استاندار آذربایجان شرقی:
توسعه محورهای ارتباطی ایران و آذربایجان در حال انجام است
روسای جمهور دو کشور سیاست خود را بر افزایش مراودات و رفت و آمدها قرار دادهاند و باید مقدمات این امر از سوی دو طرف فراهم شود.
استاندار آذربایجان شرقی تأکید کرد: توسعه محورهای ارتباطی ایران و آذربایجان در حال انجام است.
به گزارش ایلنا اسماعیل جبارزاده در گفتگو با شبکه سحر با اشاره به علاقمندی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان به افزایش روابط، اظهار داشت: روسای جمهور دو کشور سیاست خود را بر افزایش مراودات و رفت و آمدها قرار دادهاند و باید مقدمات این امر از سوی دو طرف فراهم شود.
وی با بیان این که راهها اولین لازمه توسعه مراودات اقتصادی هستند، گفت: برای توسعه شبکه ارتباطی و اتصال مراکز اقتصادی با مرزهای کشور پروژههای متعددی در حوزه راهسازی استان در حال اجراست.
جبارزاده، با اشاره به انعقاد قرارداد ساخت آزادراه تبریز - بازرگان به طول ۲۸۵ کیلومتر، افزود: یکی از شاخههای این آزادراه، بزرگراه مرند - جلفا است که عملیات اجرایی آن آغاز شده و با اتمام آن گشایش جدیدی در مسیر تبریز تا مرز ایران و آذربایجان ایجاد خواهد شد.
وی، راهآهن تبریز - میانه را یکی دیگر از طرحهای بزرگ استان در حوزه راه عنوان کرد و گفت: این پروژه ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و برای اتمام آن تا پایان دولت یازدهم برنامهریزی کردهایم.
استاندار آذربایجان شرقی افزود: با اجرای این خط شاهراه ارتباطی بزرگی بین تبریز و کشورهای همسایه برقرار خواهد شد که در توسعه حوزه حمل و نقل کالا و مسافر تاثیرات بسزایی خواهد داشت.
استاندار آذربایجان شرقی در خصوص فعالیتهای مشترک ایران و آذربایجان در منطقه آزاد تجاری صنعتی ارس نیز گفت: هیچ محدودیتی برای حضور سرمایهگذاران داخلی و خارجی در این منطقه نیست و استعدادهای این منطقه ظرفیت خوبی برای همکاری مشترک دو کشور همسایه به شمار میرود.
وی همچنین از احداثپل دوستی در منطقه قلیبیگلو در مرز ایران و آذربایجان خبر داد و گفت: این پل نیز امکان تازهای برای توسعه روابط خواهد بود که مطالعات اجرایی آن آغاز شده و جزو پروژههای مصوب وزارت راه و شهرسازی است.
جبارزاده افزود: امیدواریم از طرف جمهوری آذربایجان نیز علاقمندی برای احداثاین پل نشان داده شود و به زودی شاهد بهرهبرداری از آن باشیم.
استاندار آذربایجان شرقی همچنین با اشاره به مراجعه اتباع جمهوری آذربایجان به مراکز درمانی شهر تبریز، از افزایش امکانات بهداشتی و درمانی برای ارایه خدمات بهتر به آنها خبر داد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اطلاعرسانی مناسب و افزایش تجهیزات، زمینه ارایه خدمات روان و سالم پزشکی را فراهم کرده و نوعا نیز اتباع کشور همسایه آذربایجان از این خدمات راضی هستند.