خبرگزاری کار ایران

برخورد ویژه با ۷ هزار خرده‌فروش و ۹ هزار معتاد متجاهر

برخورد ویژه با ۷ هزار خرده‌فروش و ۹ هزار معتاد متجاهر
کد خبر : ۱۲۲۷۱۰۰

رئیس پلیس تهران بزرگ از برخورد همزمان با معتادان و خرده فروشان خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، سردار حسین رحیمی رئیس پلیس تهران بزرگ در حاشیه برنامه ویژه پلیس برای جمع آوری معتادان متجاهر که در کلانتری ۱۱۶ مولوی برگزار شد، گفت: پلیس با تمام قدرت و توان در بحث مبارزه با مواد مخدر ورود کرده است و این موضوع تازه‌ای نیست و به ۴ الی ۵ دهه قبل باز می‌گردد و زندگی مردم این منطقه را با چالش جدی مواجه کرده است. 

وی تصریح کرد: وقتی بحث مواد مخدر ایجاد می‌شود در کنارش انواع جرایم دیگر نیز پدیدار می‌شود فقط مصرف کنندگان مواد مخدر مشکل این منطقه نیست بلکه در کنار آن‌ها فروشندگان و گاراژهای زباله گردان و خیلی از پدیده‌های ناهنجار در این منطقه وجود دارد. 

وی با اشاره به جمع آوری معتادان متجاهر این منطقه از سال ۹۷ گفت: از اواخر سال ۹۷ تاکنون بالغ بر ۷۰ هزار نفر معتاد متجاهر و سایر بزهکاران جمع آوری شده اند. اما علیرغم زحمات دور باطل در حال انجام است. همه دستگاه‌ها در این مدت وظایف خود را انجام داده‌اند اما باید مسئله را درست بشناسیم و باید یک اقدام هماهنگ و همزمان برای ۲۱ هزار معتاد متجاهر و حدود ۷ هزار خرده فروش داشته باشیم و باید در دو جهت اقدام کنیم. 

وی خاطرنشان کرد: وقتی ظرفیت ۱۲ هزار نفر است هر اقدامی هم که انجام دهیم باز هم بی‌فایده است قبول کنید که خاستگاه اصلی عرضه و تقاضای مواد مخدر همین منطقه است. 

وی ادامه داد: از ۳۰۰ منطقه پلاک قرمز در تهران ۱۰۷ پلاک در همین منطقه قراردارد. 

رییس پلیس تهران بزرگ تصریح کرد: ما می‌دانیم موانع وجود دارد اما ایثارگرانه وارد عرصه شوید و با تفکر ما می‌توانیم کار را شروع کنیم این منطقه ۵ دهه است یعنی حتی قبل از انقلاب این نام ننگ را بردوش داشته است البته در این منطقه شهدای زیادی نیز داشته‌ایم. 

سردار رحیمی خاطرنشان کرد: در این منطقه با توجه به حجم آلودگی نباید صرفا براساس قانون عمل کنیم و همدیگر را متهم کنیم در این منطقه نیاز به ایثارگری داریم. 

وی تاکید کرد: ما با مراکز کاهش آسیب مخالف نیستیم اما در مراکز تجمعی نباید باشند و باید فاصله بگیرند. آن‌ها شب در این مراکز می‌خوابند و صبح در خیابان‌ها هستند. 

رییس پلیس تهران بزرگ با بیان اینکه ما یک اقدام کوتاه مدت داریم و یک اقدام بلند مدت، گفت: اقدام کوتاه مدت این است که اهالی منطقه را از شر این افراد راحت کنیم و اقدام بلند مدت قرارگاه اجتماعی در حال تدبیر برنامه است سازمان بهزیستی و دستگاه قضایی دوشادوش ما فعالیت می‌کنند. 

وی ادامه داد: بیش از ۱۱ هزار معتاد متجاهر از جمعیت بیش از ۲۰ هزار نفری آن‌ها در مراکز هستند و مابقی رها در خیابان‌ها هستند و ۷ هزار خرده فروش مواد مخدر داریم که باید همزمان برای این دو گروه برنامه ریزی کنیم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز