مصرف چه محصولاتی برای مقابله با ریزگردها توصیه میشود؟
در حالی که شاخصهای آلودگی هوای تهران همچنان در شرایط ناسالم قرار دارد و گرد و غبار، فضای شهر را در بر گرفته است، تغذیه سالم برای کاهش آثار و عوارض منفی ناشی از آلایندهها بر شهروندان و سلامت آنها از اهمیت و جایگاه ویژهای برخوردار است.
به گزارش ایلنا، کارشناسان و متخصصان تغذیه معتقدند، مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان مانند میوهها و سبزیجات تازه با آثار سمزدایی و تقویت سیستم ایمنی، نقش به سزایی در مقابله با آسیبهای ناشی از گرد و غبار و آلودگی هوا بر سلامت بدن دارند.
این کارشناسان توصیه میکنند، محصولات حاوی ویتامین C همچون انواع مرکبات، فلفل دُلمه سبز، انواع کلم، گوجه فرنگی، سبزیجات برگ سبز، کیوی، طالبی و توت فرنگی که سبب تقویت سیستم ایمنی میشوند، در شرایط آلودگی هوا مصرف شود.
این گزارش میافزاید، محصولات دارای ویتامین A نظیر هویج، کدو حلوایی، اسفناج، گوجه فرنگی، انواع کلم، طالبی، موز و فلفل دُلمه رنگی نیز در تقویت سیستم ایمنی نقش دارد و مصرف این محصولات در شرایط گرد و غبار، مورد توصیه متخصصان تغذیه هستند.
به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران گفتنی است، نوشیدن شیر و مصرف لبنیات، ماهی و غذاهای حاوی اُمگا ۶ و همچنین، خوردن سیب تازه از تأثیر قابل توجهی در کاهش آثار و عوارض سوء گرد و غبار بر سلامت افراد برخوردار است.