رییس سازمان غذا و دارو:
غنی سازی آرد با ویتامین دی به زودی آغاز می شود
معاون وزیر و رییس سازمان غذاودارو با بیان اینکه نان به عنوان قوت غالب مردم است و برای تامین کمبود املاح و ویتامینها غنی سازی آن در دستور کار قرار دارد، از توسعه تولید نان کامل به روش صنعتی در کشور خبر داد.
به گزارش ایلنا، سیدحیدر محمدی با بیان اینکه امنیت غذایی در تمامی کشورها در کنار امنیت ملی مورد اهمیت است، اظهار کرد: امنیت غذایی در دو سطح ایمنی و تامین مطرح است و رئیس جمهور در شورای عالی سلامت و امنیت غذایی نسبت به تامین غذای کافی و سالم تاکید کرد.
وی با اشاره به اهمیت نان در سبد غذایی کشور گفت: در سال ۱۴۰۲ اعتبار تخصیص یافته به گندم حدود ۱۶۰ هزار میلیارد تومان است که چند برابر اعتبارات سایر حوزههاست و این نشان از اهتمام به این محصول دارد.
معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه میزان مصرف نان در کشور ما ۳۷ درصد بیشتر از کشورهای منطقه است، افزود: هر ایرانی به صورت میانگین ۳۰۰ گرم نان در روز مصرف میکند که میتواند بستر مناسب برای تامین انرژی، پروتئین، املاح و ویتامینها باشد.
به گزارش وبدا، محمدی با اشاره به افتتاح خط تولید نان کامل صنعتی(تافتون) برای اولین بار در اهواز، گفت: نانی که از آرد کامل به روش بهداشتی زیر نظر مسئولان فنی مورد تایید وزارت بهداشت باشد، نان سالمی است اما قطعاً نان کامل نیست چرا که باید شاخصهایی از جمله آهن، کلسیم، روی، فسفر و گروه ویتامینهای بی را داشته باشد تا نان کامل محسوب شود.