خبرگزاری کار ایران

پلیس تهران نسبت به شگرد سارقان منزل هشدار داد

پلیس تهران نسبت به شگرد سارقان منزل هشدار داد
کد خبر : ۱۰۹۳۵۱۶

پلیس تهران بزرگ با ذکر شیوه و شگرد سارقان در شرایط مختلف به شهروندان هشدار داد تا ایمنی لازم برای منازل خود را تامین کنند.

به گزارش ایلنا و به نقل از پایگاه خبری پلیس، با توجه به ورود بسیاری از سارقان از بالکن طبقات اول به منازل شهروندان، توصیه می‌شود حتماً برای بالکن طبقات اول و پنجره‌ها حفاظ مناسب نصب کنند.

به تازگی به منظور زیبایی نمای ساختمان اقدام به تهیه سردرهایی می‌شود که به سارقان کمک می‌کند تا به راحتی ابتدا بر روی علمک گاز و سپس این سردرها پاگذاشته و با یاری خود صاحب‌خانه برای سرقت منزل وارد عمل شوند.

حتماً موقع ترک خانه یکی از همسایگان را در جریان قرار دهید تا نسبت به سرو صداهای احتمالی و رفت و آمدها به منزل شما حساسیت ایجاد شود.

در صورت نصب دوربین مدار بسته از دوربین‌های باکیفیت استفاده شده و حتما یکی از دوربین‌ها به منظور ثبت اطلاعات خودرویی که با آن اموال سرقتی جابجا شده در محل مناسبی در کوچه نصب شود.

استفاده از دوربین‌های مداربسته با امکان انتقال آنلاین داده. ها به گوشی همراه شما این شرایط را فراهم می‌آورد که از هر نقطه‌ای در داخل یا خارج کشور به صورت آنلاین وضعیت منزل خود را تحت نظر و بررسی داشته باشید و در صورت مشاهده سارقان سریعاً مراتب را به مرکز فوریت‌های پلیس ۱۱۰ اطلاع دهید.

با توجه به اینکه در بسیاری از پرونده‌های سرقت منزل مشاهده شده که یکی از سارقان با استفاده از بی‌توجهی مالکان از درب پارکینگ ورود کرده و سپس در زمان مناسب درب منزل را برای سایر سارقان باز می‌کند لذا توصیه می‌شود موقع خروج از پارکینگ بلافاصله محل را ترک نکنید و از بسته شدن درب پارکینگ اطمینان حاصل کنید.

منزل شما محل سکونت شماست نه گاو صندوق اشیا گران قیمت، لذا توصیه می‌شود از نگهداری اموال با ارزش ریالی بالا در منزل خودداری کرده و از صندوق امانات استفاده کنید.

در صورت نگهداری اموال گران‌قیمت و وجه نقد در منزل به هیچ عنوان حتی در حضور نزدیک‌ترین اقوام و آشنایان نیز در این خصوص صحبت نکنید.

با توجه به اینکه سارقان برای سرقت اشیا قیمتی مستقیماً به اتاق خواب مراجعه می‌کنند برای نگهداری اموال با ارزش خود در منزل جاساز داشته باشید و از قرار دادن آن‌ها در اتاق خواب یا رهاسازی طلاجات در معرض دید خودداری کنید.

در استخدام سرایدار و نظافتچی، پرستار کودک و سالمند دقت کرده و از شرکت‌های معتبر استفاده کنید.

بعد از سکونت در منزل جدید یا مفقود شدن کلید بلافاصله قفل‌ها را عوض کنید.

در مکان‌های عمومی، مهمانی‌ها، تاکسی و اتوبوس و آرایشگاه یا محل کار در خصوص داشته‌ها و نداشته‌های خود حفاظت گفتار داشته باشید.

بدون احراز هویت در را بر روی افرادی که خود را مامور ارگان‌های مختلف معرفی می‌کنند، باز نکنید.

در ساختمان‌های شمالی از حفاظ مناسب استفاده کرده و حتی المقدور وسط حفاظ‌ها هم جوش داده شود تا امکان رد شدن از بین آن‌ها وجود نداشته باشد.

دقت کنید درب‌های جک‌دار ساختمان حتماً دارای شب بند باشند زیرا در غیر این صورت به راحتی با یک فشار باز می‌شوند.

برای درب ورودی منازل از قفل‌های دکمه‌ای استفاده شود.

برخلاف تصور شهروندان درب‌های ضدسرقت از ناحیه توپی بسیار آسیب پذیرند و نیاز است تا چارچوب این درها تقویت شوند.

در اطراف قفل درب‌های ورودی از مشبک و توری استفاده نکنید.

وقتی در یک ساختمان تنها یک واحد دارای درب آکاردئونی باشد دقیقا توجه سارقان به آن واحد جلب می‌شود. درب‌های آکاردئونی زمانی مفید هستند که بالای لولاها جوش داده شود، قفل آویز در دسترس نباشد و جا برای دیلم انداختن نباشد و از فنر و تسمه قوی برای اینگونه درب‌ها استفاده شود.

در هنگام خروج از منزل از قفل بودن در مطمئن شوید چون قفل بودن مانع از باز کردن درب منازل به شیوه استفاده از کارت می‌شود.

در صورتی که دائما در سفر هستید می توانید در منزل خود سیستم تایمر برق نصب کنید تا در زمان‌های مشخص اقدام به روشن و خاموش کردن لامپ‌ها و تلویزیون خانه کند.

در زمان خروج از منزل چند جفت کفش را رو به خانه و به صورت نامرتب قرار دهید تا سارقان را در مورد حضور در منزل دچار اشتباه کنید.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز