معاون وزیر و رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی:
تعالی آموزش و پرورش در گرو سند تحول بنیادین است
اگر آموزش و پرورش با اجرای سند تحول بنیادین ارتقاء یابد تا پایان چشم انداز ۲۰ ساله(۱۴۰۴) شاهد رشد و اعتلای منابع انسانی پبشرفته خواهیم بود.
ایلنا: معاون وزیر و رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی وزارت آموزش و پرورش گفت: اگر آموزش و پرورش با اجرای سند تحول بنیادین ارتقاء یابد تا پایان چشم انداز ۲۰ ساله(۱۴۰۴) شاهد رشد و اعتلای منابع انسانی پبشرفته خواهیم بود.
به گزارش ایلنا حجه الاسلام و المسلمین محی الدین بهرام محمدیان در مراسم بازگشایی مدارس آذربایجان شرقی در آیین آغاز سال تحصیلی جدید در هنرستان شهید باهنر تبریز افزود: اگر آموزش و پرورش با اجرای سند تحول بنیادین ارتقاء یابد تا پایان چشم انداز ۲۰ ساله(۱۴۰۴) شاهد رشد و اعتلای منابع انسانی پبشرفته خواهیم بود.
وی گفت: آموزش و پرورش امروز در فرآیند یک تحول بنیادین است و درصدد بازسازی است تا بتواند به همراه منویات نظام جمهوری اسلامی و رهنمودهای مقام معظم رهبری در جهت کسب ردههای بالای علمی موفق باشد.
حجه الاسلام و المسلمین محمدیان افزود: هدف سند تحول بنیادین این است که دانش آموزان بتوانند آنچه که هستند باشند، دکتر محمدیان رویکرد آموزش و پرورش را شکوفایی فطرت و ارتقاء تفکر، تعقل، ایمان، عمل و اخلاق جهت دست یابی به حیات طیبه عنوان کرد.
رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی کتابهای درسی گفت: آینده کشور نیازمند انسانهای توانمند و کارآفرین است.
وی ادامه داد: آموزش و پرورش درصدد است حوزههای یادگیری کارو فناوری را بسط و گسترش دهد تا آموزشهای توام با علم و دانش منجر به تولید ثروت گردیده و بتواند در صحنه رقابت امروزی جهان در کسب کار و تولید موفق باشد که رهبر عزیز انقلاب از آن به عنوان حماسه اقتصادی یاد کردند.
حجه الاسلام والمسلمین محمدیان افزود آینده بسیار خوبی برای توسعه هنرستانها پیش بینی شده است و بایستی جذب دانش آموزان کشور در هنرستانها که هم اکنون ۳۵درصد است به ۵۰ درصد برسد.
وی خاطرنشان کرد: سازمان پژوهش و برنامه ریزی به دنبال استاندارد سازی آموزشهای فنی و مهارتی است تا متون درسی این رشتهها بر اساس نیازهای بازارکار و استانداردهای آموزش تغییر یافته و به اخلاق حرفهای و تولید ثروت و معیشت حلال بیانجامد.
معاون وزیر آموزش و پرورش در پایان خطاب به هنرجویان گفت: قدر جوانی خود را بدانید و با حفظ نشاط و شادابی و توجه به مسائل عبادی و معنوی در عرصههای مختلف حیات اجتماعی تلاش نمائید و بدانید که ارزش هر شخص منوط به تلاش خود اوست.