رئیس جمعیت هلال احمر:
توزیع اقلام غذایی و بهداشتی میان زلزله زدگان اندیکا/ واکسیناسیون مردم زلزله زده اندیکا آغاز شد
همتی با اشاره به این که اقلام حمایتی در میان زلزله زدگان اندیکا و ایذه توزیع شده است، از آغاز روند واکسیناسیون شهروندان مناطق زلزله زده خبر داد.
به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ کریم همتی، رئیس جمعیت هلال احمر در خصوص آخرین وضعیت امداد رسانی به مردم زلزله زده شهرستان های اندیکا و ایذه گفت: تعداد افراد امدادرسانی شده در شهرستان اندیکا ۴ هزار و ۳۶۰ نفر و در شهرستان ایذه ۹۶ نفر بوده است که در زلزله های اخیر به نحوی خسارت دیده اند.
وی افزود: بیش از یک هزار تخته پتو، ۷۵۳ تخته موکت، ۱هزار و۳۸۱ کیلوگرم نایلون پوششی، ۱هزار و ۷۴۵ کیلوگرم برنج، ۱هزار و ۳۰۱ کیلوگرم قند و شکر، ۴هزار و۵۲۱ قوطی کنسرو، ۲۵۴ بسته چای، ۶۲۹ کیلوگرم حبوبات، ۶۴۶ قوطی پودر لباسشویی و ۸۹۱ قالب صابون در میان زلزله زدگان توزیع شده است.
رئیس جمعیت هلال احمر خاطرنشان کرد: تا به امروز ۶۲۷ چادر امدادی در میان خانواده هایی که منازل آن ها آسیب دیده، توزیع و شرایط اسکان اضطراری برای آن ها فراهم شده است. همچنین ۸۴۷ شعله والور و ۱۵۰ مخزن آب نیز بین خانواده های متاثر از زلزله توزیع شد.
همتی با اشاره به سایر کمک های انجام شده از سوی جمعیت هلال احمر به مردم زلزله زده شهرستان اندیکا ادامه داد: ۷۵ ست ظروف، ۳۳۸ شعله فانوس، ۹۱ بسته غذایی ۷۲ ساعته، ۱۶۷ عدد گالن آب و ۶۰ لیتر مایع شوینده نیز در میان زلزله زدگان توزیع شده است.
وی افزود: با تلاش های شبانه روزی ۲۶ تیم امداد و نجات جمعیت هلال احمر خوزستان که در بخشهای مختلف شهرستان اندیکا در حال خدمت هستند، عملیات امدادرسانی به صورت هوایی و زمینی بی وقفه در جریان است. در مجموع ۲هزار و ۸۲۹ خانوار در اندیکا مورد ارزیابی قرار گرفتهاند و ۱۵ باب خانه روستایی نیز در بخش سوسن شهرستان ایذه تخریب شده است که کار امدادرسانی به اهالی این مناطق ادامه دارد.
همتی با اشاره به ضرورت غافل نشدن از واکسیناسیون عمومی عنوان کرد: تزریق واکسنهای مقابله با ویروس کرونا در مناطق صعب العبور اندیکا با همکاری تیم واکسیناسیون شبکه بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و جمعیت هلال احمر در حال انجام است و علاوه بر آن به منظور پیشگیری از شیوع بیماری های دامی، غربالگری دامها نیز توسط تیم دامپزشکی در روستای چال انجیره صورت پذیرفت.
رئیس جمعیت هلال احمر در پایان گفت: با شکلگیری قرارگاه امدادرسانی متشکل از جمعیت هلال احمر، سپاه حضرت ولیعصر (عج)، بنیاد احسان، بنیاد برکت و مجموعههای مردم نهاد، هماهنگی های بین بخشی با هدف پرهیز از فعالیتهای موازی، مشارکت خیرین و تسریع در توزیع اقلام مورد نیاز آسیبدیدگان صورت پذیرفته است. لازم به ذکر است که مناطق زلزله زده خوزستان، جز مناطق محروم کشور هستند و هلال احمر با تمام توان روند امدادرسانی به این مردم عزیز را ادامه خواهد داد تا مشکلات آن ها هر چه سریع تر برطرف شود.