ضرورت توجه به سلامت و امنیت غذایی زائران عتبات عالیات
تهیه غذا در آشپزخانههای مرکزی و به صورت متمرکز، توجه به سلامت وامنیت غذایی زائران، عدم طبخ غذا در آشپزخانههای خودپخت، اهتمام به نظارت در بحث تهیه و طبخ و توزیع غذا در نشست بررسی و آسیبشناسی تغذیه و تدارکات مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی سازمان حج و زیارت؛ سید صادق حسینی که در راس هیئتی به منظور بررسی هر چه بیشتر خدمترسانی به زائران عتبات عالیات و کاهش دغدغههای مدنظر در حوزه اجرایی به عراق سفر کرده در نشست بررسی و آسیبشناسی تغذیه و تدارکات ضمن استماع مشکلات و پیشنهادات مطرح شده در حوزه تغذیه از سوی مسئولان ذیربط در حوزه عتبات و شرکتهای طرف قرارداد عراقی گفت: در عراق افراد زیادی هستند که تمایل دارند با سازمان حج و زیارت که متولی امر اعزام زائران ایرانی است همکاری نمایند که بسیاری از این افراد مورد شناخت مسئولان سازمان هستند اما سازمان بنابر اعتماد کسب شده انتخاب خود را در این خصوص انجام داده است.
وی خطاب به طرف قرارداد سازمان حج و زیارت گفت: درخواست ما از شما این است با توجه سیاست جدیدی که در سازمان اعلام شده مبنی بر تمرکز امور در اسکان و حمل و نقل و تغذیه، آمادگیهای لازم در صورت افزایش تعداد زائران برای خدمترسانی هرچه بهتر وجود داشته باشد.
رئیس سازمان حج و زیارت با بیان اینکه در صورت بازگشایی مرزهای زمینی بر تعداد متقاضیان زیارت عتبات عالیات افزوده میشود، گفت: در صورت بازگشایی مرز زمینی اعزامها افزایش قابل توجهی خواهد داشت این آمادگی وجود داشته باشد تا دغدغه ما نیز تامین شود.
تهیه غذا در آشپزخانههای مرکزی و به صورت متمرکز، توجه به سلامت وامنیت غذایی زائران، عدم طبخ غذا در آشپزخانههای خودپخت، اهتمام به نظارت در بحث تهیه و طبخ و توزیع غذا و… نیز در این نشست مطرح و دست اندرکاران راهکارهای بهبود خدماترسانی را ارائه کردند.