خبرگزاری کار ایران

وزیر آموزش و پرورش:

سن شروع آموزش رسمی را در بعضی کشورها تا ۴ سالگی پایین آورده‌اند

سن شروع آموزش رسمی را در بعضی کشورها تا ۴ سالگی پایین آورده‌اند
کد خبر : ۱۳۸۸۲۵۲

وزیر آموزش و پرورش گفت: سن شروع آموزش رسمی را در بعضی کشورها تا ۴ سالگی پایین آورده‌اند برای اینکه توسعه کودکی نیاز به اقدامی بهنگام دارد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، اختتامیه دومین رویداد ملی «یارستان کودکستان» عصر امروز ۲۵ مرداد ماه برگزار شد. «رضامراد صحرایی» وزیر آموزش و پرورش گفت: سازمان ملی تعلیم و تربیت از ابتکارات این دولت است. فهم این مطلب که توسعه از کودکی شروع می‌شود نه از دوران ابتدایی، نیاز به چند سال عقب گرد دارد یعنی پیش از دبستان باید آغاز شود. مانند پایه ساختمان که حتما باید محکم و اساسی ساخته شود و اگر خوب انجام شود تا آخر درست بالا می‌رود. 

صحرایی با بیان اینکه امسال به همه مدرسه‌ها اختیار داده شده که شیفت بعد از ظهر خود را کودکستان کنند، اظهار کرد: برای سال تحصیلی بعد نیز هر مدرسه ابتدایی که بتواند کودکستانی در دل مدرسه بسازد این کار را بکند. 

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: سن شروع آموزش رسمی را در بعضی کشورها تا ۴ سالگی پایین آورده‌اند برای اینکه توسعه کودکی نیاز به اقدامی بهنگام دارد. سال قبل که گزارش اولین رویداد یارستان کودکستان را خواندم اولین چیزی که به ذهنم رسید این رویداد شیک برگزار شده است. کسانی که در تعلیم و تربیت رویدادی برگزار می‌کنند خوب است این جنبه را مورد توجه قرار دهند. 

صحرایی ادامه داد: لازم است همه کسانی که در کار کودک هستند، جایی را خانه خود بدانند. این سازمان امکانی فراهم می‌کند تا هر کس خلاقیتی برای کودکان ایران دارد، کار خود را عرضه کند. به کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیز گفته‌ایم اگر ۳۰ درصد کتاب‌ها خودش را می‌نویسد ۷۰ درصد تولیدات خوب دیگران را نشان بدهد. 

او اضافه کرد: تعدادی موضوعات در کتاب‌ها جایش خالی است و خودمان تولید می‌کنیم، اما بیش از آن لازم نیست و باید از تولیدات دیگران حمایت کرد. امسال تابستان ۳ میلیون جلد کتاب به کتابخانه‌های کشور فرستادیم که دو سوم آن از ناشران دیگر یعنی غیر از کانون پرورش بود. 

وزیر آموزش و پرورش به اهمیت نقش مردم و خیربن در توسعه کودکی تاکید کرد و گفت: خوب است که خیرین، مدرسه یار و مدرسه دار شوند و در خد توان وسایل و تجهیزات آزمایشگاهی برای مدرسه بخرند. در واقع در مدرسه کار خیر کنند کار خیری که شاید کسی آن‌ها را نبیند. بنابراین اگر بخواهیم در هر امری موفق شویم بدون مردم ره به جایی نمی‌بریم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز