تشکیل «گروههای جهادی پیشرفت»
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: یکی از فعالیتهای سازمان دانش آموزی به عنوان یک تشکل دانش آموزی این است که گروههای جهادی پیشرفت را تشکیل دهند تا عرصههایی را برای حضور بچهها در راستای کمک به همنوعان خود فراهم کند.
به گزارش ایلنا، «اصغر باقرزاده» در برنامه اختتامیه «نسل قاسم» شبکه امید با اشاره به بازگشایی مدارس که امسال به صورت حضوری برگزار شد، افزود: ۲۵ ماه دانش آموزان مجبور شدند مدرسه نروند و به صورت کوتاه در مدارس حاضر شوند بعد از این امر، امسال شروع سال تحصیلی را در دوم مهرماه با حضور ریاست جمهور و دانش آموزان در مدارس داشتیم لذا از مدیران، معلمان و اولیاء تشکر میکنم که با همراهی آنان، با کمترین مشکل مدارس بازگشایی شدند.
باقرزاده در ادامه با اشاره به نقش جوانان در جامعه بیان کرد: آنچه اسلام و انقلاب را پیروز کرد، نوجوانان و جوانان بودند. آنچه که ما را در برابر جنگ تحمیلی پیروز کرد و آنچه ما را در سازندگی کمک کننده بود، نوجوانان و جوانان بودند.
وی با بیان اینکه در عرصه کنونی جامعه از این قوه کم بهره برده است، اضافه کرد: جوانان همیشه آماده خدمترسانی هستند ما باید برای آنان میدان عمل را فراهم کنیم و به آنان انگیزه دهیم. مشارکت دادن بچهها در یک کار یعنی خود بچهها آن کار را طراحی کنند و انجام دهند ما نیز باید در کنارشان از آنان حمایت کنیم.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به گروه جهادی پیشرفت گفت: گروههای جهادی سالهاست در مدارس و دانشگاهها برقرار هستند. گروههای جهادی مسائل و مشکلات زیرساختی را بررسی میکنند، اما «گروههای جهادی پیشرفت» علاوه بر محرومیت زدایی، نوجوان را به فکر پیشرفت دادن محیط و فضا وادار میکند این گروهها فعالیتهایی را همراه با پیشرفت درنظر میگیرد.
باقرزاده عنوان کرد: سازمان دانش آموزی سالهاست که تاسیس شده و اهداف آن قبل از اهدافی که در سند تحول بنیادین تدوین شده، شکل گرفته است لذا دانش آموزان مشارکت در عرصههای مختلف، مسئولیت پذیری، کمک و همیاری به دیگران را در این سازمان تمرین میکنند که اکنون همین وظایف را در گروههای جهادی پیشرفت مدنظر خواهند گرفت.
وی ادامه داد: در سند تحول بنیادین تاکید شده است که عرصه و موقعیت آموزش را متنوع کنیم؛ همه آموزش به شرکت در کلاس درس محدود نمیشود لذا عرصه تربیتی با کمک به دیگران، پیشرفت در عرصههای مختلف و تنوع بخشی به موقعیتهای متنوع آموزشی فراهم میشود.
به گزارش مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: یکی از فعالیتهای سازمان دانش آموزی به عنوان یک تشکل دانش آموزی این است که گروههای جهادی پیشرفت را تشکیل دهد تا عرصههایی را برای حضور بچهها در راستای کمک به همنوعان خود فراهم کند.
باقرزاده بیان کرد: در ایجاد این گروههای جهادی به صورت میدانی و رسانهای ورود خواهیم کرد تا همه عزیزان در تمام نقاط کشور بتوانند کار میدانی انجام دهند و آن را به دیگران عرضه کنند. این دانش آموزان باید بتوانند طراحیهای خلاقانه برای کمکهای جهادی داشته باشند و این امر از طریق رسانه، اطلاعرسانی کنند.
گفتنی است؛ در این برنامه از گروه جهادی پیشرفت با حضور معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش، مدیر شبکه امید و برخی از نوجوان جهادگر رونمایی شد.