به صورت مکتوب مطالبی را به قالیباف و رئیس شورای شهر در خصوص آسیب‌هایی که در این مرکز مشاهده کرده‌ام؛ گوشزد کردم و در این مکاتبات بر وجود ایرادات اساسی در خصوص اقدامات بهداشتی و خدماتی این مراکز تاکید کردم.

دانشور تصریح کرد: قرار بود معتادان جمع‌آوری شده پس از ترک اعتیاد برای توانمندسازی به مجتمع‌های بهاران اعزام شوند اما این کار انجام نشد و معتادان پس از ترک‌‌ رها شدند.

رئیس کمیته اجتماعی شورای شهر با بیان اینکه ما به لحاظ پزشکی و مددکاری اجتماعی در این مراکز با ضعف مواجه هستیم، اظهار کرد: وزارت بهداشت و سازمان بهزیستی به وظایف خود در این خصوص عمل نکردند و مددکاران و پزشکان دیر در این مراکز حاضر شدند.

وی افزود: به عنوان مثال در میان زنان‌‌ رها شده در خیابان یا زنان حاضر در کمپ زنانی باردار حضور دارند اما پزشک نتوانسته باردار بودن آن‌ها را تشخیص دهد.

دانشور با اشاره به اینکه تعداد زنان حاضر در کمپ شفق ۳۸۵ نفر بوده که اکنون به ۱۸۵ تن رسیده است تصریح کرد: مابقی افراد را بدون تحویل به مجتمع‌های بهاران در خیابان‌ها‌‌ رها کردند و اکنون در خیابان دروازه‌غار بازگشته‌اند که این موضوع اتلاف هزینه بوده و مشخص می‌کند که یک جای کار اشکال دارد.

همچنین غلامرضا انصاری دیگر عضو شورای شهر نیز با تاکید بر اینکه ۱۵۰ سال است که نگاه اردوگاهی منسوخ شده تاکید کرد: عوارض نگهداری در کمپ به مراتب بیش از زندگی در خارج از کمپ است زیرا افراد حرفه‌ای و آماتور در کمپ کنار هم قرار می‌گیرند لذا میزان آسیب‌ها بیشتر می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: این مسائل باید با کمک مردم در NGO‌ها درون جامعه اصلاح شود و جدا کردن این افراد از جامعه اشتباه است.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز