خبرگزاری کار ایران

وزیر آموزش و پرورش:

مشارکت سایر نهاد‌ها به عنوان یک سیاست تعیین کننده برای ما مطرح است

مشارکت سایر نهاد‌ها به عنوان یک سیاست تعیین کننده برای ما مطرح است
کد خبر : ۳۰۰۵۱۸

وزیر آموزش و پرورش بااشاره به اینکه اداره ۱۳ میلیون دانش آموزان، ۲۶ میلیون والدین، یک میلیون همکار فرهنگی، ۱۰۵ هزار مدرسه و ۷۵۰ منطقه آموزشی از توان یک وزارتخانه خارج است، تصریح کرد: توسعه و جلب مشارکت سایر نهاد‌ها اعم از دولتی و غیردولتی می‌تواند به عنوان یک سیاست تعیین کننده برای ما مطرح باشد.

وزیر آموزش و پرورش بااشاره به اینکه اداره ۱۳ میلیون دانش آموزان، ۲۶ میلیون والدین، یک میلیون همکار فرهنگی، ۱۰۵ هزار مدرسه و ۷۵۰ منطقه آموزشی از توان یک وزارتخانه خارج است، تصریح کرد: توسعه و جلب مشارکت سایر نهاد‌ها اعم از دولتی و غیردولتی می‌تواند به عنوان یک سیاست تعیین کننده برای ما مطرح باشد.

به گزارش ایلنا، علی اصغر فانی در آیین افتتاحیه دومین دوره نمایشگاه باز باران که باحضور شهردار تهران و جمعی از مدیران شهری برگزار شد، ضمن تقدیر از شهرداری تهران در برگزاری این نمایشگاه اظهارداشت: یکی ازسیاست‌های وزارتخانه آموزش و پرورش در دولت یازدهم توسعه مشارکت است. ما اعتقاد داریم وزارت آموزش وپرورش به دلیل گستردگی مخاطبین و پوشش مستقیم و غیرمستقیم ۴۰ میلیون از شهروندان به یکی از بزرگ‌ترین دستگاه‌های کشور تبدیل شده است.

وی با بیان اینکه اداره ۱۳ میلیون دانش آموزان، ۲۶ میلیون والدین، یک میلیون همکار فرهنگی، ۱۰۵ هزار مدرسه و ۷۵۰ منطقه آموزشی از توان یک وزارتخانه خارج است، تصریح کرد: توسعه و جلب مشارکت سایر نهاد‌ها اعم از دولتی و غیردولتی می‌تواند به عنوان یک سیاست تعیین کننده برای ما مطرح باشد.

وزیر آموزش وپرورش با اشاره به اقدامات شهرداری تهران در راستای توسعه زیرساخت‌های آموزش وپرورش در شهر تهران گفت: یکی از کارهایی که شهرداری تهران انجام داده و ما از آن بهره بردیم نمایشگاه یاد یار مهربان بود که در تجهیز کتابخانه‌هایمان موثر واقع شد.

فانی ادامه داد: در اختیار گذاشتن امکانات ورزشی برای دانش آموزان و برگزاری دومین دوره از نمایشگاه باز باران ازدیگر گام‌های شهرداری تهران در راستای مشارکت با وزارت آموزش و پرورش است.

وی درادامه بابیان اینکه برگزاری نمایشگاه بازباران اقدام مثبتی درراستای فرهنگ سازی است، عنوان کرد: به عقیده من تاکید این نمایشگاه برعرضه محصولات ایرانی و استفاده از نمادهای ایرانی بر روی نوشت افزار‌ها می‌تواند درتقویت روحیه ملی واسلامی وتحقق اقتصاد مقاومتی تاثر گذار باشد.

وزیر آموزش وپرورش ادامه داد: به عقیده من تولید کنندگان باید بر افزایش کیفیت و جذابیت محصولات دقت بیشتری داشته باشند و در این خصوص ضروری است تا در مورد نیازهای امروز دانش آموزان مطالعه بیشتری انجام شود.

فانی همچنین بابیان اینکه بسیاری از افتخارات این کشور بعداز پیروزی انقلاب اسلامی می‌تواند به شکل نماد بر روی لوازم التحریر منعکس شود، ادامه داد: این مرکز از جمله راه‌هایی است که به تقویت روحیه دینی و اسلامی مردم تاثیرمی گذارد.

وی در پایان تصریح کرد: خوشبختانه بسیاری از اقدامات شهرداری تهران بر سایر کلانشهر‌ها تاثیر می‌گذارد. امیدواریم در این مورد نیز این اقدام خداپسندانه شهرداری موردتوجه سایر کلانشهر‌ها قرار گیرد تا دانش آموزان و خانواده آنان از این حرکت بهره‌مند شوند.

ارایه الگوی «فرهنگ ایرانی فقط کالای ایرانی» در نمایشگاه باز باران

 دراین مراسم همچنین مجیدحسینی، مدیرعامل نشر شهر و دبیراجرایی نمایشگاه باز باران با ارایه کارنامه‌ای از فعالیت شهرداری تهران در دو دوره برگزاری نمایشگاه مذکور گفت: نمایشگاه بازباران درراستای توسعه و ترویج فرهنگ استفاده از محصولات ایرانی با شعار «فرهنگ ایرانی فقط کالای ایرانی» از امروز به مدت ده روز آغاز به کار می‌کند.

وی با بیان اینکه اولین دوره از نمایشگاه درفضایی به مساحت ۴ هزار مترمربع برگزار شد، اظهارداشت: دومین دوره از نمایشگاه بازباران در فضایی به مساحت ۷۴۰۰ مترمربع در سه مکان میدان امام حسین (ع)، برج میلاد وبوستان ولایت برگزار می‌شود.

دبیر اجرایی نمایشگاه بازباران با اشاره به پیشرفت خوب نمایشگاه در تامین کالا‌ها اظهارداشت: سال گذشته ۴۳تامین کننده و امسال ۷۷ تامین کننده بزرگ با ما دربرگزاری نمایشگاه مشارکت داشتند.

حسینی افزود: علاوه بر این سال گذشته ۳ هزار و۵۰۰ کالا وامسال ۵هزار قلم کالا در نمایشگاه عرضه می‌شود.

وی با اشاره به تهیه نشان اصلی باز باران و الگوی «فرهنگ ایرانی فقط کالای ایرانی» گفت: امسال عرضه محصولات بازارایرانی در بخش نوشت افزار با ۳۰ درصدافزایش روبرو بوده است. ضمن اینکه امیدوارم باهمکاری بین سازمان‌ها ومجموعه‌ها در سالهای آتی با گسترش نمایشگاه روبرو باشیم.

پیشنهاد امروز