خبرگزاری کار ایران

معاون وزارت بهداشت:

۷۰ درصد از تکنولوژی‌های نوین آموزشی در کشور بومی‌سازی شده است

۷۰ درصد از تکنولوژی‌های نوین آموزشی در کشور بومی‌سازی شده است
کد خبر : ۱۳۵۸۷۸۲

معاون آموزشی وزارت بهداشت بر توسعه کاربرد هوش مصنوعی در حوزه سلامت و تقویت تعامل بین صنعت و علوم پزشکی تاکید کرد.

به گزارش ایلنا، «ابوالفضل باقری فرد» در نخستین کنگره کاربرد هوش مصنوعی در علوم پزشکی ضمن تقدیر از حضور پررنگ اساتید و دانشجویان در این کنگره عنوان کرد: سرعت کاربرد هوش مصنوعی در حوزه‌ها و زیرساخت‌های مختلف نظیر انرژی، حمل و نقل، صنعت توریسم و سلامت در دنیا بسیار چشمگیر است. 

رئیس اولین کنگره هوش مصنوعی در علوم پزشکی با بیان این مطلب که امیدواریم ارتباط بین صنعت و علوم پزشکی از هوش مصنوعی آغاز شود، افزود: امروزه کاربرد هوش مصنوعی در حوزه سلامت بسیار پیشرفت کرده و تا سال ۲۰۳۰ میلادی، ۲۰۰ میلیارد دلار ارزش افزوده از این حوزه به دست می‌آید. 

وی اظهار کرد: تنها نباید به تولید مقالات اکتفا کنیم بلکه باید هوش مصنوعی به صورت کاربردی در حوزه سلامت وارد شود و در تشخیص و درمان بیماری‌ها از آن استفاده شود. 

باقری فرد تصریح کرد: تاثیر هوش مصنوعی در حوزه پزشکی بسیار است، به طوری که این فناوری نوین توانسته زمان تشخیص و درمان بیماری‌ها را به دقیقه و ثانیه کاهش دهد. 

وی بیان کرد: هوش مصنوعی در کنار تجربیات اساتید، آینده پزشکی را متحول می‌کند و دانشگاه علوم پزشکی هوشمند پل ارتباطی بین وزارت بهداشت، دانشگاه‌های علوم پزشکی و وزارت علوم است. 

باقری فرد خاطر نشان کرد: کاربرد هوش مصنوعی در آموزش هم افزایش یافته، ما شاهد استفاده از VR, AR و شبیه سازها هستیم و ۷۰ درصد تکنولوژی‌های نوین در حوزه آموزش پزشکی بومی شده است. 

وی با اشاره به راه اندازی بیمارستان مجازی در دانشگاه علوم پزشکی ایران از پیگیری ایجاد پروژه‌های داروخانه‌های مجازی و یونیت دندان پزشکی خبر داد و عنوان کرد: امید است با استفاده از هوش مصنوعی، نیاز کشور در حوزه علوم پزشکی رفع و ارتباط بین صنعت و دانشگاه‌های علوم پزشکی هم تقویت شود؛ همچنین از ظرفیت‌های علمی در کنار هوش مصنوعی باید برای ارتقای خدمات سلامت استفاده بهره‌مند شد. 

نخستین کنگره هوش مصنوعی در علوم پزشکی از تاریخ ۲۷ لغایت ۲۹ اردیبهشت ماه در جزیزه کیش در حال برگزاری است.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز