نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز:
ارایه آموزههای دینی در مساجد بهترین شیوه آموزشی است
باید در چنین شرایطی مساجد و کانونهای فرهنگی و هنری مساجد مجهز به امکانات روز باشند تا جوانان بیشتر جذب کانونها و مساجد شوند.
ایلنا: نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز گفت: ارایه آموزههای دینی درمساجد در شرایط فعلی که جوانان در معرض تهاجم فرهنگی هستند، بهترین نوع و ضروریترین کلاس آموزشی است.
به گزارش ایلنا، آیت الله «محسن مجتهد شبستری» در مراسم گرامیداشت بیست ویکمین سالگرد تاسیس کانونهای فرهنگی و هنری مساجد اظهار داشت: باید در چنین شرایطی مساجد و کانونهای فرهنگی و هنری مساجد مجهز به امکانات روز باشند تا جوانان بیشتر جذب کانونها و مساجد شوند.
وی افزود: دشمن از راه ابزارهای فرهنگی و جنگ نرم به کشور تهاجم کرده که مساجد و کانونهای فرهنگی با برنامههای مناسب باید با آنها مقابله کنند.
آیت الله مجتهدشبستری گفت: کتاب و قلم شیوا یکی از راهکارهای مقابله با تهاجم فرهنگی است که در کنار کاربرد تکنولوژیهای مختلف شیوه مناسب فرهنگی برای بیاثر کردن هجوم فرهنگی غرب است.
وی با اشاره به ضرورت آموزش آموزههای دینی در مساجد خاطرنشان کرد: آموزش توحید و خداشناسی همانند آموزش سایر معلومات نیازمند معلم، کتاب و کلاس است و مساجد بهترین محل برای آموزش آموزههای دینی هستند.
آیت الله مجتهدشبستری افزود: انبیای الهی و ائمه اطهار(ع) بهترین معلم هستند و قرآن مجید، بهترین کتاب آسمانی است که کاملترین و جامعترین کتاب دنیا و بشریت به شمار میرود.
امام جمعه تبریز تاکید کرد: مسجد تنها مکانی برای اقامه نماز نیست بلکه مسجد کلاس است و آموزههای دینی باید در این کلاسها آموزش داده شود.
آیت الله مجتهد شبستری در ادامه نسبت به توطئه دشمنان علیه مساجد هشدار داد و عنوان کرد: دشمن از راه و ابزار جدیدی وارد جنگ فرهنگی علیه مساجد شده است و با بهره گیری از ماهواره، اینترنت، فیلم و سمعی بصری در پی دوری جوانان از مساجد هستند.
امام جمعه تبریز عنوان کرد: در مساجدی که احداثمیشوند، متراژها و سالنهایی در نظر گرفته شود که برنامههایی برای جوانان اجرا شود.
نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی در ادامه بر ضرورت راه اندازی کانونهای فرهنگی هنری در مساجد دانشگاهها تاکید و تصریح کرد: کانونهای فرهنگی هنری باید در مساجد دانشگاهها نیز راه اندازی و فعال شود.
آیت الله مجتهد شبستری افزود: کانونهای فرهنگی هنری باید در تمامی مساجد راه اندازی شود تا در کنار برنامههای اقامه نماز جماعت و سخنرانی، مراکز دائمی برای رفت و آمد جوانان ایجاد شود تا در مقابل تهاجم فرهنگی دشمن در امان باشند.
براساس این گزارش در حال حاضر ۷۵۰ کانونهای فعال فرهنگی و هنری مساجد در استان وجود دارد که از این تعداد ۲۶۵ کانون دارای کتابخانه و قرائتخانه بوده و ۸۰ باب از آنها با نرم افزار کتابداری مهر مسجد تجهیز شدهاند.