خبرگزاری کار ایران

در گفت و گو با ایلنا مطرح شد؛

درخواست ۲۰ دانشگاه علوم پزشکی برای راه‌اندازی اورژانس هوایی/ توسعه آمبولانس‌های ریلی در سال ۱۴۰۰

درخواست ۲۰ دانشگاه علوم پزشکی برای راه‌اندازی اورژانس هوایی/ توسعه آمبولانس‌های ریلی در سال ۱۴۰۰
کد خبر : ۱۰۶۰۳۱۰

سخنگوی اورژانس کشور با بیان اینکه برنامه ویژه ای برای راه اندازی اورژانس ریلی در سال ۱۴۰۰ داریم، گفت:تقریبا ۲۰ دانشگاه علوم پزشکی دیگر درخواست راه اندازی اورژانس هوایی داشته اند و ما در حال رایزنی هستیم تا بتوانیم برای آنها نیز این اورژانس را فراهم کنیم.

«مجتبی خالدی» سخنگوی اورژانس کشور در گفت و گو با خبرنگار ایلنا درباره راه اندازی اورژانس ریلی گفت: در حال حاضر اورژانس ریلی در زنجان در حال فعالیت است و راه اندازی اورژانس ریلی در شیراز و تهران نیز در دستور کار قرار گرفته و اقداماتی در خصوص آن انجام شده است.

وی ادامه داد: برای سال ۱۴۰۰ برنامه های ویژه ای را با شرکت راه آهن سراسری کشور در خصوص آمبولانس های ریلی داریم و امیدواریم بتوانیم با آن ها به نتیجه برسیم و آنها نیز همکاری لازم را با ما داشته باشند. 

سخنگوی اورژانس کشور خاطرنشان کرد: اورژانس ریلی به ما این کمک را می کند که جابجایی مصدومان از طریق ایستگاه های راه آهن اتفاق بیفتد. همچنین در حوادث و بلایای مهم می توانیم به سرعت مصدومان را از محل حادثه منتقل کنیم. 

خالدی تصریح کرد: خوشبختانه مشابه این طرح با شرکت مترو در تهران در حال انجام است و مسیرهایی برای بیمارستان های تروما سنتر ما طراحی شده است و ما می توانیم مصدومان را از این طریق به یک بیمارستان خاص منتقل کنیم و همچنین می توانیم بیماران را از یک بیمارستان به یک بیمارستان دیگر نیز منتقل کنیم. 

وی درباره اورژانس دریایی گفت: ما چند سالی است که اورژانس دریایی را در جنوب کشور داریم خوشبختانه در سال گذشته ۵ فروند شناور آمبولانس دریایی را توانستیم در جنوب کشور راه اندازی کنیم و عموما اقداماتی که این آمبولانس های دریایی انجام می دهند؛ انتقال بیماران و مصدومان از جزایری است که یا بیمارستان ندارند و یا مرکز تخصصی و یا فوق  تخصصی ندارند.

سخنگوی اورژانس کشور درباره تجهیزات اورژانس هوایی نیز گفت: در حال حاضر ۴۸ فروند بالگرد در مجموعه اورژانس هوایی داریم تقریبا بزرگترین ناوگان هوایی کشور در حوزه خدمات امدادی را مجموعه اورژانس هوایی در اختیار دارد.

خالدی تصریح کرد: این ناوگان وظیفه انتقال مصدومان و بیماران را از مناطق صعب العبور، یا از مسیرهای فرعی و یا در مواقعی که تعداد مصدومان زیاد بوده و باید به سرعت منتقل شوند، برعهده دارند. تقریبا ۲۰ دانشگاه علوم پزشکی دیگر درخواست راه اندازی اورژانس هوایی داشته اند و ما در حال رایزنی هستیم تا بتوانیم برای آنها نیز این اورژانس را فراهم کنیم. 

وی ادامه داد: یک اورژانس هوایی استاندارد دارای سه بخش است اولین بخش؛ بالگرد است، بخش دیگر نیروی تعلیم دیده است و آخرین بخش نیز تجهیزاتی است که مورد استفاده قرار می گیرد. ما در بخش تجهیزات و نیروی آموزش دیده مشکلی نداریم و نیروهای متخصصی را برای این منظور آموزش داده ایم، اما مشکل ما تامین بالگرد است.   

سخنگوی اورژانس کشور گفت: ما در دو سال گذشته توانستیم تعدادی بالگرد مخصوص اورژانس که به آن ها مدی کوپتر می گوییم، در کشور به کار گیری کنیم و امیدواریم در سال ۱۴۰۰ نیز بتوانیم بالگردهایی که تامین می کنیم از نوع مدی کوپتر باشد تا بتوانیم در شرایط ویژه به راحتی از آنها استفاده کنیم. 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز