خبرگزاری کار ایران

رحمانی خبر داد؛

خودروسازان با فروش اموال مازاد و غیرتولیدی نقدینگی را تامین کنند/ تولید خودرو به شدت کاهش یافته است/ سازمان حمایت در حال بررسی میزان افزایش قیمت است

خودروسازان با فروش اموال مازاد و غیرتولیدی نقدینگی را تامین کنند/ تولید خودرو به شدت کاهش یافته است/ سازمان حمایت در حال بررسی میزان افزایش قیمت است
کد خبر : ۷۰۱۸۹۵

وزیر صنعت اظهار داشت: خودروسازان خودروهایی که مشمول قیمت گذاری شورای رقابت نبودند را زیر ۵ درصد قیمت بازار عرضه خواهند کرد.نحوه عرضه خودروهای مشمول قیمت گذاری، فرایند دیگری دارد که باید در کارگروه تنظیم بازار بررسی شود و سازمان حمایت در حال کار کارشناسی است.

به گزارش ایلنا، رضا رحمانی در خصوص نهایی شدن قیمت خودرو، گفت: برنامه ما این است که قیمت خودرو در سطح بازار را کاهش دهیم که این مساله مستلزم افزایش تولید خودرو است.

وی گفت: در حال حاضر تولید در دو خودروساز عمده کشور به شدت کاهش یافته است.

وی با بیان اینکه برنامه اصلی ما افزایش تیراژ تولید است زیرا قیمت ارتباط مستقیمی با میزان تولید دارد، تصریح کرد: خودروها شامل دو دسته یعنی مشمولین و غیرمشمولین قیمت گذاری شورای رقابت هستند، در این برنامه خودردسازان خودروهای غیرمشمول را زیر ۵ درصد قیمت بازار عرضه می کنند و این روند کاهشی ادامه خواهد داشت.

وی گفت: اینکه ما تولید و عرضه را افزایش دهیم و خودروسازان نیز خودرو بفروشند، هم موجب می شود رانت و دلالی از بین برود هم عرضه خودو بهتر می شود.

وزیر صنعت ادامه داد: نحوه عرضه خودروهای مشمول قیمت گذاری، فرایند دیگری دارد که باید در کارگروه تنظیم بازار بررسی شود. سازمان حمایت در حال کار کارشناسی است که در این راستا یک جلسه نیز برگزار شده است.

رحمانی افزود: آنالیز قیمت گرفته می شود و افزایش قیمت مواد اولیه خودروسازان مدنظر قرار می گیرد. هزینه های مالی خودروسازان بالای 20 درصد به سازمان حمایت اعلام شده که قطعا سازمان این موضوع را نمی پذیرد و از محل بهره وری و مباحث مدیریتی هزینه ها را باید کاهش دهند.

وزیر صمت گفت: از خودروسازان برنامه جامعی را طلب کردیم از جمله اینکه خودروهایی که پیش فروش شده عینا باید واگذار شود. همچنین باید مطالبات قطعه سازان را پرداخت کنند. آنها باید با فروش اموال مازاد و غیرتولیدی نقدینگی را تامین کنند. افزایش تیراژ تولید و داخلی سازی خودروها از دیگر تکالیفی است که بر عهده خودروسازان گذاشته شده است.

وی در پاسخ به این سوال که پسته کیلویی 270 هزار تومان است و این برای کشور صادرکننده پسته توجیه پذیر نیست و مردم باید دور خشکبار را هم خط بکشند، افزود: در جلسه تنظیم بازار در حضور معاون اول رئیس جمهور برای اقلام شب عید این موضوع مطرح شد البته افزایش قیمت پسته واقعیتی است که نمی‌توانیم آن را کتمان کنیم.

وی گفت: با افرادی که قیمت آجیل به خصوص پسته را بی رویه افزایش می دهند تا جایی که اجحاف نشود، برخورد می کنیم.

رحمانی در پاسخ به این سوال که آجیل و خشکبار مخصوص شب عید نیست و مردم همیشه می‌توانند استفاده کنند نیز افزود: همین طور است به خصوص برای شب چله اما تمهیدات لازم در این زمینه انجام می‌شود.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار دیگری مبنی بر اینکه رئیس اتحادیه قنادان اعلام کرده پول جعبه شیرینی را از خریداران می‌گیریم، آیا این خلاف قانون نیست، گفت: عمده اصناف آدم‌های معتقدی هستند و این موضوع بحث مبنایی دارد و کسانی که تاکنون دریافت می کردند، مگر مجوز داشتند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: این موضوع را نشنیدم اما این صحبت اصلا موضوعیت ندارد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز