خبرگزاری کار ایران

شرایط معافیت از خدمت فرزندان خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی

کد خبر : ۱۰۶۸۵۳

در قانون وظیفه عمومی معافیت‌هایی برای خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی در نظر گرفته شده است.

ایلنا: معاون وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی استان آذربایجان شرقی معافیت‌های مربوط به خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) و بهریستی را تشریح کرد.
به گزارش ایلنا، ابراهیم آژدن با بیان اینکه در قانون وظیفه عمومی معافیت‌هایی برای خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی در نظر گرفته شده است گفت: معافیت یکی از فرزندان مادر فاقد همسر تحت پوشش کمیته امداد یا بهزیستی، معافیت مشمول دارای فرزندمعلول، معافیت تنها پسر خانواده‌های دارای سه فرزند دختر، معافیت مشمولانی که با بانوان دارای معلولیت جسمی – حرکتی ازدواج کنند از جمله این معافیت‌ها است.
وی افزود: همچنین در معافیت مادر فاقد همسر تحت پوشش کمیته امداد و یا بهزیستی تعداد پسران مانع رسیدگی به درخواست مشمول نیست.
آژدن با اشاره به اینکه در معافیت مذکور، در صورتی که قبلاً یکی از فرزندان ذکور خانواده از معافیت کفالت مادر به واسطه معلولیت وی و یا فاقد همسر بودنش استفاده کرده است، فرزند دیگر این مادر نمی‌تواند از معافیت به واسطه تحت پوشش کمیته امداد و یا بهزیستی بودن مادرش، استفاده کند اظهار داشت: همچنین شرط اصلی در معافیت مشمول دارای فرزند معلول، تایید معلولیت‌های متوسط، شدید، خیلی شدید و تحت پوشش بودن توسط بهزیستی است.
وی درباره معافیت تنها پسر خانواده‌های دارای سه فرزند دختر نیز تصریح کرد: خانواده مشمول باید تحت پوشش کمیته امداد یا بهزیستی بوده و مشمول نیز باید تنها پسر خانواده و فاقد هر گونه برادر بیشتر یا کمتر از ۱۸ سال باشد، همچنین در قید حیات بودن پدر مشمول و وضعیت جسمی وی و تاهل یا مطلقه بودن خواهران مشمول مانع بهره‌مندی از این نوع معافیت نمی‌شود.
معاون وظیفه عمومی استان گفت: همچنین استفاده برادر ناتنی از این معافیت در صورتیکه خواهران از طریق پدر یا مادر با او دارای رابطه نسبی باشند، بلامانع خواهد بود.
وی افزود: مشمولانی که با بانوان دارای معلولیت جسمی – حرکتی اعم از جسمی، گفتاری، شنوایی و بینایی و یا ترکیبی از ذهنی یا روانی که منجر به معلولیت جسمی هم شده باشد، ازدواج کنند معافیت موقت ۵ ساله به آنان تعلق خواهد گرفت و در صورت استمرار ازدواج، پس از اتمام ۵ سال از تاریخ عقد دائم از معافیت دائم برخوردار می‌شوند.
همچنین در معافیت مشمولانی که با بانوان معلول ازدواج می‌کنند، نداشتن غیبت شرط اصلی بهره‌مندی از این معافیت بوده و در سایر معافیت‌های مربوط به مددجویان، غیبت مشمول مانع رسیدگی به درخواست آنان نخواهد بود.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز