معاون فرهنگی و پژوهشی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی:
مبارزه با مواد مخدر، وظیفهای جهانی و ملی است
معاون فرهنگی و پژوهشی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: مبارزه با مواد مخدر، وظیفهای جهانی و ملی است و تک تک افراد وظیفه دارند با همت فراگیر در مقابله با ویرانگری این بلای خانماسوز اقدام بایسته انجام دهند.
به گزارش ایلنا از ستاد مبارزه با مواد مخدر،حجت الاسلام و المسلمین صادق گلزاده درباره اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر و راهکارهای تحقق این رویکرد افزود: اصولا در جامعه معاصر قدرتهای استکباری از اخلاق انسانی و رعایت حقوق بشر کاملا به دور هستند، آنان با ادبیات حقوق بشر و حقوق انسانها آشنا نبوده و با توسعه مواد مخدر و محرکهای جدید صورت مسئله را به گونهای تبیین میکنند که در دفاع از انسان و انسانیت هستند در حالیکه اقدامات آن فریبنده ، خطرناک و در جهت نابودی نسل جوان است .
وی توضیح داد: به عنوان مثال قدرتهای استکباری به اسم مبارزه با مواد مخدر به افغانستان آمدهاند و با ادعای این مبارزه به تولید و عرضه مخدرهای صنعتی و شیمیایی بسیار خطرناک که جسم و روح را نابود میکند، در میان جمعیتهای جوان کشورهای مختلف از جمله ایران نفوذ مییابند و به دنبال کسب درآمد و سودآوری هستند.
حجت الاسلام و المسلمین گلزاده با بیان اینکه امنیت مرزهای کشورمان برای جلوگیری از ورود مواد مخدر در راستای اجتماعی شدن مقابله با اعتیاد یک ضرورت اساسی و اجتناب ناپذیر است، اظهار داشت: با کنترل مرزهای کشور، در واقع زمینه جذب مواد مخدر صنعتی و شمیایی، روانگردانها و ابتلای افراد به این معضل را کمتر میکنیم ، مقصود از کنترل مرزها، کنترل مبادی تولید و عرضه مواد مخدر است و باید ارتقای امنیت و بالا بردن هزینه جابه جایی مواد برای قاچاقچیان مدنظر باشد.
وی ادامه داد: مردم نیز باید دولت را در کنترل این بلای خانمانسوزکمک کنند و کارهای علمی، کاربردی و راهبردی درباره اینکه چه چیزهایی عامل روی آوردن به مصرف مواد مخدر است، با همکاری این دو قشر انجام شود و همه راهها برای لغزنده شدن افراد به سمت استعمال مواد را ببندیم تا در معرض ابتلا قرار گرفتن افراد به این آسیب و معضل کاهش یابد.
معاون فرهنگی و پژوهشی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با اشاره به اینکه پیشگیری از دیگر اموری است که در جهت مبارزه اجتماعی با مواد مخدر مدنظر است، تصریح کرد: عوامل و زمینهها باید به گونهای تنظیم شود تا رغبت افراد به سمت مصرف مواد مخدر و داروهای روانگردان کاهش یابد، پیشگیری حرف اول را در مقابله با اعتیاد میزند .
به گفته وی، همچنین باید به این مسئله توجه شود که روی آوردن به مصرف مواد مخدر یک جرم و بیماری تلقی میشود، خانوادهها باید دغدغه اساسیشان مراقبت از فرزندان در جهت گرفتار نشدن به اعتیاد باشد و نسبت به دوستیابی آنان نظارت داشته باشند.