برگزاری سطح تکمیلی آزمون تامین مدرس زبان اشاره
آزمون تامین مدرس زبان اشاره به صورت مجازی با هدف افزایش اطلاعات تخصصی و تامین مدرسان کشوری با حضور فراگیران از ۲۱ استان برگزار شد.
به گزارش ایلنا از روابط عمومی و امور بینالملل سازمان آموزش و پرورش استثنایی، اسماعیل برقی معاون برنامهریزی آموزشی و توانبخشی سازمان آموزش و پرورش استثنایی در این خصوص گفت: در راستای تحول و چرخش در رویکردهای ارتباطی و آموزشی دانش آموزان با آسیب شنوایی از سال ۹۵ آموزش به شیوه ترکیبی یعنی شفاهی و دستی در دستور کار گروه کارشناسی گروه با آسیب شنوایی قرار گرفته است.
او ادامه داد: در همین راستا، ابتدا تامین مدرس زبان اشاره کشوری جهت آموزش معلمان در سراسرکشور آغاز شد و طی برگزاری کارگاههای حضوری و غیر حضوری ۵۴ مدرس زبان اشاره در سطح کشور آموزش دیدند و در ادامه اولین آزمون تامین مدرسی سطح تکمیلی در بهمن ۱۴۰۰ برگزار شد.
برقی افزود: دومین آزمون تامین مدرس زبان اشاره به صورت مجازی در تاریخ ۲۵ و ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ز طریق ویدیو کنفرانس، با هدف افزایش اطلاعات تخصصی و تامین مدرسان کشوری با حضور مدرس دوره، ۲ ناظر، رئیس گروه برنامهریزی آموزشی و درسی دانش آموزان با آسیب حسی _ حرکتی و کارشناس برنامه ریزی آموزشی و درسی سازمان آموزش و پرورش استثنایی برگزار گردید که در آن ۲۹ فراگیر از ۲۱ استان تحت آموزش قرار گرفتند.
طی این آزمون فراگیران مورد ارزیابی قرار گرفته و در صورت کسب امتیاز لازم، به عنوان مدرس در برگزاری کارگاهها و دورههای آموزش زبان اشاره ویژه معلمان، نیروهای اداری و آموزشی کلاس و مدارس گروه با آسیب شنوایی و معلمان رابط و پذیرا همکاری خواهند کرد.