خبرگزاری کار ایران

ابلاغ ضوابط بهداشتی برای فرآوری و بسته‌بندی میگوی خشک سود شده

ابلاغ ضوابط بهداشتی برای فرآوری و بسته‌بندی میگوی خشک سود شده
کد خبر : ۱۵۴۱۶۰۸

مدیر کل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، از ابلاغ ضوابط فنی و بهداشتی ویژه واحدهای فرآوری و بسته‌بندی میگوی خشک سود شده به روش سنتی خبر داد.

به گزارش ایلنا، عبدالعظیم بهفر با اشاره به ویژگی‌های خاص فرآورده‌های دامی که به منظور حفظ و نگهداری از روش‌های صنعتی یا غیرصنعتی تغییر شکل یافته‌اند، گفت: "این فرآورده‌ها مشمول فرآورده‌های خامی نیستند و از حالت خام خارج شده‌اند. به همین دلیل، صدور مجوز بهداشتی برای آبزیان فرآوری شده، از جمله میگو و میگوی خشک نمک سود، مطابق با قوانین و مقررات در حیطه وظایف سازمان غذا و دارو قرار دارد."

وی افزود: "این اقدام به منظور ارتقای سطح سلامت و بهداشت عمومی انجام می‌شود و تمامی واحدهای تولیدی موظف به رعایت این ضوابط خواهند بود تا محصولات با کیفیت و ایمنی به دست مصرف‌کنندگان برسد."

به گفته بهفر، این ضوابط به منظور تضمین کیفیت و ایمنی محصولات دریایی به بازار مصرف ابلاغ شده است.

مدیر کل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تأکید کرد که نظارت‌های مستمر بر این واحدها از سوی سازمان غذا و دارو انجام خواهد شد تا اطمینان حاصل شود که تمامی مراحل تولید و بسته‌بندی طبق معیارهای تعیین‌شده صورت می‌گیرد.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز